reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

witam sie i zaraz zmykam czeka na mnie sterta prasowania-jak ja tego nie lubie:angry:
zuzka dzis w miare spokojna, pospala sobie do 6.30 dostala butle i znow zasnela - obudzila mnie o 9 :) dawno nie mialam tyle snu co przez ostanie 2 dni:tak:
milego dzionka ;-)
Ewelinka- wszystkiego naj naj...

reklama
a od dawna ma zatkany??Iga miała do ok miesiąca, wizyta w klinice okulistycznej, masaż i kropelki przeszło dosłownie w 2 dni.
Ja też zawsze pierwsze co to dr google a później chodzę i się martwię, więc już teraz staram się opanowywać z tym czytaniem szczególnie po ostatnich przebojach kupkowych

chodzi mi o moje piersi mam zatkane kanaliki mleczne

przeczytałam, ze moze się z tego zrobić zapalenie- ropień i skończyć się nacinaniem piersi i koniec laktacji

Ostatnia edycja:
A po spacerku zabieram niunię do mamy i jadę do pracy rozmawiać o moim powrocie. Mam zamiar zaproponować rozwiązanie dość korzystne dla obu stron - z tym, że pracodawca musiałby iść na trochę ustępstw. Obawiam sie jednak, ze się nie zgodzą ale cóż, trzeba spróbować, zeby nie żałować ...
A tak poza tym to nie chce mi się tam iść ... :-(

i jak rozmowa? poszli na twoja propozycje?

otóż mnie martwi to że Łukasz nie chętnie lezy na macie czy to na brzuszku czy na pleckach. Kilka minutek poleży i zaczyna się marudzenie. Martwi mnie to, że może się słabiej przez to rozwijać:((

nie wkręcaj sobie Kochana:no::no:

Bardzo proszę o ocenę fotek, dziękuję:)))

Konkurs fotograficzny - pan lusterko

ocenione:tak::tak:

Czesc dziewczyny kurcze ale mialam kipeska noc ale nie chodzi o mała tylko omnie od 22 do rana żyga..... jak KOT !!!! Masakra jakas nie wiem chyba sie czyms zatrułam jestem dzisiaj tak słaba ze ie mam zamiaru wstawac z łozka

współczuje, mam nadzieje, że szybko wrócisz do sił:tak::tak:

Dziewczyny pisałuście kiedyś o smoczkach aventa przepływowych poszłam też zobaczyć mój, chyba mam taki zwykły z cyferką 2. Tzn że on nie będzie się nadawał do kaszki? A jak kupię ten przepływowy to będzie pasował normalnie na tą większą butelkę?

te trójprzepływowe Aventa moja cyfry rzymskie I - do mleka, II - tez do mleka, ale szybciej leci, III - do kaszki, ja jak robiłam malej kleik to dałam mniej niż na instrukcji żeby się nie zapychało

życzcie nam na jutro ładnej pogody;-):-)

powodzenia w tym wielkim dniu no i oczywiście pogody cudnej:tak::tak: czekamy potem na fotorelacje!!:-D

A Iga dzisiaj aniołek, tfu tfu nie zapeszając, grzecznie sama poszła spać po zabawie, co jej się ostatnio nie zdarzało. Ostatnio miała dni butnownicze i teraz normalnie jakby inne dziecko, ale się zmieniają te nasze szkraby. A czy Wasze maluchy interesują się już nóżkami??Moja tylko wierzga w poziomie:):):), narazie mało podnosi do góry, i nie bada łapkami, jeszcze chyba nie wie że je ma

nóżki to tez wielka atrakcja dla Mai:cool2: szczególnie przy przewijaniu:tak::tak:

Jutro w planach mam też porządki w mieszkanku bo już powoli zaczynamy zarastać :) (przy psie który gubi mase sierści teraz sprzątanie co 2-3 dni to konieczność)
Muszę się też koniecznie na dniach wybrać do fryzjera bo jak na siebie patrze w lustrze to :/

ja tez mam jutro w planach sprzątanie, bo teście w niedziele się zapowiedzieli z wizyta i trza troszkę ogarnąć ten rozgardiasz:-D

kajdusia i koriander - jak się bawicie?

ewela u mnie też udzielił się Twój dzień dzisiaj:( Mała masakra, maruda straszna. Raz na spacer, drze się nie chce spać. Do domu. Dałam jej trochę cyca na uspokojenie, no i znowu na spacer. Teraz trochę śpi, mam nadziejęże chociaż z dwie godzinki pośpi. Siedziemy na dworze, a ja biorę się za pracę którą muszę zrobić na uczelnie:)

Witajcie, ja pojawiam się i znikam na tym forum:-)ale staram sie byc na bierząco - trudno mi to tak wszystko ogarnąć i wygospodarować czas na komputer, tym bardziej że praktycznie całe dnie jestem sama z dziećmi. Dzisiaj Oskar w marudzeniu przeszedł samego siebie, teraz usnął pewnie na jakieś 20 min. A jeszcze dzisiaj czeka nas o 13:45 szczepienie. Ostatnie noce to jakiś koszmar - idzie spać o 21 a o 23:30 pierwsza juz pobudka i kolejne co godz. Obiecałam nie marudzić...

ewelinka - wszystkiego najlepszego
paula24211 - zdrówka!
eangle - powodzenia jutro!
zyrraffka - Oskar bardzo lubuł leżeć na podłodze i sie bawić - ale trzy dni temu przestało mu się to podobać i teraz najchetniej by tylko z kimś gadał:-)a co do piersi - ja też maiłąm przeboje na początku i pomogła mi kapusta właśnie - a może to nie zapchany kanalik a przwiane piersi?
avena - mój synalek coraz częściej bawi sie nogami, najlepiej jak lezy na samym body i ma gołe nóżki - wtedy najwiekszą ma frajdę:-)

a dzisiaj oglądałam album małego i tak mnie wzięło na wspomnienia

Oskar rok temu

P1130135a.jpg

i dzisiaj

P1190724.jpgP1190704.jpgP1190706.jpg

anik- ja zawsze jak tylko spojrzę na usg to zaraz ryczę, ze Łukasz już taki duży, ze tak szybko rośnie hihih. Fajny śmieszek z Oskarka:)) i te nóżi ihih, pamietam jak Łukasz w sierpniu w samochodzie odkrył rączki jakie to było zabawne, te jego minki i wpatrywanie się a teraz akrobacje żeby nóżki znalazły się jak najbliżej buźki hihih, tyle radości z dziecka

ewela u mnie też udzielił się Twój dzień dzisiaj:( Mała masakra, maruda straszna. Raz na spacer, drze się nie chce spać. Do domu. Dałam jej trochę cyca na uspokojenie, no i znowu na spacer. Teraz trochę śpi, mam nadziejęże chociaż z dwie godzinki pośpi. Siedziemy na dworze, a ja biorę się za pracę którą muszę zrobić na uczelnie:)
laptopa na spacer zabrałaś?

Witam Was serdecznie :tak: dawno nie zaglądałam, ale strasznie dużo mamy teraz na głowie. W mieszkaniu straszny bałagan po przeprowadzce... niby w weekend mam teraz ogarnąć trochę, bo w poprzedni miałam zjazd, więc całkowicie nic nie zrobiłam... Mała jest kochana i grzeczna, śpi już 30 minut słodko w wózeczku :-D heh
Mam nadzieję, że u Was też wszystko dobrze, a maluchy dają dużo radosci :tak: jak będę miała dłuższą chwilę to podczytam trochę co tam się u Was dzieje, a póki co lecę poukładać na pólkach trochę :tak:

reklama
Do góry