reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Ależ się wybawiliśmy na urodzinkach...Polcia była taka happy że aż miło było patrzeć.....

Załączniki

• DSCF6613.jpg
    DSCF6613.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 52
  • DSCF6764.jpg
    DSCF6764.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 55
  • DSCF6738.jpg
    DSCF6738.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 53
  • DSCF6700.jpg
    DSCF6700.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 54
  • DSCF6750.jpg
    DSCF6750.jpg
    47 KB · Wyświetleń: 55
  • DSCF6624.jpg
    DSCF6624.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 53
  • DSCF6597.jpg
    DSCF6597.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 54
  • DSCF6608.jpg
    DSCF6608.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 52
  • DSCF6567.jpg
    DSCF6567.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 52
  • DSCF6599.jpg
    DSCF6599.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Wszystkiego naj dla dzisiejszych solenizantow!

Agi'super fotki, Polcia jaka zadowolona! i pomyslec niedlugo nasze maluchy beda miec swoje imprezki, ja pomalu zaczynam mysles o zuziowej narazie tylko bilety do pl kupione

Kasiaj-duzo zdrowka dla filipka!

Kasiek-tobie kochana tez duzo zdrowka zycze!

Cos jeszcze mialam napisac i zapomnialam ahh skleroza...no nic dobranoc i spokojnej nocy zycze wszystkm,
Mykam spac bo jutro znow do pracy

dzień dobry! druga
Dla Polusi wszystkiego najpiękniejszego!!!!!

Jagoda ma się juz lepiej, w nocy nie gorączkowala, więc idzie ku lepszemu:) Pogoda się skwasiła, wiec nawet nie jest zal ze sie kisimy w domku.

Co do wychodzenia męża z domu to mój wychodzi w każdy wtorek na siatkowke i wraca dopiero po 22. Oprocz tego codziennie pracuje od rana do nocy- wychodzi o 8 , zawozi Hanke do przedszkola potem od razu do pracy i wraca zazwyczaj po 18. Często w weekendy tez pracuje, wiec widzimy sie rzadko ale za to intensywnie:))))))) Jagodą zajmuje sie jak tylko jest w domu i NIGDY nie mowi ze jest zmęczony czy coś w tym stylu, ale na wtorkową siatkę idzie nawet jak ja czasem kręcę nosem ze Jagoda marudzila czy cos w tym stylu:) ALE ja wychodzę z domu często. Ze 3 razy w tygodniu:) Na zakupy, na solarium, odwiedzam tez w ciągu dnia inne dzieciate koleżanki, albo tak jak wczoraj wychodze wieczorem, wsiadam do auta, puszczam sobie ulubioną muzyke i jade się przejechac. Po 30 minutach jestem jak nowa:)) Polecam! Takze Aisa, glowa do gory, ciesz się tym co masz i SAMA sobie zorganizuj jakieś "atrakcje". Nikt za Ciebie tego nie zrobi!!!

Perfecta- kiedy wezmiesz mnie na lowy??? W przyszłą sobote jedziesz??
widze że masz podobnie teżlubię wsiążć i jechać przed aiebie odpręża to mnie choć dawno nie próbowałam chyba od urodzenia małego

ja jak robiłam małemu badania to miał HGB 11 a norma była 11,5-16,5 tylko, że ta norma to taka ogółna dla wszystkich, w każdym razie pediatra mówiła że ma dobre wyniki
chyba nie jest to norma dla wszystkich jak ostatnio robiłam synowi to norma była od 14 u 15 latka

DRUGA:)
My jedziemy zaraz do teściów;)
WEEKENDOWA cisza;)
Gaja to taki łobuz już walczy z pilotami i telefonem a ile sie nagada przy tym:)
hehe mojego Michała to też najlepsze zabawki

Trzecia?
U nas pogoda piękna, ale za to chyba mamy trzydniówkę :( Już drugą dobę gorączka >38 a czasem >39 stopni. Co gorsza leki słabo działają :(
Nocka w związku z tym do bani, po raz pierwszy w życiu Pędrak mi zasypiał na rękach, bo nic innego nie działało :(
Teraz się chichra i zaczepia psa :)
Miłego dzionka!
współczuję mam nadzieję że szybko przejdzie

Witam kochane... dziękuję co niektórym za troskę!!! ;)

U mnie już lepiej... nie wiem co to było wczoraj... nagle zrobiło mi się nieziemsko zimno i gorączka 38... po 2 godzinach przeszło i teraz tylko troszeczkę mnie gardło swędzi... albo sobie szybko z jakimś wirusem poradziłam albo to dopiero początek...

W środę umówiłam się z młodym do dermatologa bo ta skórka nic nie jest ładniejsza a wręcz mam wrażenie że się pogarsza... :(

Damiam niedobry bardzo... wyje kiedy mu się spodoba... dobrze że tej nocy dobrze spał...

KasiaJ.
- Kochana jesteśmy z Tobą... zmień pediatrę i idź gdzie trzeba bo bidulek się umęczy i Ty też... co to za cholerstwo że go tak długo trzyma i wciąż niewyraźny??? ale nic się nie przejmuj, słyszałam że jak dziecko dużo choruję to jak dorośnie to go nic nie ruszy!!! ;)

Miłego dnia... :)

Witam sie i ja.
Aga, Izia- fotki przecudowne. Mi się dwie imprezki zejda do kupy i nie wiem czy robic razem z komunia , czy tydzień po tygodni. A morza Izuś zazdroszcze!!! Kocham nasze Polskie ale nie dane mi było tam mieszkac :)
Kasiek- zdrówka kochana
KasiaJ- masz racje kochana. Zmień pediatre, bo to nie ma co. Masakra jest z naszą służbą zdrowia. A do alergologa warto się wybrac. Dużo zdrówka dla Filipka, a Tobie kochana wytrwałości. Ściskam Was mocno!!! :)
Lenka- jak tam po parapetówce?

Oj trza się za robote brac, bo niedługo Jaśka nie znajde w ty bałaganie. Weekend był przy desce i żelazku. Umyłam w końcu auto ( zapomniałam jaki ma ładny kolor), a stary wczoraj pociął całą przyczepę drzewa :) Lece do marudy.
Miłego dzionka:)

Dzień Dobry w poniedziałek

my po weekendzie nieco leniwie, pogoda taka sobie niby piękne słoneczko ale wiatr nieziemski, zobaczymy co ze spacerem będzie

Krzysiu, Kacperku zdrówka, uśmiechu i radości na każdy dzień

Agi, Izia piękne fotki

hehe zazdroscisz mi morza a ja mieszkam blisko a bywam bardzo rzadko ale wczoraj wyciągnęłam moich bo wiem jak wyglądałaby niedziela w domu a tak spacerek zaliczony i obiadek też bo wyciągnęłam ich do manekina uwielbiam tą knajpkę i naleśniki oczywiście też:-D:-D

reklama
Do góry