reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

U nas nocka do 7, później tylko mała drzemka i teraz marudzenie, zęby już powyłaziły, ale widocznie to nie koniec

Koniczynka
- Ty to jesteś terminator z tym niespaniem wow

zdec - udanego wyjazdu

eagle - a jakiego masz pieska?? któraś dawała fotkę ze spanielem ale już nie pamiętam czyj to

gosiagro - Tobie też udanej wizyty u teściów

Perfecta
- najważniejsze że się starał, na pewno dobre było:tak:

koriander - oby Lili dała się pogilgotać:tak:

Kasiek - pomysł dobry, ale ja mam nad morze jakieś 600km:-(

reklama
halo halo
u nas nocka spokojna ja pierwszy raz od 2 nocy zasnelam bez problemu-nie ma to jak dobry kop po srodkach przeciwbolowych:-):rofl2:-byle do 10tego:):tak: zuzia w nocy grzeczna za to teraz nadrabia:tak:

avena- drugi zabek no no -gratulacje:-)
kajdus-zloto powiadasz..hmmm no interesujace;-)
gosiargo- z tego co mi mama mowila to jesli tato znajdzie pierwszy zabek to mama musi mu kupic garnitur...(ps moj o tym nie wie wie..;-))

milego dnia:happy:

Wszystkim wyjezdzajacym i przyjmujacym gosci milej atmosfery, grzecznych mluchow i udanego odpoczynku :-):-):-)
Sen mnie dzis opuscil i w sumie 2h niecale pospalam (a reklamacja wciaz nienapisana), ale dzien piekny za oknem, wiec nie odsypiam, a sie szykuje na spacerek :-)

Dzis z Milusia odkrylysmy zbawienne dzialanie masci na dziaselka, szkoda, ze takie krotkie, ale zawsze to chociaz chwilowa ulga :tak:
Planow wyjazdowych nie mam, P. za to do Ketrzyna musi pojechac, wiec chyba przez weekend nadrobie zaleglosci praniowo-prasowaniowe :-p

U nas nocka do 7, później tylko mała drzemka i teraz marudzenie, zęby już powyłaziły, ale widocznie to nie koniec

eagle - a jakiego masz pieska?? któraś dawała fotkę ze spanielem ale już nie pamiętam czyj to

Kasiek - pomysł dobry, ale ja mam nad morze jakieś 600km:-(

może następne do wyjścia ząbki się szykują
my nad morze też mamy daleko ( z Krakowa), ale ja juz kilka lat nie byłam :)

a piesio nasz nieco większy od spaniela ( duże, futrzaste, owczarkowate najstarsze dziecko:-D )
Zobacz załącznik 296048

Ale słabą miałam nockę,już drugą noc z rzędu budził mnie co chwilę ból nóg- fatalne uczucie, jakby były nie moje tylko jakieś starsze, cięższe... normalnie myślałam, że je odkręcę i postawię obok :no: Zdarza Wam się czasem? Czy to od krążenia?

Widzę, ze nie tylko ja nie spałam tej nocy....

Koniczynka- mam nadzieję, że uda się wyjaśnić sprawę z tą umową
eagle- to musiał być cudny widok ta mina Tomeczka- na następne karmienie nowościami koniecznie aparat w rękę! Piesio cudny
katarzynajanicka- to jak zrobisz to podeslij tego bigosiku :-p
gosiagro- fajnie macie z tymi dyżurami, gdyby tylko moj R miał cycki....:confused: Udanego wyjazdu :-)
Kasiek- jeżeli to napięcie mięśni to faktycznie lepiej szybko reagować, my z Piotrusiem chodzilismy na rehabilitację i ani się spostrzegliśmy jak wszystko nadrobił i nawet przegonił ruchowo rówiesników :tak:
Koriander - udanej wizyty teściów- pozdrów ich serdecznie ode mnie :-)

U nas piękna pogoda, zgodnie z postanowieniem uciekam na spacer :-)

a ja w Sulejówku. Nie tak bezpośrednio przy maz. parku, ale mam do niego stosunkowo blisko samochodem :-) Jak już wcześniej pisałam, musimy się koniecznie wiosną umówić na wspólny spacer!

To rzut beretem w zasadzie:) Koniecznie spaceren musi być na wiosne:)
Wróciłam z zakupów JESTEM BLONDYNKĄ!!!! Polowałam na nawilżacz , dzwoniłam nawet do męża by sprawdził cenę na necie ile kosztuje HB i wiecie co? :) Okazalo się że przyjechałam nie z nawilżaczem , tylko z oczyszczaczem i jonizatorem wrrrrrr i teraz nie wiem co zrobić zwrócić czy sobie zostawić bo w sumie to dobra rzecz oczyszcza powietrze do 98% chyba i ma najlepszy filtr. Skłaniam się ku temu by zostawić to coś ::p i dokupię nawilżacz:)
Czy któras ma może taki oczyszczacz?

Witajcie - przepraszam, że dzisiaj nie poodpisuję. Próbowałam Was ostatnio czytać, ale mały miał kilka gorszych dni i nocy bez snu :/ Myślałam, że to może zęby, ale chodziło raczej raczej o katarek...
Pozdrawiam serdecznie wszystkie Mamusie i ich skarby!

reklama
Do góry