reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Laski wiem ze was to teraz nie dotyczy ale znowu ruszyla w PL akcja "rodzic po ludzku"
mam prosbe, zebyscie podpisaly list otwarty w sprawie znieczulenia w czasie porodu
moze sie tez wam kiedys przydac:-)
List otwarty - Rodzić bez bólu

Kasiek te krajobrazy jak z jakiegos katalogu wycieczkowego, super
ze tez niektorzy maja tyle szczescia i takie widoki widza codziennie

reklama
eagle - piękne zdjęcia. Ciekawe gdzie ty śpisz kobieto skoro łóżko takie oblężone:)
Bbuterffly - rewelacyjna fotka! tak wiosennie, pięknie::)
Kasiek - muszę przyznać że cholernie Ci zazdroszczę! Cudne widoki,a wy jacy zadowoleni!

co do wagi to eee bez komentarza......:-D

Załączniki

• 100_4165.jpg
    100_4165.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 53
  • 100_4309.jpg
    100_4309.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 51
Dziekuje za odpowiedzi w sprawie prezentu na bierzmowanie dla mnie tez sensowny wydaje sie prezent zwiazany z okolicznoscia czyli jakis religijny pytanie co na to 16 latek, musze wymyslic cos sensownego , przypuszczam ze jak dam mu biblie to wyladuje na jakies polce , medalik moze bedzie nosic moze cos w tym kierunku, cos mi sie wydaje ze widzialam u noego lancuszek na szyi wiec moze jednak tak

A ja Wam mówię do widzenia ...na dłużej....
Muszę przemyśleć wiele spraw w swoim życiu....Wszystko sie wali ostatnio a ja już nie mam siły udawać że jest ok....Dziś pękłam ja i moje serducho.....Jeszcze nigdy nie czułam się tak źle....Dlatego muszę doprowadzić się do normalności....przynajmniej spróbować....choc pewnie mi się to nie uda....Wiem że smęce....kolejny raz ale tak jest gdy dusi sie w sobie pewne rzeczy....Wybaczcie....
Wzystkim czerwcowym mamusiom życzę spokoju ducha....wiem jak bardzo mi by się to przydało.....

Witam

Agi- co się dzieje kochana? Tulam mocno :tak:
Kasiek- fajnie ,że już wróciliście cali i zdrowi. Zdjęcia piękne, Damiś bombowy i wy jaca szczęśliwi. Pozazdrościć :)

Co do butów to my mamy Jedne Nike, jedne Reeboka i Adidasa i dwie pray sandałków Adidasa i nie mam zamiaru dziecku kupować jakichś drogich Bartków czy tam innych na 5 minut. A i ostatnio kupiłam sandałki nasze polskie, z odkrytymi palcami, wykładane skórką i jestem zadowolona,a że likwidowali sklep i była wyprzedaż -70% to zapłaciłam 14zł :)

reklama
witam sie i ja:-)

kasiaj - kciuki za dzisiejsze wizyty zaciśnięte:tak: daj znać po powrocie

olavip - Jagódka słodziutka:-)

Agi - co się dzieje??? po to tu masz nas żeby się wyżalić, pisz kochana, mocno przytulam i wysyłam wszystkie smutki w ciemny kąt!!!

Do góry