reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

zapalam swiatełko dla naszego Aniołka Stasia..........sciskam jego rodziców mocno
ps moze gniesha zajrzy do nas i obwiesci radosna fasolkową nowine.....licze na to

ja mam czas dla siebie, mąż z małą na spacerku nad morzem ja ide poleniuchowac w wannie a potem na zakupy, jak wróce zrobie jakis obiadek ;-)))
miłego dnia

ps jutro wracam na uczelnie........bedzie duzo mniej czasu na BB ;-((((

reklama
A ja właśnie po prysznicu....Poluśka śpiocha sobie...P. krząta się w kuchni....przygotowuje obiadek....Po południu idziemy do mojej koleżanki z pracy,,,, a przed tym jeszcze jedziemy zobaczyc spacerówkę dla Polci....Juz sobie wybraliśmy tylko teraz na żywca chcemy sprawdzić....
liliti - ja za 2 tygodnie do pracy wracam i też już pewnie prawie wcale czasu na BB nie będzie...ale ędę sie starc być na bieżaco....
koriander - niezłe śniadanko dziś Lili miała ....MojaPoluśka narazie tylko chlebek z odrobiną masełka dostaje i szyneczki kawałek do ćlamania.,....hihi.... :-)...A jak dzisiaj nocka????Może pisałaś a mi jak zwykle umknęło!!!!
ewelinka - no to może być wesoło :-)
emalia - i jak Ci idzie z tym ściemnianiem ...hihihi :-D
kasiek - fajna nocka Wam się zapowiada....Miłych chwil z mężem....

Cześć dziewczynki, ale pospałam :zawstydzona/y:
Dziś akcja "porządki i pranie". ble...
Emalia- no cóż, wyjdę na okropną egoistkę, ale ja nie nie mogę czytać o dzieciach chorych, lub tych, które już przegraly walkę- rozbija mnie to kompletnie, beczę, później nie mogę spać, straaasznie mnie takie coś dotyka i boli, zaraz dochodzi strach o moje dzieci. No nie mogę i już :no:

Perfecta by mi się przydała, bo nie wiem co na obiad :sorry:

emalia sorki ja widziałam ale i tak miałam doła więc nie pisałam ale przykre to jak takie maleństwo odcjodzi tym bardziej że troszkę już z nimi była

Lena- o tym

Widziałyscie jaka tragedia?

icon1.png
Odp: moja ....cytomegalia

Nasz walczący Zuzolek odszedł do lepszego świata.........

https://www.babyboom.pl/forum/styczen-2011-f357/moja-cytomegalia-46132/index27.html

Zapalam malutkiej
[*]
Aż mnie serce boli, patrząc teraz na Jasia spiącego na moich rękach. Straszne:-(

Emalia ja tez widzialam twojego linka ale specjalnie nie wchodze w takie wiadomosci, od czasu urodzenia Jasia nie potrafie czytac, sluchac takich rzeczy, zawsze mnie to rozwala emocjonalnie, rycze i mam doly kiedy np w wiadomosciach mowia o dziecku, ktore umarlo z powodu odwodnienia lub podobne historie
nawet nie chce wyobrazac sobie co musza czuc rodzice i najblizsi

Agi kiedy wybierasz sie do SPA?
Koriander takie sniadanko to i ja bym chetnie zjadla, Jas na razie kaszkowy, moze jak zrobie chlebek to mu dam z maselkiem

pisalyscie o uczeniu dzieci dawania buzi, czy one tez daja z otwarta buzia i jezorkiem na wierzchu? wlasnie tak Jas daje buzi mamie, czesto jeszcze zakraplane slinka, sama slodycz:-D

reklama
Jestem!
Boszzzz ale dzień. pół dnia na zakupach spozywczych...... Juz po obiedzie idę na top gear i kawę z mężem wypić
Miłej sobotki - póżniej poodpisuję

Ostatnia edycja:
Do góry