Lenuszka
Mamusia Gajusi
a gdzie jedzie, do Holandii? Bo jak tak to bede go miala na oku zeby nie rozrabial ;-);-)
gosiagro mialam pytac jak dzien i wieczorek minal i mi umkneloAle ciesze sie ze milutko :-)
NiemcyW Holandii mój brat jest
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a gdzie jedzie, do Holandii? Bo jak tak to bede go miala na oku zeby nie rozrabial ;-);-)
gosiagro mialam pytac jak dzien i wieczorek minal i mi umkneloAle ciesze sie ze milutko :-)
NiemcyWidzialyscie??:-)
[video=youtube;uQ8dKb7v-RE]http://www.youtube.com/watch?v=uQ8dKb7v-RE&feature=player_embedded[/video]
A ja mam chwile dla siebie (dla odkurzacza raczej) bo Babcia wzięła Basie na spacer.
Ale juz odczuwam brak snu, wiec jak Basia teraz pojdzie spac kolo 17 to zdrzemne sie z nią.
Czy Wasze dzieci tez juz umieja wymuszać?
Baśka jak tylko coś nie po jej mysli, bo np nie pojdzie sie tam gdzie Ona chce, albo nie da sie jej czegos dotknąć to zaraz warczyAle oczywiscie nie ze mną te numery
Nie wie na kogo trafiła
Ok, ide bo Pan Odkurzacz czeka.
dziewczyny mam pytanie...od rana walcze u Polci z biegunka...W zasadzie sa to takie tylko kleksy...ale dosłownie co 15 minut....Mogę jj podac dicoflor czy to sie podaje w bardziej drastycznych sytuacjach i przy ostrzejszych biegunkach? HELP!!!!