reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Hefi gratuluje zakupu. To Wy mieliscie wypadek i propblemy z ubezpieczalnia ?? jesli tak to jak sie skonczylo

tak my... jeszcze się nie skończyło :/ wysłaliśmy pismo napisane przez prawniczke i czekamy na odpowiedź, teoretycznie do piątku mieli czas więc dzisiaj mam nadzieje że dotrze do nas pocztą. Auto kupiliśmy bo się nawet fajne trafiło i w fajnej cenie - a że męża babcia dała nam trochę pieniążków i mama mojego męża pożyczyła nam też kasę to jakoś się uzbierało że mogliśmy przed sprzedażą tego wraku kupić inne... Poza tym jeździliśmy autem pożyczonym od znajomych już miesiąc i mi głupio już było mimo że to auto nie było im potrzebne tak bardzo - nie lubie pożyczać rzeczy od ludzi.

Dzień dobry!

a u nas pada:-( szaro, buro i ponuro:-( mąż ma dzisiaj kolejna tomografie, trzymajcie kciuki!!

kciuki zaciśnięte, powodzenia...

Co do pogody to masakra :/
Wychodzicie na spacery w taką pluchę? bo my wczoraj sobie odpuściliśmy spacer, ale tak bez sensu siedzieć w domu...

reklama
super, napisałam posta, nacisnełam wyślij i ni ma

Gosia- trzymam kciuki, co dolega mężowi? będzie dobrze

u nas tez szaro-buro i deszczowo

na szczęście rano o 6 Fifi zassał cyca i mam nadzieję, że nie powtórzy wczorajszej akcji.........

kuzwa napislam sie i jakis error wyskoczył wrrr

zdjecie robione u pseudo tesciowej :/ cała podniecona wczoraj latała .
A ja dzisiaj musze sie umowic do dentysty i kuzwa ciekawe ile fors tam wydam ,bo cos czuje,ze ten korzen to do kastracji no zajebiscie poprostu szczerbata i o z przodu nic tylko skakac ze szczescia ,szkoda,ze te implanty takie drogie w cholere sa ,bo bym sobie strzelila takiego . A któras z was ma załozona koronke albo mostek ?

Gosiagro - trzymam kciuki
U nas pochmurno, narazie nie pada, ale na słońce też nie ma co liczyć.
A ja próbuję pobrać mocz...Iga się wierci, wierzga, już połowa woreczka odklejona, ale sikać nie ma kto :-)

hej,
u nas też pada, zimno, szaro-buro i ponuro.
Za nami niespokojna noc, Natuś budził się co 2 godziny, chyba go brzuszek bolał bo bardzo się wyginał i prężył. Na kolację zjadłam flądre smażoną na głębokim oleju i może to od tego :(

gosiagro trzymam kciuki za męża

reklama
gosiu trzymam kciuki!! a jak wyszły badania krwi Majusi na m.in tarczycę?

my wczoraj skorzystaliśmy z ostatniego słonecznego dnia i zrobiliśmy pożegnalnego grilla :) ale sie objadłam :)

dziewczyny jak będę na wychowawczym to będę ubezpieczona?

Do góry