reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Witam się.
Nocka odrobine lepsza od dwóch poprzednich bo nie było przerwy w spaniu na zabawę tylko na cyca. Łukasz mnie zaskoczył. Obudził się o 8 i wzięłam go do siebie do łóżka, zmieniłam pieluszkę, delikatnie masowałam go po brzuszku i mówiłam do niego i położyłam się obok, patrzę a mój synuś zasnął i tak pospaliśmy razem godzinkę. Bez cyca nie zdarza mu się zasypiać, a dzis coś go przymuliło i bęc.

Dziecko na spacerku a ja już po zakupach w rossmanie i w warzywniaku.

Jutro podam Łukaszkowi pierwszy raz mięsko.

ewela- niektórzy ludzie mają tupet

emalia- będzie dobrze, trzymam kciukacy

gosiagro- ząbków nie ma, kupiliśmy dentinox i camilia boiron, chyba pomaga, bo wieczorem Łukasz był spokojniejszy i noc też lepsza

kajdusia- mam nadzieję, że to chwilowy kryzys i życzę aby szybko minął

lena jak Ty bujasz swoją Gajunię, ja Łukaszka na rękach ledwo co 5 minut mogę pobujać zeby zasnął a z fotelikiem to ledwo co podnoszę:szok::szok: weź ty już nie pisz o tym libido co:-D:-D:-D

perfecta- nie powinnaś iść do lekarza kobieto??? Ja nie sprzedaję ciuszków, pakuje do kartonów i do piwnicy, moze się przydadzą komuś.

anik- waga Oskara imponująca, duzo zdrówka dla dzieciaków

cobra- ja dostałam paczkę tylko z hippa i pampersy. Mój łukasz też tak ma że non stop ktoś musi przy nim być, tylko rano jak się obudzi potrafi godzinkę włóżeczku poleżeć i koniec, napew do toalety nie mogę pójść spokojnie bo marudzenie jak nie wycie. Właśnie przeczytałam o teściowej, współczuję, nie rozumiem takich ludzi naprawdę, nie mają obowiązku wam pomagać, ale wypadałoby, żeby coś małemu kupiła skoro wie, ze u was krucho z pieniędzmi.

alusia- balowiczko jedna, pięknie wyglądałaś

agi- super, ze Polcia taka odważna i trzymam kciuki z Twoje wyniki, napewno będa dobre.

eagle- trzymam kciuki, daj znać jak będziesz już coś wiedziała

kasia- dzielny Filipek, super z niego chłopczyk, zagłosuję jak tylko mi sie strona otworzy- otworzyła mi się tylko strona główna bez zdjęć:no:

kasiek- zagłosowane

emalia- doczytałam ze wszystko dobrze- super, ciesze się bardzo

reklama
Jestem!!!
Serducho jak dzwon! Mały zdrowy. Ufff... Pani kardiolog nie mogla się nadziwić , co ja jej za dziecko przyprowadziła. Rozebrałam, połozyłam na kozetce i nic, ani drgnie. Tylko patrzył na nią, a ta go stetoskopem, potem żel i aparat USG i dalej nic. Leżał nieruchomo :) To dopiero mądrala :) Mówiła ,że lepiej niż dorosły się zachowuję. Taka dumna jestem,no szczęśliwa ,że po zwapnieniu ani śladu :)

super:)

Ja tylko na chwile bo jade zaraz po Hanke a Jagoda glodna.
Przede wszystkim Emalia- bardzo, bardzo, bardzo sie ciesze ze serduszko jak dzwon! Az sie wzruszylam, ale ja to miękka jak gąbka jestem!
Po drugie bardzo dziekuje w imieniu mojej 5-cio miesięcznej corki za zyczenia!!!!!!!!!

Zdec- mamy jeszcze jakąś drugą Jagode z 9.06??

Stella- dla Twojego dzieciątka tez wszystkiego naj!!!

No i bardzo dziekuje za kciuki! Odebralam wyniki moczu i są idealne!!!!!!!!! Strasznie sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!

Ja tylko na chwile bo jade zaraz po Hanke a Jagoda glodna.
Przede wszystkim Emalia- bardzo, bardzo, bardzo sie ciesze ze serduszko jak dzwon! Az sie wzruszylam, ale ja to miękka jak gąbka jestem!
Po drugie bardzo dziekuje w imieniu mojej 5-cio miesięcznej corki za zyczenia!!!!!!!!!

:) Tyle tu maluszków, że trudno się połapać we wszystkich jubileuszach. Oczywiście najserdeczniejsze życzenia! Dużo zdrówka i samych spokojnych nocy :)

agast Twoja i olavip (chociaż jej już dawno z nami nie było):)

No tak przepraszam stella:D dla twojego Eryczka też:) Nie spojrzałam już na lipiec (kurde jakby się wszystkie dzieciaczki urodziły w czerwcu - ojjjj głupia ja)

reklama
hejka ale ładna pogoda;)Ja cały czas na dworze;)przyszłam nakarmic Gaję i dalej w marsz koło ulicy:)Bo dalej na miasto się nie wybieram:)

Do góry