reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
zapomniałam wam wczoraj napisać dostałam wczoraj zdjęcia zamówione za ten kupon z grupona są świetne i zapakowane w eleganckie plaastikowe etui a najlepsze że przyszły z francji ta przesyłka chyba wiecejkosztowała niż sam kupon

Dobry dobry :)
He he. Od rana mordka mi się cieszy jak Was czytam :-D
Iza, Lenka- co to za dialogi od rana? Wy tylko o jednym.
Twardy- dziwisz się? Nasze forum wesołe jest :)
Iza- kurcze, ja się zgapiłam z tymi fotkami. Ciesze się ,że jesteś zadowolona. W sumie koszt mały a jednak się postarali.

Część Dziewczyny!
Tęskniłam! Daaaawno mnie tu nie było, bo nie wyrabiam się czasowo i nie nadążam z czytaniem Waszej produkcji :(
Hubek zaczął pełzać i bierze się powoli za raczkowanie. Pierwszy ząb na dniach powinien się pojawić, bo już czuć go pod palcem. Poza tym ciągle fatalne noce z kilkoma pobudkami :-/
Dziś zwracam się do Was po radę, bo nie wiem co zrobić. Maluch dostał wieczorem chrypkę. Nie ma gorączki i innych objawów chorobowych. Czy powinnam wybrać się do lekarza? Niby tylko chrypka, ale...
Na razie podaje wit. C.
Doradzcie coś "starszyzno plemienna" ;)

Yoshe- fajnie ,że się odezwałaś :) A może Hubciu dużo gada, piszczy? Wiem ,że którejś dzidzia miala chrypkę może ci odpisze bardziej konkretnie niż ja :) Ściskam Was mocno :)

Ewela- witaj, witaj mordeczko kochana :)

Mój tez kiedys mial chrypke 3 dni i to od wrzasku,ale koleżanki syn dostał chrypki i okazalo się że ma zapalenie krtani.Odrazu przyjeli go na oddzial.

Część Dziewczyny!
Tęskniłam! Daaaawno mnie tu nie było, bo nie wyrabiam się czasowo i nie nadążam z czytaniem Waszej produkcji :(
Hubek zaczął pełzać i bierze się powoli za raczkowanie. Pierwszy ząb na dniach powinien się pojawić, bo już czuć go pod palcem. Poza tym ciągle fatalne noce z kilkoma pobudkami :-/
Dziś zwracam się do Was po radę, bo nie wiem co zrobić. Maluch dostał wieczorem chrypkę. Nie ma gorączki i innych objawów chorobowych. Czy powinnam wybrać się do lekarza? Niby tylko chrypka, ale...
Na razie podaje wit. C.
Doradzcie coś "starszyzno plemienna" ;)

Witaj:)
vitamina c nie zaszkodzi:) mój chrypi - wczoraj byłam na szczepieniu i badała go lekarka i wszystko było ok, chrypka od jego dzikich wrzasków:)))dzisiaj juz lepiej

reklama
elo
ja jeszcze w piżamie:-)

izia
- ja sie własnie nie załapałam na te zdjecia:(

yoshe - gratulujemy Hubkowi nowych umiejetnosci:) Co do chrypki to nie wiem:zawstydzona/y: moze faktycznie od wrzasków skoro nic innego mu nie dolega

Do góry