reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

witajcie kochane moje

ja też jestem i melduję się cało i zdrowo ale tak jakoś czasu brak
w piątek wieczorem poświęciłam ponad 2 godziny na nadrabianie zaległości ale na odpisywanie już mi czasu brakło ( obiecuję poprawę)

męża juz od czwartku mam w domu i póki co jest dobrze - zabieg przeszedł pomyślnie, cały czas bierze dużo leków ( część z nich najprawdopodobniej do końca życie:baffled:), co dwa dni lub co tydzień robi badania, a 17 maja ma się zgłosić do szpitala na kontrole
póki co czuje się dobrze, ale niestety ta przypadłość lubi wracać ( za kilka, kilkanaście miesięcy ) wtedy jeszcze raz lekarze mogą spróbować z kardiowersja, przy następnych nawrotach niestety juz konieczny jest rozrusznik:-(
na razie jesteśmy dobrej myśli i oby tak jak najdłużej

z nowości u nas to dużo przedświątecznych porządków - na szczęście już za nami i zostało tylko to co na bieżąco plus jakieś małe zakupy i góóóóórrrraaaa prasowania
piękna pogoda to i ze spacerków dużo korzystamy
a w niedzielę byliśmy na chrzcinach małego Filipka u szwagierki

moje dzieciaki na szczęście zdrowe, Tomkowi przebiła się druga górna jedynka i przemieszcza sie wszędzie gdzie chce z prędkością światła i wstaje przy wszystkim i chce się puszczać - nie mozna z niego oka spuścić
acha i Asia dostała się do przedszkola:-)

to tak w skrócie, postaram się być na bieżąco

wszystkim chorującym maluszkom życzymy szybkiego powrotu do zdrowia i składamy najlepsze życzenia dla solenizantów

jak nakarmię Tomka to postaram sie ponadrabiać conieco

Kochana nareszcie jestes:):):) Cieszę się że zabieg się udał , Mężus w domku!!!!! Kochana na pewno wszystko będzie dobrze i trzymam kciuki mocno by następne badania za kilka miesięcy też były dobre ! To młody organizm i mam nadzieję że wszystko sie ładnie zaleczy:) Zresztą tyle osób trzyma kciuki za Was że INACZEJ BYĆ NIE MOŻE!!!
Gratulejszonsy ząbkowe dla Tomeczka !!!!! A dla Asiuni Przedszkolaczki gratulacje dostania się do przedszkola!!!! a dla Mamuni big kisss że taka Dzielna!!!!!

Kochane te które chciały przepis na barszcz biały Skleciłam na Gotujących:)

reklama
Cześć dziewczynki, Gosiak własnie pożera kolejny plaster wędliny, a ja z kawusią z Wami zasiadłam:-)
nadika-jak tam, mąż się jakoś zrehabilitował?
Koriander- cieszę się, że mama już po... Planów na wakacje na razie niet, na pewno tradycyjnie wyjedziemy na tydzień do Ustronia przy okazji sprawdzić co u Migotki i Eweli :-D, poza tym szykuje sie jakaś objazdówka weekendowa po Polsce z naszym kwartetem, i na pewno na kilka dni przyjedzie do mnie koleżanka z Amsterdamu z fajnym mężem i uroczą córunią i miło spędzimy czas :-D
eagle- bardzo bardzo się cieszę, że Twój mąż wyszedł na prostą. Brawo dla Asi przedszkolaczki, to taki wyjątkowy moment gdy dziecko idzie do przedszkola, Piotrek zaraz opuści czterolatki, a ja nadal nie wierzę, że jest taki "dorosły"

Gosiak przechodzi jakiś skok rozwojowy, po miesiącach zastoju ruszyła z kopyta- od wczoraj raczkuje, powtarza po mnie "mama, tata', bez przerwy gada i do tego gestykuluje- posikać się można (że tak brzydko powiem):-)
Idę, bo nie zostanie nam nic na kolacje :-D

Ostatnia edycja:
Witajcie ja tylko na chiwlke;)

Wczoraj zainfekowałam kompa min 12 trojanów, Marcelkowi tylko chciałam wydrukowac autko:)
Więc zniosła jakis stary ze strychu ale najważniejsze ze mam kontakt ze swiatem:)

koriander - bardzo się cieszę, ze zabieg mamy się udał no i gratuluje Lilci tak pięknego przyrostu wagi:tak: a jak jej idzie popychanie krzesełka:-D

Lencja czyżby zmasowany atak ząbków;-) a jak dzisiaj z gorączką? wiem, ze do rozwoju dziecka masz bardzo mądre podejście, więc nic już dodawać o wyjątkowości każdego dziecka nie będę;-)

eagle - super, że się odezwałaś, na pewno teraz masz urwanie głowy; cieszę się, ze zabieg przebiegł pomyślnie i życzę aby najczarniejszy scenariusz z zastawką się nie spełnił:no: trzeba myśleć pozytywnie, bo to naprawdę pomaga:tak::tak: coś o tym wiem! buziaki dla Was! A i gratuluje Tomciowi zębolka a Asi przedszkola, ciekawe czy moja Majusia do żłobka się dostanie?

Kajdusia
- gratuluje Gosi superowych postepów:tak:, tez bym chciała żeby mnie fajna koleżanka z Amsterdamu z mężem i córeczką odwiedziła:tak::tak::tak:

cobra - aż tak źle?

Koriander- Kochana super że zabieg udany!!!!
Cobra - przesyłam wiaderko "energii":) Współczuję cieżkiej "nocki"!!!!
Kajdusia- Gratulacje dla Małgorzatki!!!!
Lenka- Komputer w naprawie? Czy mąż Twój sobie poradzi z tymi trojanami?
Agi , Gosia - Jak się mają Wasze Dziewczynki dzisiaj??? Mam nadzieję ze gorączka nie wróciła! A wysypka minie "ino myk":)
Hefi- superaśne Dziewczyny !!!!!!
Krakowianko- Pozdrawiam Cię serdecznie! I również WESOŁEGO ALLELUJA!
Lencja - Kochana toż to normalnie hurtu hurtu z tymi zębolkami:) Oby szybko wyszły i Kornelcia mniej cierpiała! A co do postępów to Kochana pamiętaj że im póżniej dziecko zacznie chodzić tym dla jego nóżek lepiej! Poza tym już pisałam ale się powtórzę że mnie się osobiscie wydaje że każdy brzdąc sam sobie ustala kiedy co zaczyna robić :) Pewnie sam organizm wie kiedy jest gotowy na nowe rzeczy:) Kochana Nelcia cudownie się rozwija , do tej pory mam przez oczyma jak pięęęęknie i ślicznie robi KUKU - smarciara jedna:) Nie martwiaj się :) i ciesz chwilą :) bo ja po Jasku wiem jak trzeba mieć wszedzie oczy:) i leciec do kontaktu np:):) lub kolego czajnika:)
No kojec w koncu wybrany już pędzi do mojej mamy:) sama nie czuję kiedy rymuję:p
A ja siedzę z początkiem migreny i zajadam się humusem:) 3 h na ogrodzie posiedzieli:) U nas ciepło tylko wiatr zimny zawiewa:(
Jaśkowi idą górne jedynki , już je widać , powoli się chyba zaczną przebijać. NIE MA MOWY O MLEKU Z BUTLI od 3 dni:(:(:( Piciu pije ale mleczko chyba za ciepłe dla niego. Podaję mu rano kaszke łyżeczką a wieczorkiem na śpiocha butle z mlekiem. Obiadki pochłania jak wcześniej na szczęście. Widziałyście ze bobovita wydała nowe zupki???? Na pierwsze danie barszcz ukraiński i Na pierwsze danie zupa wiosenna. Serdecznie polecam SĄ PYSZNE!!!
Kochane Wrocławianki Udaję się na wypoczynek w sierpniu jednak do Kotliny Kłodzkiej ! Może udałoby nam się spotkac "po drodze"???

Ostatnia edycja:
reklama
Perfetcta w naparwie napisałam kilka posótw wczesniej ze sciagnełam jakiego grata ze strychu zreszta zazyczyłam sobie zmiane pamieci operacyjnej:)
Co do spotkania ja chętnie:)Ale wszystko wyjdzie blizej:)

Do góry