Dzień dobry!
a u nas pada:-( szaro, buro i ponuro:-( mąż ma dzisiaj kolejna tomografie, trzymajcie kciuki!!
cześc dziewczyny
Trzymam mocno kciuki za męża
Napisałam długiego posta i zniknął
Długo mnie nie było na bb i postanowiłam że nie odzezwę sie dopuki nie nadrobię wszytskich stron. Trzy dni nadrabialam ale udalo się. Oczywiście nie jestem w stanie napisać każdej z osobna ale cieszę się że dzieciaczki tak pięknie się rozwijaja a tym z katarkiem i innymi dolegliwościami dużo zdrówka życzę.
Oglądałam zdjęcia z chrzcin- przepięknie wyglądały nasze kochane czerwcowe dzieci i ich mamusie oczywiście też
Lencja- twojaj kormelka to prawdziwa księzniczka
Kasiajanicka- kasiu wiem że stresuje cię ta cala sytuacja z karmieniem Filipka ale moim zdaniem najważniejsze jest to aby synek się najadał a to czy naturanym mlekiem czy modyfikowanym to juz moim zdaniem mniej istostna sprawa. Mialam podobnie z Ignasiem (za którko ssał z piersi i poprostu się nie najadał). Jak spróbował butelkę to do piersi juz był niechętny (wyginał się, prężył, plakal). W końcu odpuściłam i sciągałam laktatorem ale po 4 tygoniach skończyło się i Ignaś od miesiąca jest juz tylko na modyfikowanym. Tez dziwnie się z tym czułam ale widzę że on jest szczesliwy, radosny i zdrowy

Oczywiście każde dziecko jest inne i możliwe że u Filipka to chwilowy bunt i trzymam za kto kciuki ale nawet jesli nie to przez 3 miesiące pił cały czas naturalne mleczko więc to juz bardzo dużo

.
Muszę sie pochwalić że Ignaś od kilku dni przesypia caęł noce (dziś spał do 7:15) i oby już mu tak zostało
Byliśmy ostatnio w Toruniu ale niestety nie udało nam się spotkać z Izą, Jolą i Kasią oraz Tymonkiem, Kormelką i Filipkiem ale mam nadzieję że następnym razem się uda.
Ignaś codziennie ma ranna drzemkę (od 9 do 10) więc idę zrobić sobie kawkę