reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Emalia piekne te zaproszenia

Ewelinka super kolor

Lena gratuluje raczkowania , rezeczywiscie bedziesz miala teraz przekichane :)

Cobra widac Kuba szybko sie uczy na wlasnych bedach

Gratuluje zeba !!! tylko komu .... brrrrrrrr umknelo mi

Lizka u nas smok zapodzial sie jakis tydzien temu, coprawda zadko byl w uzytku ale to juz dowod na to ze jest niepotrzebny, tyle ze chialabym go znales i schowac do skarbow jko ten ostatni:O

Buziaki dla solenizantow

aaaaaaa wiecie co z Liliti ja bywam ostatnio niezbyt czesto ale jakos jej nie widze

reklama
Milka - Liliti z tego co pamiętam, ostatnio się na nas pogniewała bo jej post został zignorowany, a nie o to chodziło...

Kurcze, mi coraz bardziej czasu brakuje na BB, ale czytam Was ile mogę ;)

Chciałam tylko pochwalić swojego synka że ostatnio jest bardzo kochany, mało marudzi i ciągle się uśmiecha :) a i widać że górne dwójki się zaczynają wypychać :) aha, czy Wasze skrzaty też mają dużą szparę między górnymi jedynkami? mój ma mega szparkę ;)

Miłych snów robaczki moje kochane!!!

Koriander
- pochwal się zakupami! zazdroszczę że macie możliwość takich zakupów za takie kwoty... jak dla mnie to w polsce jest bardzo drogo i nie stać mnie żeby młodego obkupić tak jak bym chciała...

Jeszcze jedno... gdzie można kupić na chłopca fajne krótkie spodenki? chcę coś kupić ale nie ma nic ciekawego... znalazłam śliczne w zara w hiszpani ale było drogie, i w mothercare u nas takie krótkie ogrodniczki za 100zł... chyba muszę uderzyć allegro bo inaczej moje dziecko będzie latem w pampersach chodziło

Kasiek ostatnio mi bratowa pokazywala sliczny komplet dla chlopca na lato z pepco, koszt 17 zl za bluzke i bermudy
a zare to chyba na ebayu albo allegro, chyba ze na przeceny poczekasz
sylwusiak witaj i napisz nam cos o sobie

hej u nas dzis paskudna pogoda, aż 10 stopni i pada deszcz
więc przymusowe siedzenie w domu:-(

Eliza a to Ci się udało
megida co do ubezpieczenia ja dostaję druczki z pracy lub jadę podbić legitymację, dzieciaki sa ubezpieczone prze męża i tak samo dostaje druczki lub podbija legitymację rodzinną do której są wpisane
cobra no proszę jaki zdolny chłopiec, szybko sie nauczył
kasiaj. mimo wszystko udanej imprezki

duże buziaki dla Filipka i Zuzi,

a u nas tzn u Tomka pojawiła się kolejna biała kropeczka a tym samym będzie wychodził 5 ząbek - prawa górna dwójeczka

Dzień dobry!!!!!!!!!!!
My po urodzinach ale że Michał nie spał po południu to był marudny więc szybko wróciliśmy do domku ale za to w domu mnie mile zaskoczył bo zrobił trzy razy pod rząd po trzy kroczki on chyba sam był w szoku bo mnikę przy tym miał strasznie zdziwioną!
co do dowodu ubezpieczenia to fakt w Polsce nie ma obowiązku przedstawiać go u lekarza ale żądają go ze względu na problemy z funduszem bo nie chcą im potem zwracać za takiego pacjenta więc błędne koło no i fundusz jak zwykle rządzi się swoimi prawami
fajne spodenki widziałam w pepco osobno i w komplecie z bluzeczką a i kupiłam takie fajne komplety 3w1 w carrefour po chyba 8 zł

Ostatnia edycja:
izia serdecznie gratulujemy

a jeszcze mi sie przypomniało liliti to chyba zaszyła się już na jakimś campingu

a gdzie reszta dziewczyn avena, ewela, Andzia, ita, karo, kalwa, kpi, nadika, sealet

reklama
Ja tez sie witam, zaraz jedziemy wybierac farbe do castoramy :-) Powoli rosnie stos kartonow w pokoju, ale nie bardzo mi sie jeszcze udaje za to zabrac.

Kasiek jaki rozmiar ma/bedzie mial latem Damis?? Szkoda ze wczoraj nie wiedzialam, na rzeczy chlopiece zupelnie nie zwracalam uwagi a gdybym wiedziala na pewno zebralaby sie i spora torba w prezenice dla Damisia :( Bede miala na oku od tej pory rzeczy chlopiece tylko podaj rozmiar :-D
gosiagro od kilku dni jem mniej i zaczynam dzien od owsianki wiec mentalnie przygotowuje sie do uderzenia :-) Ale zawsze bedzie cos stalo na przeszkodzie wiec chyba nie ma na co czekac :blink:
Agi co slychac?

izia super te kroczki, u nas na razie tylko czasami jazda bez trzymanki od czasu do czasu :-)

Gratuluje zeba Tomusioi, Jasiowi i chyba komus jeszcze sie przebilo ale tez mi umknelo

Sto lat dla Filipka (BAdaicka co u was, odezwij sie !!!) i dla Zuzi!

Ostatnia edycja:
Do góry