reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Jasiek spi mama zrobiła sobie kawkę i może uda się poodpisywać
Hefi Kochana PRZYTULAM MOCNO!!!!! Szkoda że tak daleko mieszkamy od siebie ... Bo wiesz... Gdzie diabeł nie może tam 2 Magduchy pośle!
Kasiek- Ty mieszkasz blisko więc uważaj jak sie zrobi ciepło a ja bedę near by:) Przybędę i Ci wybije z głowizny te głupoty:) Damiś się super rozwija;) Super z niego mężczyzna a do tej pory mam przed oczyma jak pełzał w tempie bolida Formuły 1:p
Przytulam:)
Zyrafko - Kochana jak dzisiaj Łukaszek? I jak Mamusia Łukaszka się dzisiaj miewa?:)
Liliti - Gratulacje dla Soni
Kasiula- Gratulacje zębolka!
Aisa - Gratulacje dla Basi - teraz to mama nie podskakuj bo będzie gryżc!:p
Nadika- Super że zabawa udana i że udało Wam się troszkę odsapnąć :) Ach i ode mnie w prezencie dzisiaj 5kg dostajesz a co mi tam:p
Emalia - Jak twój brzuszek?
Kolenderko - Jak dzisiaj samopoczucie??? Kochana nowy tydzień się zaczął , zobaczysz na pewno uda Ci się powolutku Lilunie oduczyć cycowania a wtedy Kochana męża do córki i w miacho na zabiegi spa , fryzjera i zakupowe szaleństwo:) Dla pocieszenia powiem Ci Kochana że mam kilometrowy odrost na głowie:p i chyba siwizna ze starości mi wyszła albo to moje blondyńskie włoski:p Muszę szybko rusztowania na twarz zacząć stawiać bo za kilka miesięcy 32 traśnie:p No i oczywiście gratulacje dla raczka nieboraczka następnego!!!
Eagle - tak tez myslałam ze Cie dopadło. KOCHANA ŚCISKAM i życzę zdróweczka dla całej Waszej rodzinki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Buziak
Ewelinka - zdróweczka dla Dziewczynek!!!!!
Na-stuśka- Pisz /Kochana i nie przejmuj sie porównaniami!!! Dziewczyny już napisały wsio co ja także myślę więc nie będe powtarzać:) Kochana brakuje Ciebie tutaj noo!
Zdec- Super ze bioderka gitez:)
GosiaGro- Bravo dla Majusi!!!
KASIAJ- CZEŚĆ FILIPKU:) Super że nocka lepsza i ja również czekam na wieści po obchodzie. Ściskam Was mocno!!!!!!!!!
I już się zakręciłam jak karuzela na Bielanach i nie wiem co komu.... Więc PRZEPRASZAM JAK KOGOŚ POMINĘŁAM ALE STRASZNIE NAPRODUKOWAŁYŚCIE:)

NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA DLA LILUNI Z OKAZJI 9 MIESIĘCY ROŚNIJ ZDROWA , USMIECHNIĘTA !!!!!!!!!

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA EWELI - KOCHANA DUZO SZCZĘŚCIA I SŁODYCZY PERFEKCIUNIA :p TOBIE ŻYCZY!!!!

;:)(

reklama
Ja zapomniałam o życzeniach dla Lilianki... przepraszam najmocniej!!!!... Wszystkiego Dobrego Słoneczko!!! :-)

Lena - czemu smutna minka??????

Wszystkiego dobrego również dla Filipka i Zuzi!!! :)

Zyrraffko
- ja polecam Bebilon albo Bebiko, Bebiko dużo tańsze a jest dosłownie identyczne, pediatra nam mówiła, u nas po NAN było mega zatwardzenie... ;)

Ostatnia edycja:
hej laseczki
najpierw życzenia zdrówka dla FIFIEGI i ŁUKASZKA , reszcie zmagajacych sie z chorubskami rówiez duzo siły i zdrówka!

dziekuje wszystkim za gratulacje dla mojej córci,zasuwa po całym domu a ja nienadązam ;-)) to prawda ze póki dziecko sie nie przemieszcza jest luz bo jak juz wystartuje to nic go nie powstrzyma;-)))
dla mam które martwia sie ze ich szkraby nie raczkuja, Sonia tez długo nie raczkowała, potem zaczeła stawac chwiejnie na kolankach i pewnego dnia poprostu ruszyła- zupełnie sie tego nie spodziewałam takze na tym etapie wszystko dzieje sie bardzo szybko - dzis dziecko siedzi a jutro bedzie zasuwac a pojutrze chodzic;-))) takze cierpliwosci mamusie!

Sonia sie dzis rozesmiała a tam bielutka prawa dwójeczka na dole;-) co dzien cos nowego heheh

miłego dnia

No to serdecznie gratulujemy ząbka:-)

Perfecta- a dziękuje trochu lepiej :-)
Serdeczne życzonka dla Dzisiejszych jubilatek. Lilusiu i Ewelciu żyjcie na sto lat!!!

:-(trzymam kciuki!!! musi się udać
ja chciałabym w czerwcu odstawić zostały 3 miesiące, moje dziecko strasznie jest za cycem i chyba niedługo muszę zacząć stopniowe odstawianie,żeby w wakacje mieć już spokój.
Tylko nie wiem jakie mleko jest w miarę smaczne, bo nan nie chciął tknąć:((

Dziewczyny doradźcie jakie mleczko spróbować wprowadzic Łukaszkowi?

Ja z czystym sumieniem polecam Bebilon i Gerber. Oba są robione na podobieństwo mleka matki i myśle ,że faktycznie są dobre.

Ja zapomniałam o życzeniach dla Lilianki... przepraszam najmocniej!!!!... Wszystkiego Dobrego Słoneczko!!! :-)

Lena - czemu smutna minka??????

Wszystkiego dobrego również dla Filipka i Zuzi!!! :)

Zyrraffko
- ja polecam Bebilon albo Bebiko, Bebiko dużo tańsze a jest dosłownie identyczne, pediatra nam mówiła, u nas po NAN było mega zatwardzenie... ;)

A ja wiem o co chodzi Lence ;-)

koriander-gratuluje postępów w raczkowaniu moja tylko stanie na czterech i bzyka i się śmieje za to opatentowała jakiś nowy sposób poruszania się na pupie dojdzie gdzie chce ale na tyłku:-D Sto lat dla Lili
agi-ja się nie martwie rozstaniem z małą bo siedzi ze mna w pracy i z babcia oddala się tylko od cyca jak idą na spacer no i tylko 4 godz pracuje więc jest ok
aisa-gratuluje zębola :tak:
koniczynka-ale pech ja zawsze się boje jakis papierów pogubic bo trzeba wszystko od nowa załatwiac
katarzyna janicka-życze zdrówka dla Fifiego:tak:
ewela-najlepszego!

A u nas troche lepiej gorączka dziewczyna przeszła tylko mała ma straszny katar masakra

witajcie
ja od rana nieco podczytałam ale nie miałam czasu bo zajmowałam się rekrutacją do przedszkola ( masakra ale w końcu po dwóch godzinach udało sie wysłać zgłoszenie), szanse na przyjęcie Joasi są mikroskopijne ale zobaczymy może zdarzy się jakis cud, a jak nie to chyba nie będzie tragedii:sorry:

co u nas chyba pomalutku wychodzimy na prostą, Asia wczoraj sama dopominała się o jedzonko - tak więc wracający apetyt oznaką zdrowienia, Tomek hmmm....juz sama nie wiem niby kaszel mniejszy ale nadal co jakiś czas pojawia się gorączka i te brzydkie koooopy, ja też już lepiej i nawet nos mi nie odpadł od tego kataru
w każdym razie jest nieco lepiej:tak:

ewelinka i jak sie dziś czujesz? jak dziewczyny? u mnie właśnie tak było wszyscy po kolei więc i mnie też dopadło, dużo zdrówka dla Was wszystkich
na-tuska kochana podpisze sie pod tym co piszą dziewczyny żeby sie nie powtarzać, a swoją drogą pewnie sama widzisz jaka jest różnica w rozwoju córci a synka jak był w jej wieku, bo u moich dzieciaków takie różnice są i wcale nie uważam ze to coś złego, każde dziecko rozwija się w swoim tempie i na wszystko przyjdzie czas
gratulujemy nocnikowania, świetna fotka
Agi super że Polcia tak szybko sie przemieszcza, teraz to jej nic nie zatrzyma
co do powrotu do pracy nie bardzo pomoge ale pewnie najgorsze będą pierwsze dni, ale z czasem obie przywykniecie do nowego rytmu dnia, najważniejsza jest jakość czasu spędzanego z dzieckiem a nie ilość
ps. pamiętasz o spa w piętek?
zdec dobrze że po wizycie wszystko ok, a Ty też dzielna mama jesteś że tak dajesz radę
koriander Wam także a szczególnie Lilusi gratulujemy raczków, a to niespodzianka na miesięcznicę
Kasiulka_1980 a Ty na kiedy planujesz powrót do pracy?
Klementinka zgodzę się z Tobą we wszystkim co do rozwoju dzieciaków, a jak Wy się czujecie? Ty Jaś Fasolinka ( swoją drogą piękny suwaczek:tak:)
Aisa80 ogromnie gratulujemy pierwszego ząbka, pewnie to było przyczyną płaczu Basieńki
zyraffka oj to Was też coś dopadło chorobowego? zdrówka dla Łukaszka
ech wysłać faceta po zakupy, mój jak idzie to standardowo ze 3 razy dzwoni ze sklepu co ma kupić bo albo zapomniał albo czegoś nie ma?
co do mleka mój jest na Bebilonie
Milka dziękujękochana już lepiej, a jak u Was? udało się zamrozić obiadki?
koniczynka hihi czyli zamiast iść dziś do pracy załatwiasz formalności jeszcze raz to chyba dobrze co? powodzenia żeby tm razem się udało
Perfecta Tobie kochana także dziękuję za całokształt a przepisów to nie nadążam kopiować a Ty już następne pyszności serwujesz mmmm teraz miałam mały przestuj kuchenny ale myślę że jutro pojutrze coś podziałam w kuchni więcej
Kasiaj trzymaj się dzielnie mamusiu i duże buziaki dla Filipka - zdrowiej kochanie szybciutko i wracaj do domku
lenka dziękujemy za przekazywanie wieści od Kasi a Tobie dużo spokoju i opanowania bo co będzie jakby Ciebie tu zabrakło?;-):-)
emalia82 a to jakąś specjalną dietkę zaczynasz żeby schuść
liliti gartki za ząbalka
izia_tcz kochana to pozwól małemu popisać z nami:-)

i jeszcze duże buźki dla wszystkich solenizantek i solenizantów z ostatnich dni i tych dla których zabrakło dni w lutym;-) Agatki. Lilianki, Filipka, Zuzi, Filipka, mojego Tomusia,
oraz nieco starszej Eweli:-)

ach i z tego wszystkiego zapomniałam sie pochwalić że mój Tomek w nocy wykombinował jak można samemu usiąść, tak więc jak tylko mój wróci to łóżeczko ląduje piętro niżej:-)

eagle-ja jakoś się trymam tylko gardło troszki w nocy boli ale ja to odrazu aplikuje sobie babciny specyfik czyli żurawina miód i czosnek wszystko razem zmieszane mi pomaga a i mała może w cycku cosik dostanie
NAJLEPSZEGO DLA TOMUSIA

reklama
Do góry