Lencja
:)
U nas w dzień ciąg dalszy marudzenia, gorączkowania i płaczu, na szczęście teraz śpi, mam nadzieję, że i ta nocka będzie przespana. Na miejscu prawe dolnej jedynki mamy już chyba kreseczkę, ale jakoś tak mi się ona za nisko i za bardzo wewnątrz wydaje... No ale coś się tam dzieje... Z tego co widzę to druga dolna jedynka idzie prawie równolegle i górne też się pchają, więc mamy pełen zestaw niemalże na raz...
Na dodatek przestała jeść, toleruje jedynie cyca i już mi się bardziej laktacja rozbujała....
Czytam o tych śniadankach i się nadziwić nie mogę...
Czasem to w ogóle mam wrażenie, że watki pomyliłam i nie w tym miesiącu jesteśmy z Nelcią... Wasze dzieci śmigają już w butkach o konkretnych rozmiarach, przemierzają świat coraz częściej na dwóch nóżkach, zjadają niezłe rzeczy na śniadanko - aż im sama takiego urozmaicenia zazdroszczę...
Koriander - dopiero doczytałam, dobrze, że Mama już w domu, oby szybko wróciła do sił!
Cobra - powodzenia w pracy
Eliza - główka do góry, nie wpadaj w dołki, lepiej zaglądaj na BB
Klementinka - fajnie, że udało Wam się lekarza zmienić, oby się lepiej Jasiem zajmował. Zdrówka dla męża! A jak Twoje samopoczucie?
Krakowianko - buziaki i pozdrowienia dla Ciebie! Miło, że do nas zaglądasz!
Olavip - gratulacje dla jagody za pierwsze kroczki!
Perfecta - i jak tam kojec, wybrany już?
Gosiagro, Agi - doczytałam, ze u Was to jednak była trzydniówka, dobrze, że macie już ją za sobą, choć jak widać na BB nie jest to pewnik, że kolejnej nie będzie...
Na dodatek przestała jeść, toleruje jedynie cyca i już mi się bardziej laktacja rozbujała....
Czytam o tych śniadankach i się nadziwić nie mogę...
Czasem to w ogóle mam wrażenie, że watki pomyliłam i nie w tym miesiącu jesteśmy z Nelcią... Wasze dzieci śmigają już w butkach o konkretnych rozmiarach, przemierzają świat coraz częściej na dwóch nóżkach, zjadają niezłe rzeczy na śniadanko - aż im sama takiego urozmaicenia zazdroszczę...
Koriander - dopiero doczytałam, dobrze, że Mama już w domu, oby szybko wróciła do sił!
Cobra - powodzenia w pracy
Eliza - główka do góry, nie wpadaj w dołki, lepiej zaglądaj na BB
Klementinka - fajnie, że udało Wam się lekarza zmienić, oby się lepiej Jasiem zajmował. Zdrówka dla męża! A jak Twoje samopoczucie?
Krakowianko - buziaki i pozdrowienia dla Ciebie! Miło, że do nas zaglądasz!
Olavip - gratulacje dla jagody za pierwsze kroczki!
Perfecta - i jak tam kojec, wybrany już?
Gosiagro, Agi - doczytałam, ze u Was to jednak była trzydniówka, dobrze, że macie już ją za sobą, choć jak widać na BB nie jest to pewnik, że kolejnej nie będzie...