reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

A to widok z okna jaki zastała dzisiaj rano moja siostra:szok::szok: Mieszka 10 km od Legnicy
Zdjęcie0067.jpg

reklama
Dzien dobry :)

gosiagro snieg?? Jejku juz zapomnialam jak to wyglada :p Super ze przeprowadzka coraz blizej, urzadzanie jest najfajniejsze :))

Kajdusia mozesz napisac mi jak twoj jadlospis wyglada w tej fazie 1? Bo nie wiem jak obiad skomponowac, piers z kurczaka z jogurtem?:confused: gosiagro czy moge przyprawiac do woli?

Kasiek ja zawsze musze jakas zabawke dac Lili w lapki, albo do niej mowic, spiewac. Jakos dajemy rade, a jak zrobi kupke lub pampek jest mokry to nawet i bez tego grzecznie lezy :sorry2: Moze sprobuj te majteczki Easy Up mozna je na stojaco zakladac :tak:

Ta szpara miedzy jedynkami jest potrzebna i dobrze jesli jest, dentysta tak mi mowil, bo kolejne zeby beda je spychaly wiec jesli jest miejsce to sie przynajmniej jedynki na siebie nie nasuna i nie beda krzywe tak jak u mnie :happy2:

zyraffka jak minal poranek???

Ostatnia edycja:
upiecz ciacho :)

zyraffka super!!!! a Lukaszek tez tylko przy ccyu zasypial? U nas to bylo dla Lili najgorsze ze musiala sama sie nauczyc

u mnie było różnie albo zasnął przy cycu i go odkładałam do łóżeczka albo pojadł z cyca i rozbudzonego odkładałam do łóżeczka, trochę pomarudził, czasem chwilę powrzeszczał i zasypiał ale zawsze był cyc tuż przed snem a dzisiaj bez się udało.

dzisiaj idę na imieniny to wypiję sobie drineczka i nie będzie mnie kusiło zeby dać Łukaszowi cyca:)

Ostatnia edycja:
reklama
zyrraffka - to super, ze zasnął bez cyca:-)

koriander - tutaj kilka przepisów, które mogę ci polecić, niektóre z nich trzeba zmodyfikować delikatnie pod fazę pierwszą, może ci się coś przyda:-):-)
- pałeczki kurczaka Pałeczki kurczaka

- kofta z indyka z pietruszkowym tzatziki Kofta z indyka. Dieta proteinowa

- pieczona dorada z sosem miętowym Pieczona dorada z sosem miętowym - przepisy.net

- panga w ziołach Panga w ziołach | Dieta Dukana Przepisy

- szaszłyki drobiowe w jogurcie Szaszłyki drobiowe w jogurcie (wg diety Dukana) - przepisy.net

Do góry