reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Popatrzcie tylko na moje dziecko:-D:-D bidulka padła:cool2::cool2:

[video=youtube;c6TK1Au2jY8]http://www.youtube.com/watch?v=c6TK1Au2jY8[/video]

emalia - gratuluje zębulka:-)
zyrraffko - a Tobie gratuluje podwyżki:-) planujesz powrót do pracy we wrześniu?

reklama
spalismy z Kubusiem do 9!!!!!!!!!! hip hip hura hura hura

kupilismy krzeselko do karmienia od iiwki dla moich rodzicow do domu, bo do tej pory karmili Kubusia w wozeczku i teraz ten wozeczek wyglada kiepsko, bo jest caly pochapany i plamy nie daly sie odprac eh rodzice sa zachwyceni!!!!!!!!

najlepsze zyczenia dla Hubercika z okazji roczku i miesieczniakom Gajuni i Filipkowi!

Perfecta sto lat!!!!!!!!!!!!!!!!!

nadika ja tez juz podawlam nalesniczki, smakowaly bardzooooo
Asnecja oh zdjecia booooskie <zazdoszcze> brzusio śliczny, tez chce!!!!!!!!!!!
gosiagro heheheheh Majeczka jest ekstra;))))))))))))))
emalia gratuluje zabka!!!!!!!!!!!!!!!!
kasiaj rety, dzielny Fifi i tez dzielna mamusia jestes

Emali- Gratulejszonsy zębolkowe!!!!! To się z narzeczoną Jasiu zmówił na ząbki hihihi:) Gratulacje !!! Kochana nie stresuj się , na pewno pięknie sobie dasz radę z wszystkim:) Podrzuć mi prasowanie:) by Ci głowy nie zawracało w wirze przygotowań imprezowych:) A jak Olusia się czuje przed tak ważnym dniem dla niej?:)
Gosiu- Boszzzz jakie Dziecko zmęczone one one one:) Majusia jest cudna!!!! A jaka już długachna się zrobiła:) Ile ma wzrostu??? Cudna śpiąca Królewna!!!!!
Mama Kubulki- Kochana to do dzieła z tym brzusiem!!!! :) Gratuluję wyspania Kochana!!!!

coś nie widzę zdjęć:(((

tak gosiu na 100% wracam we wrześniu do pracy, jak nie dostaniemy się do żłobka to bedziemy szukać niani lub damy do prywatnego żłobka

Łukaszek zaliczył pierwsze siusiu do nocnika:)) i mamy 6 zabka, prawą górną dwójkę:)) musze suwaczek poprawić

Ostatnia edycja:
Widzę, że dzisiaj mamy DZIEŃ ZĄBKA:-D:-D

Gratki dla Łukaszka:-) przypominałaś mi ze tez muszę się w nocniczek zaopatrzyć, bo jeszcze nie mamy

mama_kubulki - do 9:szok::szok::szok: Majusia dziś wstała jak zwykle o 5:30:no::no: a o której Kubuś idzie spać? Mój mąż się śmieje ze gdybym chodziła spać o 19:30 to też bym po 5 wstawała:sorry2::sorry2:

Perfecta - nie mam pojęcia, ale myślę, że gdzieś pod 80 cm

Zyrafko- Gratulejszonsy ząbkowe!!!!
Rzeczywiście dzis dzień wychodzącego zębolka:)
Gosiu- Ja bym powiedziała ze ponad 80 już bo JAsiek ma 79cm i wydaje mnie się troszke niższy:)

Emali- Gratulejszonsy zębolkowe!!!!! To się z narzeczoną Jasiu zmówił na ząbki hihihi:) Gratulacje !!! Kochana nie stresuj się , na pewno pięknie sobie dasz radę z wszystkim:) Podrzuć mi prasowanie:) by Ci głowy nie zawracało w wirze przygotowań imprezowych:) A jak Olusia się czuje przed tak ważnym dniem dla niej?:)
Gosiu- Boszzzz jakie Dziecko zmęczone one one one:) Majusia jest cudna!!!! A jaka już długachna się zrobiła:) Ile ma wzrostu??? Cudna śpiąca Królewna!!!!!
Mama Kubulki- Kochana to do dzieła z tym brzusiem!!!! :) Gratuluję wyspania Kochana!!!!

Perciu kochana, już wysyłam całego busa kurierem z prasowankiem, a na dnie winko dla ciebie;) Co do ząbków to faktycznie jakoś im wychodzą równo, bo pierwszy wyszedł im w ten sam dzień ;)
Ola na razie nie pokazuję po sobie emocji, ale nie może się doczekać kiedy się w kiecke ubierze :)
coś nie widzę zdjęć:(((

tak gosiu na 100% wracam we wrześniu do pracy, jak nie dostaniemy się do żłobka to bedziemy szukać niani lub damy do prywatnego żłobka

Łukaszek zaliczył pierwsze siusiu do nocnika:)) i mamy 6 zabka, prawą górną dwójkę:)) musze suwaczek poprawić

Gratki ząbka i sukcesów w siusianiu życzymy.
Jasiek od paru dni najchętniej sika na trawkę. Wysadzam go jak dziewczynkę :) I mamy zaliczone sikanie na naszym normalnym kibelku :)

Gosiagro- <Majusia mnie powaliła na kolana. Cudowna!!!!!!!!!!Moje dziecko nigdy mi tak nie padło.

Ostatnia edycja:
reklama
Bardzo dawno sie nie odzywalam i na pewno nigdy juz nie nadrobie postow. W ogole nie mam czasu. Ja nie wiem jak wy ogarniacie wszystko, ja chyba jestem jakas nieprzystosowana... ;)
Wszystkim dzisiejszym 11miesieczniakom i jedrzejowi-roczniakowi zycze wszystkiego dobrego, duzo zdrowia i zabawek,oraz bezbolesnego zabkowania!!

Moj filipek wlasnie zabkuje. Teraz spi. ledwo oddycha przez katar, dlawi sie nim. na dodatek dostal temperatury tuz przed spaniem. w ciagu 10minut wzrosla z 37.7 na 38.6...Biedaczek. Macie jakies tajne sposoby,zeby pomoc dzieciaczkom... Daje mu IBUM, do nosa Euphorium i Disnemar...co jeszcze moge zrobic...??

Do góry