reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Zyrraffka Nie mieszkam z rodzicami;-) Ale fakt, że moja mama jest wprawiona w opiece nad maluchami :tak: Z tatą trochę gorzej, pampersa sam nie zmieni, nakarmi tylko chrupkami i innymi przekąskami, a na spacer wychodzi w porze drzemki, żeby mała mu spała w wózeczku:-D Ale i tak jest postęp w jego zajmowaniu się małą, bo na początku wykręcał się od brania Emilki na ręce, a teraz próbuje ją zabawiać. Dlatego myślę, że twoi rodzice też coraz lepiej będą sobie radzić:tak:
Gratuluję podwyżki, mam nadzieję, że marzenia mieszkaniowe się spełnią:tak:
Emilkę w trakcie jedzenia przekupuję ryżem preparowanym:-D Daję go na zmianę z łyżeczką obiadku, dokładam na łyżeczkę z jedzeniem, kładę na stoliczku kilka ziaren, żeby Emilka sama po nie sięgała... Teraz chcę kupić orkisz preparowany. Koleżanka mi wczoraj poleciła. Podobno ma więcej żelaza niż szpinak, a Emilce żelazo się przyda:tak:
Agi :* Wspaniała z ciebie mamusia :*
Ewelinka Pisz tak dalej, moja motywacja rośnie:-)
mamakubulki Ja się wybiorę na pewno na fitnesik, ewelinka mi pomaga się zmotywować:-D A na razie brzuszek się odkłada:dry:
izia Mam nadzieję, że choroba szybko minie:tak: Też chcę takiego pomocnika z mopem w domu:-D Nie dość że śliczny, to jeszcze pracowity:-)

Emilka coś od wczoraj pokasłuje i kicha. Ten wątek już się przewijał, ale nie pamiętam już co warto kupić w aptece? Zdaje się, że pulmex baby?

Macie jakieś wieści od kasij?

reklama
ale upał....dziewczyny chrzestna Gai chce jej kupic piaskownice z basenem mimo ze mamy:)Mam tylko wybrac na allegro macie cos sprawdzonego???

konniczynko- coś mi się pomyliło :) mój tata świetnie sobie radzi z Łukaszkiem, potrafi się z nim bawić, nie pzewinie i nie nakarmi(raz nakarmił jajecznica ze szpinakiem, jakiś cud że iki zjadł hihi) ale jeśli chodzi o przypilnowanie to fajnie mu wychodzi, łUKI go uwielbia.
gdzie możnas ten preparowany orkisz kupić????

mamakubulki- ja też intensywnie myślę o dzidziusiu ale chciałabym jeszcze z brzuszkiem następne wakacje zaliczyć, bo z malutkim niemowlakiem nie skorzysta się z urlopu, w tym roku tez nie skorzystam bo męża nie ma.:-)

kasu- przykro mi strasznie że Filipek musi sie tyle wycierpieć, bardzo mu współczuję a te baby szkoda gadać.

hej,
ja tylko na chwilkę.. dzisiaj było tak ciepło że prawie cały czas w pgrodzie siedzieliśmy..

mama_kubulki,żyraffka ja też już myślę o drugim dzidziusiu ale chciałabym zajśc w przyszłym roku
koniczynka przyłaczam się do pytania zyraffki o orkisz
kasiu tak bardzo Ci wspólczuje tych przeżyć i Fifiego tak bardzo mi szkoda, że musi tyle przejść.. wierzę z już wkrótce wszytsko u was wróci do normy

Dobranoc kobitki!!!

Witam i ja.

Wszystkiego naj naj dla wczorajszych i dzisiejszych jubilatów:)

U nas po staremu. Jasiek śpiewa coś sobie w łóżeczku i cenne 5 minut dla mnie. W domu bajzel jak po tornadzie. Nie daję rady ostatnio, bo Jasiek zrobił się mega absorbujący. Ja zaczynam mieć stresa. Za 2 i pół tyg roczek a tydzień później komunia. Cholera jak ten czas leci!!!
Ja jade dzisiaj do laryngologa. Może on wymyśli coś do moich zawrotów głowy.

KasiaJ- tulam Was mocno. Oboje jesteście bardzo dzielni. A te pobrania krwi to jakaś masakra. Ja bym tyle razy nie wytrzymała. Dzielny Fifi. Wielkie buzi dla niego od ciotki :* , no i dla Ciebie kochana też ;*
Eagle- jak tam mężuś?
Agi- co tam w pracy? Dalej masz taki zapierdziel?
Percia- wy już się wyprowdziliście, bo nie pamiętam czy coś pisałaś na ten temat?
Lenka- ciekawe ile tego mleka rzucą na sklep?Matki pewnie dzień wcześniej ustawią się pod sklepem;)
iza- fotki boskie, a najlepsza to ta z tym mopem. Bomba!!!

Czy ma ktoś wieści od Cobry, jak jej się tam żyję?

reklama
Hej,juz poza podium.
kasia J wspolczuje tych problemów. i tego odparzania, bidulek....
Własnie wiecie co u cobry???

Dzis juz na dworze chlodniej, ale i tak zaraz na dwór mykamy
Miki ma juz 6 zebów! ;] jeszcze 14....:dry::sorry2:

Do góry