reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
witajcie
ja także jestem, czytam i .....na więcej czasu już brak:-(
wybaczcie że nie odpisuję każdej
jak już w miarę uporamy się ze wszystkim to obiecuję poprawę,
nie myślałam że załatwianie wszystkiego przed ślubem i chrztem zajmie tyle czasu ale jest do przodu póki co:tak:
najzabawniejsze było na naukach przedmałżeńskich wysłuchiwanie o życiu i problemach jakie moga sie pojawić po "ślubie" i rutynie małżeńskiej itp jak my juz po cywilnym prawie 4 lata a mieszkamy razem wiele dłużej ale cóz, swoje trzeba było odsiedzieć żeby pieczątkę zaliczyć:-)

zastanawiamy sie jaka piosenkę wybrać na pierwszy taniec
zastanawiamy sie nad "Chcę tu zostać" Farba
YouTube - Farba - chce tu zostac

"Zabiorę Cię właśnie tam" Kancelaria
YouTube - KANCELARIA - Zabiorę Cię właśnie tam

"Jeśli tylko chcesz" Kukiz i Borysewicz
YouTube - Borysewicz & Kukiz - Jesli tylko chcesz

na liście były jeszcze "wielka Miłość" S.Krajewskiego
"Prócz ciebie nic" Kayah
"Od dziś"
ale wg. mnie za bardzo popularne i znane a chcieliśmy coś innego...
doradźcie coś:tak:;-):-)

Ostatnia edycja:
eagle , a jakbys zrobiła skladanke z kawalkow kazdej piosenki ? :-)

no nie, dzis znowu zmokłam :/ kurde juz rano mowilam mojemu D.zeby ruszył swoje 4 litery i oplacil ubezpieczeni i wkoncu zawiozl samochod na przeglad , w koncu jak bedzie lało o jak ja pojde Bartoszka zaprowadzic do szkoly wozkiem? Zeby to jeszcze blizej bylo,a my idziemy 30min w jedna strone , jak ide sama to szyciej,ale wiadomo jak to z dzieckiem idzie jak zołw. Dzis znowu si espoznilismy hehe ,ale z nas gapy

ha ha aż takich zdolności to ja nie mam;-):-D
było by prościej gdybyśmy mieli tzw "swój kawałek" ale nie ma takiego jednego
i jest jeszcze kwestia tego że mój to raczej z tych mało tańczących ;) i nie ma szans żeby się nauczył w tak krótkim terminie jakiegoś super walca czy coś w tym stylu:-);-)

już wyobrażam sobie jego minę gdybym wysłała go na kurs tańca:-D:sorry2::baffled:

Ostatnia edycja:
witajcie
ja także jestem, czytam i .....na więcej czasu już brak:-(
wybaczcie że nie odpisuję każdej
jak już w miarę uporamy się ze wszystkim to obiecuję poprawę,
nie myślałam że załatwianie wszystkiego przed ślubem i chrztem zajmie tyle czasu ale jest do przodu póki co:tak:
najzabawniejsze było na naukach przedmałżeńskich wysłuchiwanie o życiu i problemach jakie moga sie pojawić po "ślubie" i rutynie małżeńskiej itp jak my juz po cywilnym prawie 4 lata a mieszkamy razem wiele dłużej ale cóz, swoje trzeba było odsiedzieć żeby pieczątkę zaliczyć:-)

zastanawiamy sie jaka piosenkę wybrać na pierwszy taniec
zastanawiamy sie nad "Chcę tu zostać" Farba
YouTube - Farba - chce tu zostac

"Zabiorę Cię właśnie tam" Kancelaria
YouTube - KANCELARIA - Zabiorę Cię właśnie tam

"Jeśli tylko chcesz" Kukiz i Borysewicz
YouTube - Borysewicz & Kukiz - Jesli tylko chcesz

na liście były jeszcze "wielka Miłość" S.Krajewskiego
"Prócz ciebie nic" Kayah
"Od dziś"
ale wg. mnie za bardzo popularne i znane a chcieliśmy coś innego...
doradźcie coś:tak:;-):-)

to zależy jaki kawałek wam się fajnie kojarzy :)
My bujalismy się przy Metalica "Nothing else matters" (taki grawer mamy też na obrączkach :))

Kobiece zajęcie a to przecież faceci są najlepszymi tancerzami, kucharzami niestety też :-D :-D

Mój Kamil też piąstkę wpycha do buzi i jak mu się uda to nawet z kocykiem :-) Pułki co robi to gdy jest głodny, albo wydaje mi się że jest wtedy głodny bo butli nie odmawia :-)

Trochę już ochłonęłam po rozmowie z promotorem, przynajmniej głowa już mnie tak nie boli, ale nie obyło się bez kilograma słodyczy :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Pewnie żołądek mi dziś za to odpłaci.

Ja ostatnio nie mam czasu na nic, mała jest tak absorbująca
Kasia moja też pcha łapki do buzi i ślini się, wypluwa nawet smoka i woli łapkę
eagle mnie najbardziej podoba się kancelarya i jak małż mało tańczący to powinien poradzić z tuptaniem na niej
Anecznik jaki masz temat pracy??:-)
No i już muszę zmykać............

reklama
lencja cos was te alegie mocno obsiadly , ktores z Was jest alergikiem? Ja sie tez martwie o chlopakow bbo maz strasznie jest uczulony na wiekszosc kosmetykow i na pylki, ja troszke na pylki, ale jak do tej pory Olafa raz wysypalo jak byl noworodkiem po kosmetykach Bupsen no i teraz Ercio na mleko

No niestety się trzymają.. :angry:Mój W. jest alergikiem ponadto sam miał skazę białkową jak był niemowlaczkiem więc obciążenie jest spore, ja na szczęście nie jestem na nic uczulona (póki co bo teraz to ludziom w różnym wieku alergie się odzywają..)

Jak patrzę na Wasze posty - te pierwsze to jestem pełna podziwu, mnie o takiej porze nikt by siłą do komputera nie zaciągnął. Ja śpię tak długo jak mi na to Kornelka pozwoli. Po tym jak się budzi około 8 to jednak ja już się nie kładę (ją póki co od kilku dni udaje mi się jeszcze odkładać do łóżeczka po karmieniu i ładnie zasypia :-) ) Ja powoli muszę się do wcześniejszego wstawania przyzwyczajać, za tydzień spędzę cały weekend w pracy od 8 do 16 aż mi sobie to trudno wyobrazić.. :szok: A od poniedziałku początek pracy popołudniami, no cóż ciekawe jak to się uda wszystko pogodzić i zorganizować.

Anecznik - a jakie są wnioski po rozmowie z promotorem?
eagle - ja bym wybrała "zabiorę Cię właśnie tam" ponieważ bardzo dobrze mi się kojarzy :)

Do góry