reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Wszystkiego naj naj dla dzisiejszych milusich miesięczniaków :)

Kasiek-
obiecałam i słowa dotrzymuje ;)

YouTube - Chodzący Jasiek :)

KasiuJ- fajnie ,że się uśmiechasz. Zobaczysz, będzie dobrze.
Agi- miłego wieczorku :)

Pytałyście o ubieranie dzieci. Dzisiaj Jasiek był w koszulce i krótkich spodenkach, bez skarpet w sandałkach a skończyło się na tym ,że latał całkiem kąpał i nawet kąpał się w mini baseniku :)

reklama
baby!!!!!!!! dzs moje dziecko konczy 11 miesiecy, a BB-ciocie o nas nie pamietaja smutno nam!!!!!!!! buuuu
emalia zdec dzieki-jedyne dobre ciocie;) ;)

Ostatnia edycja:
Ja mam kalendarz z datami urodzin ale Kubusia w nim nie ma. Jakieś niedopatrzenie.
Ale wszystkiego naj naj dla Kubusia :)

A to jeszcze fotkę Jasia pokaże :)
jasiu w baseniku.jpg

baby!!!!!!!! dzs moje dziecko konczy 11 miesiecy, a BB-ciocie o nas nie pamietaja smutno nam!!!!!!!! buuuu

Psieplasiamy...... :-)
Zła ciotka już się poprawia....

Kubulku kochany
radości, szczęscia,
spełnienia wszelkich marzeń
i bądź zawsze usmiechnięty Skarbeńku!!!!

Nie to nie ja ja nie mam zastrzezonego numeru. Jak dzwoniłam do Cię Kochana to mi Pani w telefonie powiedziała że na Orange masz blokadę:)
A to i tak zgłoś się do salonu Tp i powiedz że się wyprowadzasz i chcesz przenieśc numer ale tam nie ma ganizdek nawet. , z reszta założyć gniazdka to nie problem Kochana:) Natomiast na moje "oko" powinni Ci zawiesić usługę i wznowić jak już podciągną kable , ale błagam Cie nie sponsoruj mu darmowego netu
Twarda bądz nie miętka!
nie,nie modem zabieram ,nawet jakby mial stac i sie kurzyc
kurde kto do mnie dciagle z zastrzeżonego dzwoni?:D
Ja tylko na chwilkę ....P. ma dziś wolne....i mamy taki romantyczny wieczór....( no średnio romantyczny bo dziecko nasze jeszcze na chodzie :-) )....Ale teraz Paweł zszedł na chwilke na dół więc korzystam i sprawdzam co u Was....
Cobra - co my bez Ciebie zrobimy????Pisz jak tylko będziesz miała okazję....
kasiaj - lena nie pisała od kilku dni....Wciąż chyba ma problemy z netem....
zyrraffka - fajnie że udało Ci się napisać choc kilka słów.....

Kochanym solenizantom
przeuroczym dziewczynkom Kornelci
i Igusi

oraz wspaniałym chłopaczkom
Łukaszkowi i Ignasiowi
razem z Polcią życzymy
radości, miłośći
uśmiechu na buziolkach
i samych pogodnych dni!!!!!

U nas dziś pogoda do bani.....buuuuuuuuuu :-(

dacie rade:)!

Emalia - kochana moja pamiętała... :) Jasiek CUDOWNY!!! jak ślicznie chodzi... no w sumie to prawie biega!!! Nie mogę się napatrzeć!!!! Dziękuję, wreszcie się doczekałam :) Damiś dziś też był w koszulce i spodenkach, a ostatecznie skończył na golasa w misce, bo basenu jeszcze nie ma ;) a tu kilka fotek z ostatnich dni :)
Copy of DSC08562.jpgCopy of DSC08555.jpgCopy of DSC08548.jpgCopy of DSC08538.jpgCopy of DSC08554.jpg

Dla solenizantów STO LAT!!! :) jutro pierwsze urodzinki Majusi Kalwy... ja nie mogę w to uwierzyć...

Ostatnia edycja:
a tak sie tylko upomnialam o zyczonka ;) tak Was kofam ;) Perfecta i Ciebie tez rzecz jasna ;)

Agi piękniusie słowa, chyba mu wydrukuje na pamiatke
edit: kasiek fajnie w tej misce, moge sciagnac patent? ;) jutro tak Kubie zrobie;)
emalia Jasiek ekstra chłopak!!!! w czym on siedzi? w basenie? ja musze Kubulkowi kupic jakis

dzisiaj Kubuś obudzil sie z wysypka!!!! pediatra powiedziala ze alergiczne, ni mam zupelni epomyslu na co moze byc uczulony, nic nowego nie podawalam, tylko w pon caly dzien siedzial z tesciowa, moze ona mu cos dala, ale nie smiem do niej dzwonic i sie pytac, bo bedzie gadac ze ja o cos podejrzewam i sie jeszcze obrazi, eh a teraz jak wocilam z pracy zobaczylam ze jeszcze gorzej wyglada, dostal clemastin i wapno, mamy odczekac tydzien, martwie sie troche

Ostatnia edycja:

mamuśko ja od pewnego czasu nie składam życzeń bo nie jestem na BB codziennie i dlatego nie chce by było tak że jednym złoże a innym nie :)

hmmm a może zadzwoń do teściowej i tak delikatnie podpytaj co dostał do jedzenia??

reklama
Emalia cudnie chpdz tak sie pieknie kolysze :) o i kapelutek... moj zaraz by byl na ziemi

Kaiek sesja w misce bomba

KasiaJ a jak piersi ?

Perfekta tez Cie uwielbiam zreszta nie tylko Ciebie :)

Agi udanego wieczoru

MamaKubulki znalazlas alergen

Sealt witaj :) gatuluje odcycania jak mala ma ladna wage to moze sproboj jej dac wode to wkoncu sie zorientuje ze nie warto sie budzic a moze naprawde jest glodna

Cobra jaki masz plan z ta sukienka ? no i nie znikaj

Solenizantom buziaki !!!!!!!!!!

Do góry