reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

nadika Wszystkiego najlepszego dla Natanka!!!!! stary chłop już się z niego zrobił ;-)
asnecja Najlepsze życzonka dla Krystianka!!!!!!!:-)
lena Niech teraz zdrówko i samopoczucie Wikuni szybciutko się poprawiają:tak:
Nie wiem, skąd bierzesz czas na robienie tylu pyszności- ja się od kilku tygodni nie mogę zabrać za upieczenie ciasteczek i przygotowanie pierniczków :no:

Jakaś zmęczona i zła dzisiaj jestem:wściekła/y:
Mała od 4 do 17 niewiele zjadła, do karmienia musiałam mieć anielską cierpliwość, bo wszystko wokół jest ciekawsze od cycka- po kilku łykach z piersi kończyło się zainteresowanie jedzeniem, a zaczynało siadanie i rozglądanie na boki. Dopiero o 17 Emilka zjadła porządną porcję mleka, po której była wieeelka kupa na całą pieluchę i ubranie...

Rano pojechałam na fakultet, na który zapisałam się dobrowolnie, myśląc, że będzie ciekawy. I się baaaardzo rozczarowałam:wściekła/y: Nigdy nie lubiłam fizyki, a się okazało, że te zajęcia prowadzi chyba wielki miłośnik fizyki i przez 2h musiałam słuchać rzeczy, które nie tylko były nudne, ale jeszcze zupełnie dla mnie niezrozumiałe:wściekła/y: Do tego jakieś 20 osób ścisnęli w małej salce z zamkniętymi oknami, a prowadzący korzystał z tablicy i kredy, więc byłam cała biała od pyłu i z zatkanym nosem :wściekła/y:Szkoda, że już nie mogę z tego fakultetu zrezygnować, bo kolejne zajęcia zapowiadają się równie "interesująco". MOŻE za 2 tygodnie nareszcie będzie to, co w opisie zajęć mnie skłoniło do zapisania się na nie:wściekła/y:
P. mnie jeszcze zdenerwował wieczorem...
I pogoda beznadziejna :wściekła/y:
Ech, ale marudzę:-) To takie do mnie niepodobne, że sama jestem zaskoczona:-D
Moje dziecko ma chyba koszmary, bo płacze przez sen:confused:

reklama
wpadlam tylko na chwilke zeby sie pochwalic mamy pierwszego zabolka:-)
gratulacje :)

jejku- u nas chyba trzeci do wyjścia się szykuje, na górnej dwójce krecha dziś była a chwilę temu zakończyło się mega wycie, dopiero Dentinox pomógł, i Fifi załapał butelkę, bo tak by chyba nigdy karmienie nie doszło do skutku

Madziak gratuluje zabka

Agi my mamy qunni i jestem bardzo zadoiwlona co prawda juz troche starszy model bo speedy a nie buzza

Lena ciesze sie ze z mala ok duzo zdrowka dla niej

A pelzajaca kula jest super chyba zamowimy taka u dzieciatka :))

U nas noc spokojna chodz maly obudzil sie ok 1 a ja ok 24 odciagalam melko do mrozenia ja nie potrafilam nic odciagnnac a on sie najadl tak ze mu z brody cieklo. Niesety przy odciaganiu do woreczka zorientowalam sie po fakcie ze cos mi cienkie na kanape i zanim zlokalizowalam skad leci bo poczatkowo myslalam ze spod nakladki masujacej wylecialo calkiem sporo okazalo sie ze mam dziurawy woreczek i cale mojej pompowanie zaczelo uciekac sporo zazylo wyplynac niestety

Pozdrawiamy i zyczymy spokojnej nocy

Kasia u Ciebie 3 zabek a unas nawet sie nie zapowiada jesli Eryk ma miec w takim czasie jak Olaf to mamy jeszcze 2 miesiace spokoju :)

gratulacje :)

jejku- u nas chyba trzeci do wyjścia się szykuje, na górnej dwójce krecha dziś była a chwilę temu zakończyło się mega wycie, dopiero Dentinox pomógł, i Fifi załapał butelkę, bo tak by chyba nigdy karmienie nie doszło do skutku
nam tez dentinox pomaga, inaczej Jas by w ogole nie zasnal, nie mowiac o piciu czy ciumkaniu smoka
ta dwojka wtedy okazala sie wychodzaca jedynka, musialam zle spojrzec:)
wpadlam tylko na chwilke zeby sie pochwalic mamy pierwszego zabolka:-)
gratulacje

a to cos co dochodzi do zabkowania, jakby dzieciaczkom jeszcze bylo malo:

"22-26 tygodni (relacje- lek separacyjny)

Okres marudzenia może zacząć się już około 23 tygodnia i trwać około 4 tygodni. Typowe dla tego okresu jest na przykład to, ze dziecko źle śpi i wydaje sie mieć koszmary senne, jest nieśmiałe w stosunku do obcych, nie ma apetytu, nie chce, żeby zmieniać mu pieluchę czy ubranie. Dziecko zaczyna widzieć i rozumieć różne relacje/stosunki."
Skoki rozwojowe w pierwszym roku życia niemowlęcia - osesek.pl - ciąża, noworodek, niemowlę, wychowanie i rozwój dziecka, rozszerzanie diety

u nas wszystko sie zgadza, biedne maluszki, dziasla bola i jeszcze kizia mizia w glowce

reklama
Do góry