reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

tak polecam pepsi ale nie cola tylko pepsi!!

Kurcze a mama kupiła jej dziś cole :-)

Właśnie przypomniałaś mi że mam pepsi w kuchni :-) ale powstrzymam się przynajmniej spróbuje.

Obiecałam sobie że będę codziennie ćwiczyć wieczorem kiedy już mały zaśnie ale leń jest potężniejszy ode mnie a tłuszczyk się odkłada i tylko mam siłę narzekać patrząc w lusterko :-(

reklama
Chyba ponad godzinę posta pisałam :wściekła/y:Od kilku godzin jest marudzenie :wściekła/y: Podrzuciłam małą tatusiowi, żeby zajrzeć na bb. Ona ciągle marudna była, więc w końcu kazałam P. wcześniej wykąpać Emilkę (już pod koniec kąpieli był krzyk, a podczas ubierania histeria). I teraz nareszcie zasnęła przy cycu. Od 16 już tarła oczy, ale nie dała się uśpić. Od kilku dni nie było kupy, ale na samym cycu też robiła co kilka dni, a brzuszek mięciutki i nie wygląda, jakby jej dokuczał. Policzki ma zaróżowione, ale to raczej też nie z alergii, a od dzisiejszego mroźnego spacerku. Wydaje mi się, że to ze zmęczenia to marudzenie, ale jeszcze poobserwuję, czy ona tak nie zareagowała z opóźnieniem na wczorajszą marchewkę.

Dziś za to mała stwierdziła, że bardzo lubi brokuły:-) Najpierw zrobiła przerażoną minę i aż zamachnęła się na łyżeczkę z tą niedobrą papką, a potem zaczęła wcinać jak szalona i się popłakała, jak się skończyło :-D
Kupiłam pierwszy prezent na święta- książki dla mojego taty:-) Jedna osoba z głowy:-D

Kajdusia
Dużo zdrówka:tak: Jeszcze dziś się rozpoczną koncerty fortepianowe dla maluchów? :-)
Athena Najważniejsze, że na święta będzie, a może jednak nie będzie musiał jechać znowu?
Lena Gajunia jest ok.2kg cięższa od mojej Emilki:szok::-)
Emalia śliczne fotki:tak: piesek już chyba najgorsze ma za sobą i się da ładnie podhodować :-)

Dlatego popieram sprzątanie po zwierzakach
Anik Ale się was te choroby uczepiły :-(
Ja stawiam na zęby;)

Dziekujemy za zyczenia!:-)
Thank You (88).gif

konniczynka u nas tez co jakis czas pojawia sie czerwony policzek, ja obstawiam kaloryfery ;-)

wedlug mnie to upadl na-tuski starszy synek, ten ktory juz chodzi ;-)

Chorowitki jak tam zdrowko? trzymajcie sie dzielnie

reklama
Do góry