reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

hej,
u nas też pada, zimno, szaro-buro i ponuro :(
Za nami niespokojna noc, Natan budził się co 2 godz chyba go brzuszek bolał bo bardzo się wyginał i prężył. Na kolację zjadłam flądre smażoną na głębokim oleju i może to od tego :(

gosiagro trzymam kciuki za męża

reklama
Dzień dobry!

a u nas pada:-( szaro, buro i ponuro:-( mąż ma dzisiaj kolejna tomografie, trzymajcie kciuki!!

cześc dziewczyny :)

Trzymam mocno kciuki za męża :)

Napisałam długiego posta i zniknął :( :(

Długo mnie nie było na bb i postanowiłam że nie odzezwę sie dopuki nie nadrobię wszytskich stron. Trzy dni nadrabialam ale udalo się. Oczywiście nie jestem w stanie napisać każdej z osobna ale cieszę się że dzieciaczki tak pięknie się rozwijaja a tym z katarkiem i innymi dolegliwościami dużo zdrówka życzę.

Oglądałam zdjęcia z chrzcin- przepięknie wyglądały nasze kochane czerwcowe dzieci i ich mamusie oczywiście też :)

Lencja- twojaj kormelka to prawdziwa księzniczka :)

Kasiajanicka- kasiu wiem że stresuje cię ta cala sytuacja z karmieniem Filipka ale moim zdaniem najważniejsze jest to aby synek się najadał a to czy naturanym mlekiem czy modyfikowanym to juz moim zdaniem mniej istostna sprawa. Mialam podobnie z Ignasiem (za którko ssał z piersi i poprostu się nie najadał). Jak spróbował butelkę to do piersi juz był niechętny (wyginał się, prężył, plakal). W końcu odpuściłam i sciągałam laktatorem ale po 4 tygoniach skończyło się i Ignaś od miesiąca jest juz tylko na modyfikowanym. Tez dziwnie się z tym czułam ale widzę że on jest szczesliwy, radosny i zdrowy :) Oczywiście każde dziecko jest inne i możliwe że u Filipka to chwilowy bunt i trzymam za kto kciuki ale nawet jesli nie to przez 3 miesiące pił cały czas naturalne mleczko więc to juz bardzo dużo :).

Muszę sie pochwalić że Ignaś od kilku dni przesypia caęł noce (dziś spał do 7:15) i oby już mu tak zostało :) :)

Byliśmy ostatnio w Toruniu ale niestety nie udało nam się spotkać z Izą, Jolą i Kasią oraz Tymonkiem, Kormelką i Filipkiem ale mam nadzieję że następnym razem się uda.

Ignaś codziennie ma ranna drzemkę (od 9 do 10) więc idę zrobić sobie kawkę :)

witam się i ja :)
u nas też pogoda do du
wczoraj wykorzystaliśmy słoneczko do konca :)
udalo nam się już doklepać na 100% salę na chrzciny więc jestem straszne zadowolona.
jeździliśmy wczoraj za ubrankiem do chrztu i normalnie mnie osłabiło. ceny od 200 sie u nas zaczynają :( czy wy tez tyle płaciłyście? to jakas paranoja na kilka godzin tyle kasy :(
do tego tak jak wcześniej pisalam maja już nie przesypia nocy i tak jej chyba zostanie :( jedyny plus to ze nie budzi sie z płaczem, daje znać o sobie śpiewajac i bawiąć sie a raczej stukajac zabawkami przyczepionymi do łóżeczka
pół nocy nie spałam, bolała mnie głowa, usnęłam z bólem, obudziałam sie z bólem teraz przeszło, mam nadzieję że na stałe

kasu trzymam kciuki za cycowanie
gosiagro trzymam kciuki
lencja śliczna córa
mi mi bedziesz miała

reklama
Do góry