reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

My wróciliśmy z shoppingu...Najbardziej obkupił się tata...ale właśnie na tym najbardziej mi zależało.....
Sorki, że Was nie podczytam...może wieczorem się uda...Dziękuję tylko za słowa pocieszenia odnośnie mojego powrotu do pracy...Trzymajcie kciuki za mnie w czwartek....:-)
Wszystkim chorowitkom ZDRÓWKA!!!!!!!!!!
Ewela - sto lat Kochana....!!!!!!!!!

Solenizantom....Agatce, Indze, Liliance, Filipkowi, Zuzi, Filipkowi i Tomaszkowi....samych radosnych dni!!!!
Rośnijcie zdrowo, dostarczajcie wiele radości Waszym bliskim
i zawsze bądźcie szczęsliwymi i uśmiechniętymi dzieciaczkami!!!

reklama
My juz w domu, maz nas zabral na wystawny lunch w szpanerskiej restauracji, Lila oczarowala kelnerow, zjadla jajeczko na twaro z chlebem i kawalek lososia z grilla a potem czolgala sie z uporem kelnerom prosto pod nogi :-D:-D

Agi
jejku jak to szybko zlecialo..na pewno bedziemy z Lilcia trzymac kciuki!
eagle ciesze sie ze u was lepiej ze zdrowiem, mam nadzieje ze uda sie z przedszkolem , na pewno predzej czy pozniej :tak:
ewelinka takie babcine mikstury musza zadzialac :-)

No i najserdeczniejsze zyczenia dla bylych i obecnych solenizantow: Agatki Filipka, Zuzi, Filipka, i Tomusia

Ostatnia edycja:
Pola już śpi prawie 2,5godziny...Znalazłam na nia patent- zasłonięte zasłony!!!! Chociaż biorąc pod uwagę pogodę panującą za oknem wydaje się być to zbędne.....Chodzę i ziewam...Jest zimno, ciemno, zgniłe nieprzyjemne powietrze....i tak mają wyglądać kolejne 2 tygonie....buuuuuuuuuuuu.....JA CHCE KUŹWA WIOSNĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pola już śpi prawie 2,5godziny...Znalazłam na nia patent- zasłonięte zasłony!!!! Chociaż biorąc pod uwagę pogodę panującą za oknem wydaje się być to zbędne.....Chodzę i ziewam...Jest zimno, ciemno, zgniłe nieprzyjemne powietrze....i tak mają wyglądać kolejne 2 tygonie....buuuuuuuuuuuu.....JA CHCE KUŹWA WIOSNĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:p:p:p:p:) A u nas PYYYJJIIIIĘĘĘĘĘĘKNE SŁONCE i PYLYUS JEEEDYEN:p:p:)

Lenka - Przecież ja taka grzeczna....

Ostatnia edycja:
reklama
oj laski, nie piszcie tak dużo bo nie zdążę Was poczytać!!! ;) cisza jak w kościele
oj tak zgodzę sie z tym, dziewczyny szalejecie z ilością postów:-D
pewnie zaczniecie jak ja spać już pójdę, czyli całkiem niedługo;-)
ja też, ja też baaaaaaaardzoo chcę juz wiosnę
mój też już śpiocha, Joasia ogląda dobranocki, tatuś poszedł na spacer z psowatym a ja mam relax:-D
eagle-ja jakoś się trymam tylko gardło troszki w nocy boli ale ja to odrazu aplikuje sobie babciny specyfik czyli żurawina miód i czosnek wszystko razem zmieszane mi pomaga a i mała może w cycku cosik dostanie
NAJLEPSZEGO DLA TOMUSIA
to dobrze, kuruj się kochana ZDRÓWKA
Nie wiem... na razie w ogóle nie planuje ;-)
hihihi to chyba dobrze, napewno Hania z tego powodu zadowolona
My juz w domu, maz nas zabral na wystawny lunch w szpanerskiej restauracji, Lila oczarowala kelnerow, zjadla jajeczko na twaro z chlebem i kawalek lososia z grilla a potem czolgala sie z uporem kelnerom prosto pod nogi :-D:-D
no prosze już się ujawnia mała podrywaczka i łamaczka serc;-)

a przede wszystkim w imieniu Tomusia dziękujemy wszystkim za życzenia

Perfecta co proponujesz na jutro na obiad? coś zupowego najlepiej? wspomożesz twórczo :-)

Ostatnia edycja:
Do góry