reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

a ja się z mężem przez telefon pokłóciłam, dołączam do grona zdołowanych :(
idę na spacer, może na jakąś dobrą kawkę wstąpie na starówce, tak na handrę...

reklama
Kacperek dzisiaj jakiś nie zmordowany, zrobił sobie drzemke aż 20 minut a ja zdązyłam sobie kawe w tym czasie zrobić :-( . Teraz siedze i słucham jak marudzi :-(. Chciałam wyjść sobie po galeriach połazić może coś dla męzulka na urodzinki na mikołaja kupić ale jakoś zebrać się nie moge :-( niech mnie któraś kopnie

A ja na czas gotowania, pichcenia wkładam Nelcię do leżaczka i jesteśmy razem w kuchni - zazwyczaj udaje mi się zrobić wszystko to co planuję.
P wielu protestach, płaczach i nerwach w końcu śpi, ciekawe jak długo...

Cześć dziewczyny

Ten listopad naprawdę ma niefajny wpływ na samopoczucie, ja do życia potrzebuję słońca, a tu nic z tego, szaro buro :-(

Kasiek- my też mamy dzisiaj basen, spróbuję namówić mojego R, żeby pojechał z nami i porobił zdjeć trochę...
Perfecta- super ta piosenka, będę ją słuchać codziennie po obudzeniu :tak:
Anik- jak to nie ma św Mikołaja??? :szok::szok: Tylko, żeby Oskarkowi nie wygadała...
Kalwa- jak miło Cie czytać :-) Majusia rzeczywiście dorodna :-)
ewelinka- jutro się dowiem ile dokładnie waży Małgosia, bo mamy szczepienie, ale na pewno ponad 8 :tak: Jest pultaśna i to bardzo, jak robię zdjęcia to policzki jej się w kadrze nie mieszczą, a podbródków to ma 3, ale ja się nie martwię, Piotrek też taki był, a teraz szczypiorek :tak::tak: A karmisz ją piersią?
Agi78- trzymam kciuki
Lencja- ależ piekne piernikowe kształty, ozdobione też później sfotografuj!
cobra- a Ty już nie karmisz piersią, że palisz?
MagdaM- poczułaś? :-D

Dziewczyny Warszawianki- która ma ochotę w niedzielę około poludnia na spacer w okolicach Miodowej?????? Ewa, Perfecta, Karo, Kpi.... hej, hej :-),
Na razie

Ostatnia edycja:
a ja mam wreszcie chwilkę

obiecywałam że poczytam wczoraj wieczorem ale efekt był taki że zasnęłam razem z Asią:-)
dziś od rana też w biegu, najpierw u lekarza, potem spacerek choć pogoda bardzo dołująca, a teraz korzystam że robaki małe śpią:-D

gratulujemy wszystkim dzieciaczkom nowych ząbków, u nas tzn. u Tomusia nadal brak chociaż wczoraj w miejscu górnej prawej jedynki tak jakby cos sie wykluwało, zobaczymy

emalia, lena piękne fotki z "randki" maluchów, a lenka Tobie do twarzy z dwójeczką, może jednak się skusisz?:-D
Agi78 i jak u Was z policzkami? i jak po morfologii? mam nadzieję że obyło się bez płaczu przy pobieraniu
kasiek1983, emalia, lena zagłosowane
zyraffka i jak nieco krówek ocalało? ja nie to mogę Ci trochę podrzucić bo mój przyniósł właśnie wczoraj i nie ma to jeść:-)
Perfecta ale masz dzielnego synka, gratulujemy
kreatorka gratulujemy serdecznie wygranej i polecamy się na przyszłość;-):-)
stellaDODO oj ja nie miałam z AZS do czynienia i mam nadzieje że tak zostanie bo z tego co słyszałam to nic przyjemnego
iiwka i jak sytuacja ma się dzisiaj? poprawiło się nieco po rozmowie, ma nadzieję że jest choć ciut lepiej
hefi dużo zdrowka dla Was w takim razie i super ze sprawa z autem tak pomyślnie się zakończyła
kasiaj. i jak spacer poprawił humor?
Anik79 gratulujemy prawie przespanej nocy:-)
mi_mi powodzenia na szczepieniu
kalwa dobre to "pojechaliśmy po łóżko a wróciliśmy z dywanem" mi często zdarza się tak na zakupach ciuchowych wychodze np z zamiarem kupienia butów a wracam ze spodniami lub coś w tym stylu
Lencja mmmm pysznie wyglądają te pierniczki

ufff tak na szybko starałam się poczytać co by mi dzieciaki nie zdążyły wstać a te w najlepsze jeszcze śpią, tzn Asia ok ale Tomuś ja zasnął na spacerze o 11 to śpi nadal i pewnie jak się obudzi to trzeba będzie szybko cyce rozpakowywać bo taki będzie głodny:-)

Eagle zmoro nie namówisz mnie na drugie;)Emalia mi wywróżyła, że jednak będzie drugie;)Na tym zdjęciu bardzo nie wyjściowa jestem:)

po szczepieniu dobrze-mała chwilke popłakała a później usnęła- mam nadzieje że nie bedzie gorączki i marudków :) mała waży 7100 i doktorka powiedziała że teraz dziecko mniej będzie przybierać na wadze- tak ok 300gr miesiecznie :)
podobno zęby pojawią sie niedługo.
Lencja ja też biorę małą na leżaczek i do kuchni chociaż przeważnie grzecznie leży na macie :)

pogoda okropna... lecę kawkę zrobić:)

Eagle zmoro nie namówisz mnie na drugie;)Emalia mi wywróżyła, że jednak będzie drugie;)Na tym zdjęciu bardzo nie wyjściowa jestem:)
hihi sie jeszcze zobaczy :)

z resztą przy Twoich atakach na męża :) to kto wie?????

mój robak mały się chyba zaczyna budzić, a śpi od 11

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry