reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Widze że Wrocławianki znowu na podium :-)
Szymek w przedszkolu , Kacper leży na macie i wgryza się w zabawki :-) Ja właśnie wstawiłam pranie i zastanawiam się co dalej robić :-p

czterdziesta piąta!!! :-p:-):tak:

Jak tu wyjść w taką śnieżycę... Pada bo pada ale strasznie wieje... A od jutra ponad -10....
Co robicie na obiadek? Bo szukam weny:)

W fotojokerze przez internet.
Zamawiałam od raz też zdjęcia to wyszło fajnie tanio 0,25zł za format 10.

Magda_M widzę że Ci się nudzi:) Ja też pranie nastawiłam, ale jeszcze pewnie z godzinka i będę musiała w tą śnieżycę lecieć na dwór:(

Ja bym z miłą checią też wyszła, ale nie mam siły potem mojego wózka razem z Kacperkiem na pięterko wnosić ani wiągać. Wiec ja wychodze tak koło 13-14 bo o 15-16 mój P wraca z pracy to on wnosi

No śnieżek pięknie prószy, a my dzisiaj z niuśką lecimy do lumpka:) Jak nic tam nie znajdę to potem jeszcze do HM i tam już na pewno coś kupię jak zwykle;)
W ogóle to nie wiem co się mojemu mężowi wczoraj stało ale chciał mi sto złotych dać, co mu się jakoś często nie zdarza, ale nie wzięłam:pPP

hefi co takioeo zrobiłaś że sobie na kawkę do łóżka zasłużyłaś?:) Widzisz czasem jednak dziecka lepiej nie bujać:)

co zrobiłam... hehe ... no właśnie nie wiem co zrobiłam... pytałam się też co chce lub kiedy idzie na męską imprezę ;) (bo to czasami jest ze sobą powiązane).

A ja myślę nad prezentami dla rodziców i dziadków i może zrobie tak że rodzicom (moim i mojego męża mamie) zamówimy kubki z foto julki ;) a dziadkom kalendarze na 2011 ze zdjęciami małej. Nie mamy w tym roku za dużo kasy na prezenty wyszukane :) ale myślę że z takich drobnostek dziadki się będą cieszyć :D

co zrobiłam... hehe ... no właśnie nie wiem co zrobiłam... pytałam się też co chce lub kiedy idzie na męską imprezę ;) (bo to czasami jest ze sobą powiązane).

A ja myślę nad prezentami dla rodziców i dziadków i może zrobie tak że rodzicom (moim i mojego męża mamie) zamówimy kubki z foto julki ;) a dziadkom kalendarze na 2011 ze zdjęciami małej. Nie mamy w tym roku za dużo kasy na prezenty wyszukane :) ale myślę że z takich drobnostek dziadki się będą cieszyć :D

Super pomysł na prezenty, ja własnie myślałam żeby dziadkom zrobić ramki ze zdjęciami chłopaków z masy solnej Szymek jakoś ozdobi i pomaluje .

też się witam a co!!
U nas nocka nawet w miarę w porównaniu do poprzednich, pobudka o 1, smok nie pomógł, musiał być cyc i spanko do 7, nie wiem co się porobiło, ale Iga już mi nocek nie przesypia:-/ I przed snem nie chce za bardzo jeść, może z głodu się budzi?może zęby?A może coś jeszcze innego?Już sama nie wiem, w końcu wyjdzie na to że na noc dostanie mm zamiast cyca (którego i tak nie chce jeść) a mleka coraz mniej.

Hefi
- ulala piękny poranek
Magda - Iga też ostatnio ma takie nocki, jakoś w zeszłym tyg to chyba z 10 razy do niej wstawałam, bo co chwilę pobudka, teraz już troszkę lepiej
zdec - ile się czeka na tą fotoksiążkę?
konniczynka - widzę nowy dizajn świąteczny :-)
Perfecta - ja jestem troszkę beztalencie kulinarne więc na pewno nic wyszukanego:zawstydzona/y:

reklama
Witam się i ja wsród wrocławianek ;-)
U nas nocka ok....Polcia poszła spać o 20.00 i wstała o 4.15 (przed snem 180ml mleka zagęszczoneo kaszką) i tu kolejna odpowiedz dla gosiagro w sprawie poźniejszego pójścia spać...bo dzień wcześniej zasnęła 18.45 i wstała po 5.00!!! Po zjedzenie mleka nie zasnęła więc wzięłam ją do łóżka i tam zasnęła po 10 minutach...więc ja przełożyłam do łóżeczka....ale o 6.00 obudziła się z płaczem....P. wziął ją do nas do łóżka i znów zasnęła i spała do 8.40....i teraz mamy problem bo chyba Polci spodobało się spanie w naszym łóżku :-( A obiecywałam sobie że jej niegdy nie będę brała do łóżka....I teraz mam dylemat...Albo znów będę po tym karmieniu ok 5.00 kładła ją do łóżeczka i wtedy pobudka w najllepszym przypadku o 7.00 albo do nas do łóżka i pobudka 8.30-9.00....
magda-m - współczuję nocki, wyżyj się na worku..!!!! Świetny pomysł...Mi by się też taki przydał bo straszny nerwus ze mnie!!!
zdec - proszę bardzo, śmiało z tym kubkiem...wiecie to naprawdę świetnie wygląda....Ciekawa jestem jutro miny i reakcji mojego P. !!!!
No nic Polcia wstała to idę ja karmic...i przebrać z piżamki!!!!

Do góry