reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Kasia swietnie wyglądasz i dzieki za info,a te kołą to tez sa pompowane :) i chyba sie zdecyduje na kolor arctik biały,a ty jaki masz? Tylko szkoda,ze rączka sie nie przekłada i smyk jedzie tyłem :/

Kasia swietnie wyglądasz i dzieki za info,a te kołą to tez sa pompowane :) i chyba sie zdecyduje na kolor arctik biały,a ty jaki masz? Tylko szkoda,ze rączka sie nie przekłada i smyk jedzie tyłem :/
ja mam pomarańczowy z kolekcji 2008, te koła nie wyglądają na pompowane :p u mnie są inne

na początku dziwnie mi się wózkiem jechało jak Małego nie widziałam, ale w budce mam dziurkę z folią do podglądania Małego :) a jak deszcz nie pada to budkę składam i jest ok, Fifi jest tak ciekawy świata, że nie potrzebuje matki oglądać

Uciekam spać;)Wiktoria dzwoniła z mama....wszystko ok jest ciagle na przeciwbólowych!!Kuzynka mówi ze boi się ruszyć leży jak sztywna!!Ma pewnie jakąś traumę:(Za 2 miesiące następne operacje:(

moje najmłodsze już śpi, następne spotkanie pewnie ok 5
jeszcze starsze trzeba namówić na pójście do łóżka i dzień zaliczony

kasia fotka matki-polki rewelacyjna

a ja nadrabiam dalej:-)

Kurcze za późno zajrzałam! Miałam takiego nerwa, że wrrrrrrrrrrrrrrr....

Ale co do kina to tylko dajcie znać kiedy i wieczorem zawsze mogę iść:) Z chęcią bym sobie obejrzała tą komedię: Śniadanie do łóżka;) Chociaż już po tytule wiem że to jakiś szowinistyczny film z nieprawdą...

Kurcze za późno zajrzałam! Miałam takiego nerwa, że wrrrrrrrrrrrrrrr....

Ale co do kina to tylko dajcie znać kiedy i wieczorem zawsze mogę iść:) Z chęcią bym sobie obejrzała tą komedię: Śniadanie do łóżka;) Chociaż już po tytule wiem że to jakiś szowinistyczny film z nieprawdą...

ja w tym tygodniu w zasadzie mogę w każdy dzień wieczorem

poczytałam trochę ale juz nie mam siły na więcej
zostało jeszcze jakieś 15 stron ;)

może jutro sie uda a teraz zmykam pod prysznic i do łóżeczka

miłego wieczoru

reklama
Heloł. Oj ale się urobiłam dzisiaj.Ufff. Cała chałupa posprzątana, mój małż zakładał grzejnik nowy w łażience a ja sprzątałam po nim :) No i jak skończył to się zajął małym a ja mogłam zająć si robotą. Dobrze ,że wczoraj gołąbków narobiłam to nie musiałam dzisiaj martwić się o obiad :) Przed chwilą zrobiliśmy sałatkę grecką, troszkę podczytałam i lecę się kompac i zrobie dzisiaj atak na męża bo mi się Lenki libido udzieliło :) A... wczoraj mi internet zepsuli i dzisiaj od rana walczyłam z tp :)
Co di kina to bym chętnie poszła ale mój nie zostanie z małym wieczorem , bo wraca koło 18-19 i pada na pysk. Może byśmy z dziećmi poszły w środę na 12-tą do babykina ? Tylko musiałabym małej załatwic odbiór ze szkoły.

Do góry