reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

witam i ja a co
nocka taks sobie ale nie narzekam teraz mały leży ze mną słucha baby radia i zagląda co ja piszę :-D:-D:-D
widzę że zastanawiacie się nad prezentami ja mam ten sam dylemat i myślę o kalendarzach no i muszę zamówić dla mojego K od dzieci breloczek bo ma już jeden jeszcze od starszego syna a teraz chce mieć od obu:-)i prezent będzie od dzieciaków z głowy

reklama
Kasia - ja w sprawie ubierania nie pomoge :( bo my sie kisimy w domku z małą ale jeszcze tylko do jutra antybiotyk i pewnie pod koniec tygodnia się wybierzemy w końcu na spacerek :D i mała zobaczy śnieg ...

Witam :) opowiem Wam coś :)

Wczoraj wieczorem mąż leżał z małym na wersalce, ja na drugiej wersalce obok... mały był śpiący ale jeszcze się bawił z tatą, nagle zaczął takim żalącym się głosem coś tam mówić po swojemu mąż robił do niego głupie miny i nagle mały z niewesołą miną zerka na mnie i mówi "mamoooo!" Mąż wzrokiem na mnie, ja na niego i odtańczyłam taniec radości :D Od jakiegoś czasu się droczymy co mały powie pierwsze, mama czy tata hihihi ...wygrałam... hehehehehee wiem że to było nieświadome itp ale radość mnie do dzisiaj trzyma :) mąż za to niezbyt wesoły :p Przez resztę wieczoru mówił do Julka "powiedz tata, ta-ta" :D buhahaha teraz to może i mówić :D

Zdec- my tak jak izia, po pepti tylko do rejestracji idziemy i wypisują 5 szt za każdym razem, nie trzeba do lekarza

Butterflay gratuluje !!! fajnie usyszec mama :) Olaf niestety dosc dlugo mowil na mnie tata :szok: wiec znam tez odczucia tej drugiej strony

Koniczynka to sie chlop sam zalatwil :))

Witajcie - jaka zimnica:szok:u nas snieg nie pada ale za to wiatr piździ jak nie wiem co. Moje dzieci już lepiej, Wiktorii problemy jelitowo- żolądkowe przeszly, Oskar już mniej kaszlący ale za to ma chrype.Marudzi jak nie wiem co, najlepiej by był na rękach a matka nie ma siły. tearz leży w leżaku i co chwile sie buntuje.Chyba nie dam rady byc na bierząco -a pewnie po powrocie do pracy to już wogóle.
Miłego dnia

Kasia - Iga bodziak na dł. lub na krótki rękaw, bluzeczka, sweterek lub bluza, ciepłe rajstopki i w kombinezon, czapa na głowie, buty futrzane na nogi i śpiworek. Powiedz mi ta kula vtech po każdej powierzchni się toczy? Ja mam wszędzie panele bez dywanów, będzie to jeździć?

Witajcie - jaka zimnica:szok:u nas snieg nie pada ale za to wiatr piździ jak nie wiem co. Moje dzieci już lepiej, Wiktorii problemy jelitowo- żolądkowe przeszly, Oskar już mniej kaszlący ale za to ma chrype.Marudzi jak nie wiem co, najlepiej by był na rękach a matka nie ma siły. tearz leży w leżaku i co chwile sie buntuje.Chyba nie dam rady byc na bierząco -a pewnie po powrocie do pracy to już wogóle.
Miłego dnia
nie wiem czy na Oskarka choroba tak dziala
jak przeczytalam to jakbym mojego Jasia widziala, a on chory nie jest
cala noc nie przespana, marudny na maxa i tylko na rekach chce byc a i tak piszczy
jeszcze nigdy nie dostalam od niego tak w kosc jak teraz
sa rowiesnikami wiec moze to cos innego, jakis skok czy co

Kasia na spacerek ubieram body krotki rekaw, bluzeczka cienka, bluza, rajstopy, skarpety, czapa, szalik (wrrrrrr)
calosc w kombinezon i ten dracy sie pakuneczek do spiwora
waga wzrasta o jakies 2 kg
matka ma szanse tylko plaszcz w biegu chwycic i trzeba szybko wychodzic, uspokaja sie dopiero na klatce

MagdaM ta ramka wlasnorecznie zrobiona to swietny pomysl, za kilka lat podpatrze od Ciebie

reklama
Ale pogoda:szok:
Co do prezentów to ja już mam kalendarze z fotkami z empiku dla dziadków była promocja za 50zł duzy kalendarz jeszcze dla prababć musze kubki zamówić:tak:
zdec-o to mi jeszcze sporo brakuje ja to w sumie teraz z braku czasu raz na jakiś czas na farmerame zaglądam

Do góry