Cześć Dziewczyny!
Czy wam też tak dni uciekają?? Już nie pamiętam kiedy ostatnio zrobiłam coś tylko dla siebie. Mój odpoczynek polega na pójściu do kuchni i zrobieniu obiadu, sprzątaniu, prasowaniu, wiecznym odkładaniu rzeczy dziecka na miejsce, wynoszeniu brudnych pieluszek do kosza i wiele innych rzeczy. Nim się obejrzę już jest późny wieczór i kładę się spać.Co za monotonnia.
kasiajanicka- cieszę się, ze twój szef jest w porządku. Co do pracy Twojego męża to ciężko mając rodzinę, dziecko mieć niepewność finansową. Może Twój mąż się wkońcu ogarnie i zadba o swoje interesy. Tego Wam życzę.
ja też jestem przeciwna chodzikom!!!
lencja wspomniałaś wczoraj o spotkaniu ze znajomymi- mi to jest az wstyd kogoś zapraszać, bo mamy maluteńki pokoik i poprostu nie ma jak się pomieścić, jest nam we trójkę strasznie ciasno aż mi się czasem ryczeć chce, mało się nie pozabijamy jak ja mam na ręku Łukasza a chcemy z mężem się minąć. Strasznie frustrujące jest mieszkać w takich warunkach i jeszcze z porąbanym tesciem, który kiedyś mężowi powiedział, ze on się nie zamieni na pokoje bo nie będzie się cisnął- wyobrażacie sobie!!!!On jest jeden.
aniach- jak Ty sobie dajesz radę z dwójką niemowląt

ja z jednym wysiadam. Gratuluję zębolka.
hefi- aż się popłakałam jak zobaczyłam fasolinki

)
karo- Milenka śliczniutka, czasem marzę zeby mój Łukasz zaakceptował smoka, byłoby to jak wybawienie, niestety na marzeniach się kończy
eliza- Mikołaj jaki zadowolony że ochrzczony

)
anik- gratuluję ząbka
lena-wstręciochu

ciągle czyś się opychasz a taka chuda.
Ja (jak zwykle pomarudzę) dzisiaj stanęłam na wadze, patrzę a tu 2 kilo więcej, no coś mnie trafi niedługo. Dzisiaj naszła mnie ochota na gofry, coągle się obżeram a potem lament że gruba

milka- zgroza jakaś z tym zelazkiem

czy Wy musicie tak produkować, mam nadzieję, ze nie pominęłam nikogo.
Muszę chyba Łukaszka z pół godziny wcześniej kąpać, bo od wczoraj po kąpieli jest już taki zmęczony, ze nie mam mowy żeby mu kaszkę wcisnąć
wszystkiego najlepszego dla Igi, Mai, Kasi, Julci, Michaliny, Niny
oraz Wiktora i Doriana