reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

emalia, kasiek zagłosowane
iiwka nie jesteś sama dołączam do ciebie

Widzę że nie tylko ja mam doła... nie będę się nad sobą użalać, ale jestem zmęczona... :( Dziękuję ślicznie za wszystkie głosy! :) miłych snów :)
No to co zakładamy klub zdołowanych żon???:blink:

Edit: ja spadam.Muszę chłopaków położyć do łóżek tzn przenieść:-D
M jak miłość leci-rany dzisiaj to denny film jak dla mnie...:/

Dobranoc kochane!!!

reklama
No to ja też się zdołowałam:( Przeglądałam wątek pożegnania i trafiłam na posta o dziewczynie która zginęła w wypadku samochodowym w lipcu, a we wrześniu miała urodzić córeczkę:(((( Boże jaki ten świat jest niesprawiedliwy!!!:(
Idę sobie popłakać....

Butlę myję w płynie do garów i dokładnie płukam, ewentualnie wkładam do zmywary, nie sterylizuję.
uf.... już myślałam, że jestem jedyna, któa butelek nie steryzlizuje........ raz na ruski rok mi się zdarzy je wrzątkiem zalać, ale nie za często

u nas ciut lepiej, pupa wygląda lepiej, tylko ta pachwinka, niby się goi, ale obie z mamą zastanawiamy się od czego to się zrobiło i to tak nagle, pomiędzy jedną a drugą zmianą pieluchy.........

kurcze te pampki z Biedrony są ok, tylko dla mnie jedną wadę mają: nie czuć kiedy się kupa zrobiła....... i muszę co jakiś czas rajstopy ściągać....... a w pampersach to od razu smród na całą chatę był

co do czerwonych polików, to Fifi miał przy każdym ząbku czerwony policzek, znaczy w te dni co najbardziej marudził miał czerwony policzek, teraz za to ma mnóstwo krost koło ust, czyżby kolejny się pchał? dwa palce non stop w paszczy, dziś znów maruda się załączyłą...

teraz chyba Filip tęskni za moim tata, jest w szpitalu i dwa dni z nim nie szalał i może dalatego też taki nieswój jest, jak wtedy gdy B wyjechał.......... okaże sie jutro jak dziadek wyjdzie

zadziwia mnie to moje dziecko, takie maleńkiea tęskni, okazuje radość jak widzi bliskich, zaczepia i teraz jak ja np coś jem albo piję to czasem aż łapki wyciąga... raz tak było, że butla na stole stałą z herbatą a on w strone tej butli stękał kilka minut jak mu babcia dała to prawie całą wyduldał.... dziś dostał do powąchania parówkę i normalnie gotów byłby ją w całości połknąć gdbym mu dała:p a pomyśleć, że jeszcze 5 miesięcy temu w moim mega brzucholu siedział a ja przsiady co wieczó robiłam, żeby go stamtąd wygonić..........i siemię lniane piłąm (bleeeeee) na zgagę :)

dziś też wymyśliłąm, dlaczego jedyny soczek ajki mu podchodzi to babanowy: ja przez całą ciąże taką nakrętkę na banany miałam, że codziennie 1 kg w biedronce kupowałam :) i sama pochłąniałam, tylko czasem B jednego mógł zjeść :p

Igula dzisiaj zjadła po raz pierwszy indyka, no i kurka przy rozbieraniu do kąpieli zauważyłam na brzuszku czerwone punkciki:confused: hmmmm poza tym jeden policzek miała czerwony pod wieczór i nie wiem czy to od tego mięska, czy policzek np na kolejnego ząbka:confused: ale ogólnie spokojna była, zobaczymy jutro
ja u Lili dzis przy kapieli tez zauwazylam na klatce czerwone punkciki! Tak bardziej po lewej i prawej stronie, nie po srodku. w sumie dzis nie jadla nic nowego ale przedwczoraj kurczak byl, moze to od tego? A moze to zabki? ooooooooh:rofl2::rofl2::rofl2:

katarzyna tez tak sobie sentymentuje czasami, ze ten maly kochany zarloczek jeszcze niedawno w brzuszku siedzial, a niedlugo bedzie slubowanie na przedszkolaka, pierwsze zlamane serca i wsio wyleca nam z gniazdek :cool2:

Agi trzymamy!

ja u Lili dzis przy kapieli tez zauwazylam na klatce czerwone punkciki! Tak bardziej po lewej i prawej stronie, nie po srodku. w sumie dzis nie jadla nic nowego ale przedwczoraj kurczak byl, moze to od tego? A moze to zabki? ooooooooh:rofl2::rofl2::rofl2:

katarzyna tez tak sobie sentymentuje czasami, ze ten maly kochany zarloczek jeszcze niedawno w brzuszku siedzial, a niedlugo bedzie slubowanie na przedszkolaka, pierwsze zlamane serca i wsio wyleca nam z gniazdek :cool2:

Agi trzymamy!

jesu nie strasz, jak on laski zacznie przyprowadzać i któraś będzie tak na mnie gadała jak ja na moją teściowa to ja nie chcę o tym wiedzieć

reklama
Kasia ja juz przy Jasku nie moge jesc bo on tak patrzy, takim wzrokiem kota ze schreka
a jak zobaczy butle z mlekiem to az sie usmiecha

dzis byl u nas moj tata, chcial Jaska pocalowac na do widzenia a ten maly sie odwrocil i nie chcial dac buzi
nie moglam uwierzyc ze juz taki kumaty, do posmiania dziadek byl dobry ale calowac to juz nie
zadziwia mnie czasami co on juz potrafi i jak sobie to obmysli
podobnie z zasypianiem, jak tata chce go uspac to on ryczy, marudzi, wystarczy ze ja przyjde i juz cichutko zasypia

Agi plytki na pewno beda ok

Zdec, a Ty znowu wchodzisz na takie smutajce?

Athena zgadzam sie z twoim informatykiem, szajs to jest dopiero vista, mam to g... i nie chce dzialac

Do góry