reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

emalia miałam pisac wcześniej ale to Twoje oczko boskie, ja myślałam że to jakaś "maleńka dziura w ziemi" a to całkiem konkretne i te rybki do tego, pięknie Wam wyszło
co do wózka my mamy taki tyle że kolekcja 2010
Wózek SPRINT BABY DREAMS 2011 Pokrow+folia WYS 0 (1608558656) - Aukcje internetowe Allegro
lenka
a to sie Gajusia umęczy z ta gorączką, oby szybko ten ząbek się przebił
zyraffka byłoby super gdyby mąż szybciutko kupił Ci drugiego lapka miałabys znów z nami łączność
ps. super wieści doczytałam na zamkniętym, trzymamy kciuki żeby to było jak najszybciej i w jedną stronę
Milka i jak wypoczywacie już? po powrocie jakąś fotorelację poprosimy
mamakubulki gratki dla Kubusia
ewelinka i jak oduczanie Marysi? u nas jest podobnie Asia nad ranem przywedrowuje do nas i tak śpimy do rana,
Agi i jak wypoczywacie z Polcią dzisiaj, mam nadzieję że wyjście udane i gratulujemy nowego ząbka i amanta ( hmmm....ciekawe co Łukaszek na to?)
nadika pochwal się nową fryzurką
ewela u nas różnie raz słoiczek raz to co my w zależności co na obiad
gosiagro a gdzie będziecie wypoczywać?
magdaM świetne fotki
olavip gratki kolejnego ząbka, już prawie pełna buzia

kurcze chciałam coś więcej popisać ale przy moich szatankach sie nie da, no nic jemy obiad i zmykamy na spacer może wieczorem sie uda

reklama
ewela U nas głównie słoiczki, ostatnio nie mam zapału do gotowania:-D
gosiagro Gorączka spadła:-) Gdzie się na urlop wybieracie?
magdam Śliczne fotki. Jak idzie samodzielne jedzenie?
olavip, Agi Gratuluję kolejnych ząbków:-)

Wczoraj i dziś Emilka okropnie mnie pogryzła w brodawki:dry: Nerwus mały:dry: Teraz boję się ją przystawić, bo mnie boli:dry:

Najlepsze życzenia dla Natanka- udanej imprezki jutro:tak:
I wszystkiego najlepszego dla Krystianka:tak:

Hej
Ja tak na szybko, bo Polcia śpi na dole w kuchni w wózku....Padła po zabawie z Dawidkiem.....Wypad udany , dzieci się wybawiły....znów były przytulanki :-D a potem matki na kawusię a dzieciaczki smacznie spały i moje śpi do teraz ......
Potem popiszę więcej......Narazie zmykam ogarnąc troche mieszkanie ....póki Lusiak śpiocha.....

Dzień dobry po prawie 3 dniach nieobecności! Bez szans na nadrobienie wszystkiego niestety. Póżniej postaram sie nadrobić:*
ALEŻ SIĘ ZA WAMI STĘSKNIŁAM!!!!!!
Odcieli nam telefonik i neta bo mamy plac budowy na ulicy od zesżłego poniadziałku i nie chcieli kabla przeciąć. Ciesze się bo wczoraj mówili że do poniedziałku nie podłączą , ale dzisiaj patrze a tutaj samochód tp I od razu jak odjechali odpaliłam złoma:)
EMALIA- OCZKO PRZECUDNA < BAJECZNE - SUPERASNE!!!!!!!!! Macie talent!!!!!!!!!!!!
Więcej potem bo teraz musze jakieś coś upichcić a póżniej może uda się na ogródek wyjść bo póki co straszna duchota...

A ja myje okna ehhh poki \gaja spi:)
musze sobie posprztac zeby jutro relaks a nie w garach\;0
DLA solenizantów STO LAT:)

cześć Mamuśki
ja tylko na chwile, nie pisałam od jakiegos czasu bo nie mam wolnej chwili.....egzaminy na uczelni i sporo zajęć, mała ma sie dobrze skończyła roczek śmiga pięknie za rączke i stoi sama wiec lada dzien sie zdecyduje wypuścić samodzielnie;-) 4 zęby nadal ale kolejne idą;-) je wszystko takze jestem zadowolona ze ma apetyt a za ogórka kiszonego dała by sie pokroić( musze chowac przed nia;-) w sobote nastepną mamy dopiero impreze urodzinową jej bo nie mam czasu w ten weekend ;-(
pozdrawiam i jak sie zrobi luźniejz czasem wpadac bede częsciej.
pozdrawiamy

Wpadłam tylko na chwilke by sie pochwalić:)

Jasiu lata po całym mieszkaniu!!!!!

Dotychczas było tak że w kojcu tam gdzie miał miękko chodził sobie wokoło:) Ale na parkiecie robił kilka kroczków i siadał A dzisiaj WSTAŁ I POSZEDŁ:) POZBIERAŁ WSZYSTKIE SMIECI Z PODŁOGI , BUTELKĘ SOBIE PONOSIŁ , DRZWIAMI SIĘ POBAWIŁ . A my z B. pierwsze 10 minut bez słowa z otwartymi japami:)
SYN MI DORASTA!!!!

Witajcie,

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów!

Co do picia to u nas tylko prosto z kubka, albo przez słomkę. Przecież butelka jest od mleka a nie od herbatki:)))

reklama
PERECTA gratulacje;)

Jednak u Gai ta goraczka to trzydniówka bo w pon popołudniu tak na maa zaczea goraczkowac a dzisiaj po południu wyszły chrostki;)

Do góry