reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Kasia- wspolczuje sprawy mieszkaniowej, tym bardziej ze zostaliscie z dnia na dzien postawieni pod scianą ;/ Niestety jak nie macie umow na stałe to na kredyt szanse znikome... Trzymam kciuki zeby jakos sie to wszystko poukładało.

emalia- tez kiedys oglądałam to nosidełko, ale w koncu stanelo na chuscie, ktorej uzylam jak na razie 2 razy, hehe. Napisz czy fajne jak przyjdzie :)

Nadika- obawiam sie ze ten twoj szef nadal Ci kit wciska. Jak nie placil składek to ubezpieczenie wygaslo. Nie da sie zapłacić składek wstecz!!! Byla przerwa i teraz obowiązuje Cie okres karencji niestety. ZU raczej bedzie nieugięty w tej kwestii.. Taki szef to skarb nie ma co!!!!!

reklama
:-p no cisza na forum , a ja zmeczona na maxa jestem, wrzask mnie wykonczyl u dzinksa :szok::-(,a jutro niewiem jak to bedzie z tym egzaminem , jesu wcale mi sie jechac nie chce tam, w samo centrum, pewnie nie bedzie gdzie zaparkowac :baffled: i wogole pałe dostane i wykresla mnie z listy uczniów :baffled::blink::szok::-(

:-p no cisza na forum , a ja zmeczona na maxa jestem, wrzask mnie wykonczyl u dzinksa :szok::-(,a jutro niewiem jak to bedzie z tym egzaminem , jesu wcale mi sie jechac nie chce tam, w samo centrum, pewnie nie bedzie gdzie zaparkowac :baffled: i wogole pałe dostane i wykresla mnie z listy uczniów :baffled::blink::szok::-(

dasz radę, zobaczysz. Będę trzymać kciuki!

Ja szukam zabawek na allegro, ale tyle tego ze nie wiem cokupić

A mój Natek już śpi. Szybko dzisiaj, chyba wyczuł że mamę szef wkurzył :)
udało nam się wyjść na dwa spacerki. Pierwszy musieliśmy przerwać ze wzgledu na deszcz ale już drugi był przyjemny i spokojny. Byliśmy odprowadzić męża do pracy bo ma imprezę integracyjną i z pracy zabierał ich autokar i zawoził na imprezę. Zorganizowanie fajne - autokar do i z powrotem, żarcie, piwo, wino.. jednym słowem prezes się postarał. Nie to co mój szef kanalia jedna. Umówiłam się z księgową że wydrukuje mi wszystkie kwitki z wypłaty na których widać że składka była potrącana no i będę szła z nimi i odmownym pismem do szefa. Ciekawe co on zrobi bo znając jego pewnie bedzie się bronił przed wypłatą mi pieniążków. No ale i na to są sposoby, w najgorszym wypadku sąd i sprawę mam wygraną.

Ciekawe o której (i w jakim stanie) mąż wróci. :))

Żyrafka ja też się rozglądam za zabawkami i też nie wiem co kupić :)

:-Dmoje dziecko- S A M O zsnęło!!!szok, już nie pamiętam kiedy miałam taką wygodę. Położyłam go na brzuszku żeby sobie ćwiczył, a ten łobuziak zabrał się za ssanie rączki, ssał i marudził, ssał i marudził ale nie zwracałam na niego uwagi i wkońcu zasnął:-D:-Dcodziennie mnie czymś zasakuje

Witjcie ja od wczoraj nie mogę ściągnąć mleka...maakra;(mam tylko 3 woreczki i w czwartym 60 ml;(Więć nastawiam się, że będę jeździć co 2 h do domu;(
Dałam dzisiaj małej mleko NAN 1 ale za chiny nie chce pić;(

Witjcie ja od wczoraj nie mogę ściągnąć mleka...maakra;(mam tylko 3 woreczki i w czwartym 60 ml;(Więć nastawiam się, że będę jeździć co 2 h do domu;(
Dałam dzisiaj małej mleko NAN 1 ale za chiny nie chce pić;(

no to Ci kochana nie zazdroszczę, umęczysz się, a sukienkę masz taką że będziesz musiała ją ściągać do karmienia czy masz możliwość wyciągnięcia tylko cyca? :)
daleko będziesz miała do domu??

no to Ci kochana nie zazdroszczę, umęczysz się, a sukienkę masz taką że będziesz musiała ją ściągać do karmienia czy masz możliwość wyciągnięcia tylko cyca? :)
daleko będziesz miała do domu??
Do domu mam ok 300m a sukienkę z gorsetem jak poluzuję sznurki to wyciągnę cyca;(Chyba;(

reklama
Do góry