reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
u mnie wiem że ćwiczenia niewiele dają kiedyś ćwiczyłam wyczynowo a i tak nie należałam do szczupłych udało mi się co prawda schudnąć ale okupiłam to zdrowiem więc wolę być taka jaka jestem trudno

u mnie wiem że ćwiczenia niewiele dają kiedyś ćwiczyłam wyczynowo a i tak nie należałam do szczupłych udało mi się co prawda schudnąć ale okupiłam to zdrowiem więc wolę być taka jaka jestem trudno

Kochanego ciałka nigdy za wiele;)Ale mi się oczy kleją;)Już nie długo Boże Narodzenie macie jakieś sprawdzone przepisy na ciasta??

Ja podjęłąm decyzje nigdy więcej DZIECI!!!!Gaja teraz daje mi nieźle popalić więc mam dość jedno wystarczy!!:)Ale każdy ma inne podejście PODZIWIAM CIę:)

To pewnie przez to, ze miałam cesarke przy ktorej w 100% pomagał mój mąż (opiekowal się dzidzią), a teraz Krystian jest prawie bezproblemowy. Pewnie to drugie dziecko da mi w kość :p

Kochane uciekam spać bo oczy mam na zapałki:(
Chciałabym jeszcze troszkę posiedzieć ale nie widzę klawiatury nie wiem czy dlatego, że jest koloru czarnego czy ja aż taka śpiąca jestem:)

reklama
Do góry