reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
katarzynajanicki szukałam przed chwilą w Ascocie tego kubka treningowego NUK-a ale znalazłam tylko taki od 8 albo 9 miesięcy (nie pamiętam) to ten? Ale nie wzięłam bo mi się jakiś duży ten ustnik wydawał. Tak więc kupiłam Lovi z miękkim ustnikiem i przed chwilą mała mi po raz pierwszy pociągnęła soczek bananowy, a jaka radość że mogła sama trzymać:)Zobacz załącznik 301383

ja mam ten
Butelka DISNEY FC 150 ml ustnik niekapek 6m+ NUK (1310282414) - Aukcje internetowe Allegro

Natalka- zdolniacha :D

A ja mialam (niestety) starszego brata i u mnie same klasyki byly:-p:-p nirvana, red hot chilli the cure.......hehe oczywiscie ukradkiem podsluchiwalam New Kids-ow i take That-ow:-D
np
[video=youtube;VZ71U7Jo2vQ]http://www.youtube.com/watch?v=VZ71U7Jo2vQ[/video]

ale was wzielo na wspominki;)
nie moge sobie przypomniec za czym ja wtedy szalalam ale boysbandow raczej nie lubilam

chyba bardziej po polsku sluchalam, varius manx z Lipnicka, Bartosiewicz, Kowalska itd
oczywiscie tez Nirvana i wszystko co mialo bardziej rockowe brzmienie

Agi Greysow tez bardzo lubie, jak na zlosc skonczyli puszczac ale za to sa gotowe na wszystko, tez lubie
wczoraj byly i przegapilam:(
Kasiek nie wmawiaj sobie i dziecku takich chorob, po co wam dodatkowy stres? to moze nadal byc kolka czy jakies wzdecia, moze sprobujcie mleczko dla dzieciaczkow kolkowych
Jas ciagle jest na bebilonie comfort i jest ok, chyba tez Nestle robi jakies mleczko sensitive dla dzieci z wrazliwymi brzuszkami

katarzynajanicki - to tego dzisiaj nie widziałam;-) Ale u nas by się nie sprawdził, bo mała nie toleruje twardego silikonu, a ten który jej kupiłam ma miękki ustnik:-)

Matko Kelly family, kiedy to było... zespół znam tylko ze starych utworów wujka;-) Powtórzę się za leną - Stare dupy jesteście, że takie rzeczy pamiętacie:-D:-D:-D

reklama
katarzynajanicki - to tego dzisiaj nie widziałam;-) Ale u nas by się nie sprawdził, bo mała nie toleruje twardego silikonu, a ten który jej kupiłam ma miękki ustnik:-)

Matko Kelly family, kiedy to było... zespół znam tylko ze starych utworów wujka;-) Powtórzę się za leną - Stare dupy jesteście, że takie rzeczy pamiętacie:-D:-D:-D

u nas też widziałam z takim żółtym gumowym ustnikiem

Do góry