reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

oczywiście również najlepsze życzenia dla solenizantów małych i dużych

roczniaków Huberta, Jędrzejka i Martynki oraz miesięczniaków Gajusi, Polci, Filipka i Kubusia
i tych odrobine starszych Perfecta, Agi

u nas bez zmian, oko nadal tak sobie ( wdała się jakaś bakteria i niestety konieczny okazał się antybiotyk) a żeby było ciekawie to wczoraj przyplątała mi sie jeszcze angina ( nieszczęścia naprawdę chodzą parami)
tak więc siedzenie w domku przymusowe i jakoś tak weny na pisanie nie mam

reklama
Najpiękniejsze życzenia dla Kubusia i Martynki!!!

Agi- sto latek i wszystkiego co najwspanialsze:))

asencja powodzenia na badaniu, az mnie ciarki oprzechodza jak je sobie przypomnę :(

aniach- oby Filipek szybko przestał się męczyć bidulek

gosiu- mój Łukaszek zawsze wstawał o 6 albo i wczesniej bez znaczenia czy kładłam go o 19 czy po 21. Teraz się przestawił i śpi do 7:)))

eagle współczuję zdrowiej szybkO!!!

dlaq WSZystkich Mam- samych pieknych chwil z naszymi dzieciaczkami

kurcze 2 tygodnie do roczku a ja nie mam natchnienia na planowanie;/

:-)Hej dziewczyny :-) przede wszystkim wszystkiego najlepszego dla wszystkich mam forumowych :tak: a także dla naszych roczniaków, miesięczniaków i mam urodzinowych :-):-D:cool2:
Egzamin mam zaliczony na 4,5 teraz trzeba się będzie trochę spiąć z nauką, ale kompletnie mi to nie idzie, a najgorsze, że główną przyczyną jest moje lenistwo :baffled:

U nas tez roczek zbliża się wielkimi krokami, a ja nie mam nic jeszcze zaplanowane :baffled: za dużo tego wszytkiego...
Kupiłam przedwczoraj Ninie takie sliczne balerinki w coccodrillo, mąż wziął ją wczoraj na spacer, a ona gdzieś jednego ściągneła i wyrzuciała :-( przeszli dwa razy drogę, ale buta nie odnaleźli, to sie nazywa szczęście zgubić buta na pierwszym spacerze w nowym nabytku ;-) ale Nina potrafi... :-D

My po spacerku Jasiek padł i przysżły chmurki i zimnica się zrobiła wiec musiałam go na górę przytachać i teraz trza kawkę wypić bo cisnienie ssssspaaaadaaaaaaaaaaaa...........:)
Eagluniusiuniusiuniu:):) - Kochana zdrowiej szybciutko!!! Niech oczko szybko się goi a angina idzie PRECZ A KYSZ!!!! Kochana pisąłam już Asencji o naparze z majeranku. Ja od czasu ciąży jak mam kaszel , anginę ból gardła zawsze sobie trzaskam 2 razy dziennie i pięknie pomaga!!!! Zdrów2eczka Kochana :*:*:*:*
Kreatorka- gratuluję zdanego egzaminu!
Zyrafko- Super że Łukaszek daje Ci pospać!
Asencja- brrrr pamiętam ... Jedna z najgorszych rzeczy które piłam... MASAKRA i plu godzinne czekanie na pobranie krwi z tym posmakiem słodkim w BUZI ....wrrrr Kochana trzymam kciuki za badanie!!!!
Koniczynko- Gratulacje dla Emilki!!!!!!!!!!!!!!
Gosiu- heheh to chyba się z Jaśkiem zgadała Majunia bo on wczoraj po małej imprezce z teściami poszedł spac o 21:30 i myslałam że da się wyspać a tutaj 5:20 Pobudka! A teraz jest marudząco- pierdzący troszkę przez to:)

Królestwo za kawę!!1
....................................................

BUM BUM - CIŚNIENIE WŁAŚNIE MI SPADŁO:p

u nas bez zmian, oko nadal tak sobie ( wdała się jakaś bakteria i niestety konieczny okazał się antybiotyk) a żeby było ciekawie to wczoraj przyplątała mi sie jeszcze angina ( nieszczęścia naprawdę chodzą parami)
tak więc siedzenie w domku przymusowe i jakoś tak weny na pisanie nie mam
[/COLOR][/COLOR]
zdrowiej, pewnie ta angina to tez od oka, albo oko od anginy
kurcze 2 tygodnie do roczku a ja nie mam natchnienia na planowanie;/
my mamy dokladnie tydzien a tez jestem daleko w polu jezeli chodzi o przygotowania
nie mam pomyslu, nic mi sie nie chce, nie wiem co zrobic zeby i dorosli i dzieci byli zadowoleni
ehhhh, na dodatek rodziny nie bedzie
najchetniej zrobilabym dla nas tylko torta i jakos fajnie dzien spedzila ale sie zanjomi juz dopominaja
moze ich olejemy i rzeczywiscie pojedziemy na caly dzien nad jezioro a potem pojdziemy cos dobrego zjesc
mysle ze dla Jasia to byloby fajniejsze niz caly dom gosci

Gosiagro sie uchichralam z Majusi, jaka dzielna, trzymala sie naprawde dobrze

wszystkim mamusiom zycze zero chorob, duzo usmiechu, bezbolesnego zabkowania i sukcesow dzieci

a solenizantom i jubilatom sto lat i wszystkiego najlepszego

no wlasnie, zaraz poczytam,jeszcze nieodwiedzany przeze mnie watek o przyjeciach urodzinowych. Filip chyba bedzie mial dwa,a nawet 3.... Postanowilam juz,ze odbedzie sie w niedziele przed urodzinami. Zaprosimy znajomych tych z dziecmi,jak i rowniez bez. Nastepnego dnia,przyjda moje 3kolezanki z dzieciakami,a w sierpniu jak pojedziemy do Pl to zrobimy Filipowi przyjecie z okazji 14miesiecy:)zeby byla rodzinka.

Dzis mielismy znowu okropna noc. Juz nawet myslalamo pogotowiu,bo Filipowi od popoludnia temperatura nie spadala ponizej 37.7. w nocy bylo ponad39. Nie pomogla chlodna kapiel,oklady, ani paracetamol. O polnocy dalam Ibum i robilam zimne oklady na glowke, kolo 2temp. spadla i zasnal w miare spokojnie. Rano znowu temp,ale juz taka do 38. Jest taki slabiutki, teraz spi ;( Katarek jakby ciut mniejszy,ale tylko ciut...
oo wlasnie sie obudzil...

reklama
zdec - super, to jesteśmy umówione:-) ktoś jeszcze się pisze??

eagle - dużo zdrówka! tfu, tfu przepędzamy choróbska

zyrraffka - mam nadzieję, że mojej Majusi też się tak odwidzi:tak:

kreatorka - gratuluje egzaminu, a butków szkoda:-( ja co chwilę na spacerze patrzę czy ma, bo ona lubi je sobie odpinać, tak jak kapelusik uwielbia wyrzucać:dry::dry:

Pefecta - to się dobrali:-D:-D

Klementinka - myślę, że powinniście zrobić tak jak wy chcecie i czujecie a nie jak chcą znajomi, w każdym razie życzę Wam, aby ten dzień był dla Was i Jasia wyjątkowy:tak: jak się czujesz? chyba niedługo idziesz podglądać maluszka?

Do góry