reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

kasiu jak się dzisiaj czujesz??

ja mam parasolkę która się nie nadaje na wiatr bo ciągle spada:(( muszę czegoś poszukać, oryginalnej od wózka niestety nie mam

jaki polecacie błyszczyk do ust, zachciało mi się kupić jakiś:)

reklama
dzięki, poszukam na allegro, bo w sumie coraz więcej tego słońca będzie:))

pij dużo wody

edit: właśnie zobaczyłam, że prawie 100 zł z przesyłką :szok:

Ostatnia edycja:
mi mi jak się czujesz?

kurcze nie wiem jak dzisiaj ubrać Łukaszka:(

moje dziecko już 2 godziny śpi, szok. Mam nadzieję, ze coś zje zebyśmy mogli wyjść na spacer

reklama
zyyraffka dziękuję dobrze :) zgaga mnie męczy ale ogólnie jest ok. ostatnio byłam u lekarza i wstępnie wszystko zmierza do tego że będzie druga dziewczynka!!! więc się cieszę a mąż ma nadzieje że jeszcze coś urośnie :) hihi ale na szczeście zdrowo się rozwija i to najważniejsze.
najczęstsze słowo jakie słyszy Zuza ostatnio to niewolno
1.gif
raczkuje wszędzie z prędkością światła. w nocy zaczeła sie kręcić i przewracać na brzuch i na raczki, potem sie obala i nerw. więc trzymam ją za rączkę i czekam aż sie uspokoi. rezultat że przysnełam sobie oparta o poręcz łóżeczka okiem i rano obudziłam się z limem pod okiem. jejuuu wyglądam jakby mnie mąż zlał :-) na szczęście już zbladło.

raczkuje z prędkością swiatła
a tak ogólnie to ok.

Lenka będzie dobrze i czas szybko minie. ale za to powitaie jakie będzie gorące :) mnie czeka rozłąka w nast. tyg.

zyyraffka ja ubieram w body, bluzeczkę i kurtkę oraz rajstopki i spodenki.

wszystkim chorowitkom (czemu ich tak dużo :-( ) życze szybkiego powrotu do zdrowia!

Ostatnia edycja:
Do góry