reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Hej....
zyrraffko, lenko, emalia - gratki z powodu kolejnych ząbków.....
Asnecja - piekne fotki....Zazdroszczę takiego wyjazdu....Śliczny juz masz brzuszek....
gosiagro - Maja boooooooska...Słodki filmik....Wysoka z niej dziewczynka...Pewnie o głowę wyższa od Polci....:-)
AniaCh - super że sie odezwałaś ...Postaraj się pisać częściej....A tu już jesteś w Anglii???? Jak opieka lekarzy nad Filipkiem....Ja polecam kupic calpol....ale taki do kontaktu....Nawilża powietrze....i czuć lawendą...Ułatwia oddychanie....Włączałam Polci na jakieś 1,5-2 godzinki w pokoju przed snem i odrazu lepiej sie jej oddychało...Dostaniesz takie coś w Bootsie...

Naszym miesięczniakom Gai i Filipkowi
oraz roczniakowi Hubercikowi
samych radości i mnóstwa miłości
oraz samych pięknych chwil w życiu
życzymy razem z Polcia:-)

A naszej kochanej Perfecie
spełnienia wszelkich marzeń
Kochana radości z bycia mamą
miłości i spokoju ducha...
Całujemy:-D

reklama
Gratki Dla Jasia Emali za 7 zabka goni Gajkę;)
DLA HUBERCIKA z okazji 1 roku STO lat!!!!
Gosiagro uwielbiam patrzec na dzieci ssace smoka...Majusia przypomina mi Marcelka;)Tylko, że on w czasie spaceru zasypia na stojąco:)

kasiu napewno Wam się uda, ja właśnie zaczęłam od mleka bananowego i pierwszym błedem jaki popełniłam był wieczorny rytuał czyli po kąpieli poszłam z Łukaszkiem tak jak zawsze do jego pokoju i na kanapie dałam mu butlę, był bardzo zawiedziony bo przez cały dzien nie było cyca i po kąpieli zamiast cyca wciskałam mu jakąś butlę. Na drugi dzień po kąpieli w innym pokoju mąż dał butlę i Łukaszek pieknie zjadł:)) a teraz nawet nie interesuje się cycem, tak jakby nie pamiętał do czego on jest:) POWODZENIA!

ja piję sobie winko, jak cudownie :)

mój nie chciał innego niz bananowe pić, teraz mu daję pół na pół z nan3. Na śpiocha mój nigdy nie dał się nakarmić niestety i czasem wstaję w nocy i robię mu mleko bo się nie najada.

Witajcie,

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych i wczorajszych solenizantów!:)

U nas jak zwykle czasu brak...:( Ale Majeczkę widziałam, ona jest przezabawna:))) Super;) Gosiu ty to się z nią nie nudzisz;P
CO do spania to może rzeczywiście spróbuj ją później kłaść spać, u nas spanie ok 20:30, a mała teraz wstaje o 8:)) Ale cały dzień biega po trawniku... babcia wykończona wieczorem:p

Gratuluję wszystkim dzieciaczkom kolejnych ząbków!:) Lena mówisz z okazji 11miesię... hyyyyyyyyyy... może u nas by się w końcu jakiś pierwszy ząbek pojawił???

Asnecja zdjęcia super;) Widać że pomimo wszystko wakacje udane;)

Dałam dzisiaj małej Nestle Nan HA po raz pierwszy, łykała jak pelikan, chyba jej posmakowało, po tym syfie pepti;)
I od razu pytanie, czy ktoś wie gdzie to holerstwo można kupić w jakieś tańszej cenie... kupiłam po 30zł małą puszeczkę:(

Perfecta MOC BUZIAKÓW Z OKAZJI KOLEJNYCH 18tych URODZIN:-)
Wszystkiego najlepszego dla Gajuni, Huberta i Filipka!!!!!!!!!!:-)

kasiaj Biedny Filipek, dużo musi znosić, jego mamusia też. Oboje jesteście dzielni i mam nadzieję, że za te 2tygodnie przynajmniej się okaże, że te badania okazały się pomocne:tak:
Powodzenia z odstawianiem od cyca:tak:
Asnecja - Świetne zdjęcia i już ładny brzuszek widać:-)

nadika - Emilka też już jadła naleśniki na zwykłym mleku, z twarożkiem i bananem:-)
emalia, lena, liza, zyrraffka Gratuluję ząbków:tak:
gosiagro
Cudowny filmik:-D
Ja też dziś nakręciłam filmik. Z Emilką w roli głównej, bo zaczęła dziś sama chodzić!!!!!!!!!:-D

Koleżanka ten orkisz kupiła w sklepie ze zdrową żywnością. Zajrzałam na stronę sklepu, w którym robię zakupy przez internet i tam też jest https://www.bogutynmlyn.pl/go/_info/?id=2628&page=

Perfecta - wszystkiego naj naj naj :):)
zyrraffka - nie wiem czemu nie widzisz fotek :(
emalia82, zyrraffka - gratuluje zębola :)
gosiagro - super filmik :) Się z mężem usmialiśmy - co zrobiłaś, że była tak wymęczona??
zdec - dzięki :) to są zdjęcia z pierwszego i ostatniego dnia, kiedy pogoda była udana :) Jakby nie to siedzenie w pokoju przez 3 dni, to by było na prawde fajnie :) Kiedy jedziecie na wakacje?

Jutro jade na badanie glukozy - pamiętacie je? :) Mam nadzieje, ze zadna cukrzyca ciążowa się nie przypałeta.

Agi78 - Aga, jestesmy w Londynie prawie od dwoch miesiecy!:) Opieka zdrowotna-tragedia. Wciaz cos jest im nie tak i wciaz czekamy na pierwsza wizyte u spacjalisty. Lekarka zGP nie wiedziala nawet co to za wada i w ogole nie wiedziala o co nam chodzi...
O takim calpolu nie slyszalam,ale wlasnie sprawdzilam w necie co to takiego. Dzis w bootsie tego nie widzialam na pewno. Kupie przy najblizszej okazji,kupie wszystko co moze pomoc Filipkowi...
Niech juz wyjda te cholerne zeby!!

konniczynka - no to gratki Emilce!! Zuch dziewczynka.

ide spac,bo pewnie znowu czeka mnie powtorka z poprzedniej nocy. Filip padl po 20 z temp.prawie39.spadla po czopku paracetamolu,ale przez katar budzi sie z wielkim placzem co pol godz. Biedaczek moj.

powodzenia w odstawianiu od cyckow.

reklama
Do góry