reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

ja oszaleje, dziś na ważeniu w poradni laktacyjnej wyszło, że Filip ma 6255, czyli 245 w 2 dni przybrał, mm dostał tylko 4 razy więc chyba nie od tego.... sama nie wiem, chyba będe tylko po południu mm po cycu dawać a rano i do południa tylko cyc
bądź tu mądry człowieku

reklama
Nareszcie po pracy można troche poczytać bb:-)
izia-super dzieła skąd takie pomysły na te torty mi by chyba nigdy coś takiego nie wyszło
eagle-1-róża,storczyk,chryzantema zielona 2-róża,hiperykum 3-róża ,hiperykum 4-róża,cala,frezja biała 5-róża ,eustoma fioletowa. Mi podoba się 3 teraz modne takie proste i jeszcze najlepiej z łodygami na wierzchu jak masz jeszcze jekies do rozszyfrowania z czego są to wstawiaj:happy2:
Kochana zazdroszczę Ci na maxa powrotu do pracy!!!
Cobra dawaj na sparing;)
Katarzyna ciesz się ze chce pić bo u mnie dalej lipa!!!;:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Ostatnia edycja:
lena-też się ciesze chociarz 4 godzinki z jedną przerwą na karmienie oderwania od obowiązków przy dziecku to już coś

kurcze widać u was moje suwaczki bo u mnie nie niewiem co się z nimi dzieje

ewelinka pięknie dziękuję
jeszcze nie wiem na co się ostatecznie zdecyduję ech chyba Wam tutaj mini ankietę przeprowadzę
a suwaczków nie widać, wczoraj rano jak pisałam zniknął Marysi, popołudniu czy wieczorem pamiętam że były wszystkie a dziś nie ma
może napisz do naszej Pani Mod. Kasiulki_1980 i ona coś zdziała
podobny problem z suwaczkami miała bodajże Emalia82
ja oszaleje, dziś na ważeniu w poradni laktacyjnej wyszło, że Filip ma 6255, czyli 245 w 2 dni przybrał, mm dostał tylko 4 razy więc chyba nie od tego.... sama nie wiem, chyba będe tylko po południu mm po cycu dawać a rano i do południa tylko cyc
bądź tu mądry człowieku
Kasiu a czy Fifi jest ważony cały czas na tej samej wadze czy za każdym razem na innej bo wiesz co waga to i inny cięzar.

Eagle ma racje u nas raz byla roznica 110g na dwoch roznych wagach! A to duzo dla matki ktora ma obsesje na punkcie maloprzybierajacego malucha..

ewelinka je tez nie widze suwaczkow ale na innych watkach niektorym dziewczynom tez zniknely wiec na pewno nie twoja wina :) Pewnie cos tam naprawiaja na serwerach

boze, chyba bym zawalu dostala :szok::szok: A hydraulika nadal nie ma :wściekła/y::wściekła/y:

rzeczywiscie niesamowicie niebieskie te oczka! chyba mu takie zostana, u rodzicow pewnie niebieskie? U Lili srodek zbrazowial smiesznie to wyglada :happy2:

kpi, Lencja nie mam nawilzacza wiec nie pomoge ale chetnie skorzystam z porad i opinii bo nam sie na zime przyda

kpi super ze wyprawa udana i zycze przyjemnego pobytu w Bieszczadach, oj pieknie tam juz teraz pewnie jest ;-) A jakie cwiczenia wykonujecie? Mozesz w skorcie opisac?

będzie trudno słowami opisać ... generalnie chiodzi o to żeby pilnować żeby dziecko trzymać prosto, zeby lezało prosto (nie pozwalac utrwalać nawyku wyginania się)...
np. dzidziuś lezy na pleckach, ja łapie za rączki i nóżki i bujam z lewej na prawą, pilnując żeby dokręcać główkę, albo nóżki na siebie, obie ręce pod głowe dzidziusia i trzymam głowę prościutko ... , lezenie na brzuszku z wałeczkiem z kocyka pod paszkami

bądź tu mądry człowieku

nie powinno wazyc dziecka tak czesto bo takie wahania mogą nastapic bo np. nie zrobił kupki albo zrobił wiecej ...

koriander, eagle - dzięki, na pewno odpoczniemy w górach, mam nadzieję, że jest już kolorowo:)

Ostatnia edycja:
ja miałam suwaczki zestronki alterna tickers i ona mi się też nie wyświetla może tam coś naprawiają albo zlikwidowali strone i suwaki znikły :baffled:jeszcze troche poczekam jak nie to zrobie nowe:happy2:

reklama
Do góry