reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

to szerokiej drogi życzę:tak: będziesz miała dostęp do neta w Toruniu?
a pewnie:) tylko chyba z czasem bedzie gorzej bo jak zawsze do porannej kawki tu zagladalam zak teraz pewnei z mama bede ja wypijac ale postaram sie byc na bierzaco:)

Milka wspolczuje sytuacji z pokarmem

Anecznik nie podejrzewasz jelitowki? pisalas ze twoja siostra miala, ty tez kilka dni w ubikacji przesiedzialas to moze i Kamilek zlapal
oby oczywiscie nie bo sie nameczy bidulek, zdrowka dla was

Lencja przyjezdzamy na Swieta, moze zostaniemy troche dluzej, jeszcze nie wiem jak to wyjdzie w praniu
a na ta salatke mozesz dac przepis bo sie kilka razy zastanawialam co zrobic z paluszkami krabowymi

moj syn chyba na dziadka czeka bo dopiero co zasnal, pierwszy raz tak pozno

reklama
Klementinka - podstawe sałatki u mnie zawsze stanowią paluszki krabowe, jajko gotowane i ogórek zielony do tego dokładam różne składniki, fajna jest z kalafiorem lub brokułami, dzis np zrobiłam z selerem naciowym i zielonym groszkiem. pasuje też kukurydza, fasola biała lub czerwona, kapusta pekińska. Znalazłam też kiedyś przepis z ananasem ale na słodko to jeszcze nie próbowałam. Łacze sałatkę majonezem, (kiedyś za dobrych czasów mieszałam go z jogurtem naturalnym...), doprawiam solą, pieprzem, koperkiem , czubricą

Pierwsza !!!
Zaraz doczytam
Anecznik - Jak nocka minęła??? Mam nadzieję że wszystko wróciło do normy. Współczuję wczorajszych przeżyć
Lencja - nie przejmuj się Kochana u nas ząbka tez jeszcze ani jednego:) A do przewrotów spróbuj
może na kocyku na podłodze położyć Kornelcię . Ja Jasiowi wymyśliłam własną matę edukacyjną - materac piankowy 160/200 który miałam. Przykryłam kocykiem , połozyłam zabawki... I od tamtej pory jak poczuł wolności troszkę to na brzuszek się zaczął obracać , pełzać , a teraz to akrobacje robi prawie:)
Klementinka - dobrze że pediatra rozwiał twoje , zresztą prawidłowe, wątpliwosci. Ja nie mogę wyjsc z podziwu jak niektórzy "lekarze" mogą pracować w zawodzie i niestety czują się bezkarni , pomimo panującej o niej złej opinii.
Koriander - Gratulują ząbka!!!
Ewelinka- Jakie zimowe szaleństwo:)
Milka - wspólczuję , a to nie jest tak że pracodawca musi zapewnić miejsce do "karmienia" ? Czyli do oddciągania także. Może warto byłoby zapytać szefa/szefową. Nie wiem jaka jest u Ciebie w firmie sytuacja ale może warto powalczyć troszke o dwa m kwadratowe , bo się zamęczysz a i zamiast myśleć o pracy będziesz myślałam że Ci zaraz piersi eksplodują. Może to będzie argument , jednak nie wiem na ile normalne szefostwo jest u Ciebie

Mam pytanie Czy Wasze szkraby też w nocy się przytulać do czegos muszą? Jak Jasiowi zabiorę zyrafkę jego ukochaną to takie mostki przez sen robi i wędruje do ochraniacza , kładzie się w poprzek i musi byc przytulony do niego. Jak go przesuwam w dół łóżeczka to spowrotem wędruje. Troszke się boję by sobie noska nie zatkał

WSZYSTKIM WCZORAJSZYM I DZISIEJSZYM SOLENIZANTOM SKŁADAM NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA ZDRÓWKA , TYLKO UŚMIECHNIĘTYCH MINEK I DUŻŻŻŻOOO ZABAWEK

P.S. mój syn leży w łóżeczku i gaaadaaaa , ale jak....:)

Ostatnia edycja:
Witajcie,

Dzisiaj dużo nie popiszę, bo jestem w pracy...

anecznik jak tam noc? Kurcze może rzeczywiście się od ciebie czymś zaraził, bo przecież co mogło być nie tak z tym słoiczkiem? Może źle zamknięty w lodówce stał?

Życzę wszystkim miłego dnia:)

reklama
perfecta- filip musi mieć do spania swoją przytulanke zyrafkę i śpiworek, be tych dwóch rzeczy ma we śnie adhd :p zasypia przytulony do żyrafki a w nocy już cała buzia zakryta żyrafą

Do góry