reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

:-):-)
Witajcie ja coś w nocy spać nie mogłam:)

A teraz jestem rześka jak nigdy:))

My dzisiaj idziemy na ur kuzynki a jeszcze prezentu nie mamy:)

:-):-)

Ehhh co ja mam jej kupić kończy 31 lat:)Stara dupka;)

Gaja rozrabia i już zaczyna wchodzić mi na łożko...schodząc nie patrzy jak to robi;)

LIZA to widzę, że chyba jakaś noc słaba do spania;)

Kreatorka czytaj czytaj bo masz co:)

Eagle zrób też kawkę dla mnie;)

Perfecta co u Was???Co dzisiaj na obiad??

Ciekawe jak Emalia i jej Oleńka...biedactwo...trzymam kciuki!!

Kreatprka a co robisz???Jakie menu na roczek??

Wiecie, że wczoraj Czarna Wiedzma miała ur???

Cobra pisała mi smsa mieszka jej sie super...tylko brak jej neta!!!

Anecznik i Nadika jak Wasze dzieciaczki??

Dla solenizantów:

images

images

images

DLA JASIA PERFECTY:

images
images

images

Do zabawy mnóstwa siły,
Żeby każdy dzień był miły,
Pełen śmiechu i radości,
Stu urodzinowych gości,
Aut, klocków i pluszaków,
Stu prezentów, stu buziaków,
Zdrowia szczęścia i słodyczy życzy Ciocia Lena z Gają;)

W Dniu Pierwszych Urodzin życzę Ci dużo, dużo zdrówka, radosnej twarzyczki, wspaniałych zabaw i pięknych prezentów!!

OK my zmykamy się ubierać i mykamy na zakupki:)
Muszę Gai kupić sandałki bo wyrosła już z tych bobbi;)
Mąż pojechał do fryzjera a ja idę Gają pod prysznic;)

P.S Milka czekamy na fotki:)

Dziewczyny jakie teraz modne sukienki na impreże??

Ostatnia edycja:
reklama
ja wczoraj miałam strasznie zabiegany dzień rano logopeda z Tomkiem, później sama pędziłam do chirurga, a popołudniu znów z młodym na badanie słuchu, na szczęście tym razem udało się je zrobić poprawnie bo od stycznia to było nasze 3 podejście (bo raz nie chciał usnąć, a raz wybudził się juz na samym początku badania i nici z tego wyszły)
niestety wyniki się potwierdzają i zostaje tak jak jest - ale z drugiej strony nie pogarszają się i to tez jest duży plus - przynajmniej tej wersji się trzymamy

za to dziś mamy zaplanowany dzień lenia - przynajmniej ja - poza jakimś małym standardowym sprzątankiem, obiadem i może praniem nie robię nic więcej:-)

Gosiagro, MagdaM
widać że spotkanko udane a fotki boskie, Majusia zaczepiająca Kacperka urocza, mała kokietka Ci rośnie Gosiu, będzie łamać serducha chłopakom
rewelacyjnie sobie Kacperek radzi z chodzeniem - bardzo gratulujemy - mój póki co próbuje się puszczać i chwilke stoi sam bez trzymania ale przemieszczanie tylko na czterech lub na dwóch ale przy meblach i w łóżeczku
anecznik jak Kamilek się czuje dziś , mam nadzieję że juz nieco lepiej
Perfecta i jak odwiedziny u Marcelka? kciukasy oczywiście były trzymane, mam nadzieje że wszystko co najgorsze nie będzie konieczne
Klementinka super że taki udany dzionek i napewno o wiele milszy i mniej męczący niż jakaś duża imprezka urodzinowa, pięknie wyglądacie:-)
my też raczej w małym gronie my, dziadkowie i może chrzestna Tomka z rodzinką
Emalia a to łobuziak z Jasieńka ale jaki kochany i wie jak mamusię kupić, oj za takie wyznanie to nic tylko schrupać słodziaka i wybaczyć "pomoc" przy zakupach
a jak się Olcia czuje? dopadło ja jakieś choróbsko - mam nadzieje że nie - może udziela jej sie pomalutku stres przed wielkim wydarzeniem i stąd ta gorączka
lena Gajusia idzie jak burza z tymi ząbkami, gratki wielkie
nadika trzymam kciuki za koniec choroby
Aisa i jak imprezka roczkowa się udała? u nas była burza popołudniu ale mam nadzieję że Wam zabawy na tarasie nic nie zakłóciło?
Milka super że jesteście z powrotem i że wyjazd udany, mam nadzieję że wypoczeliście dużo i gratulujemy chodzenia Ercia, a jak chłopaki z wyjazdu pewnie też mega zadowoleni
Lizka i jak dzieciaki, poprawia się im nieco?
kreatorka owocnych przygotowań, a jak egzaminy? wszystkie juz zaliczone?

Idzie misio... Idzie słonik...
Idzie lalka... No i konik...
Wszyscy razem z balonami...
Z najlepszymi życzonkami...
Bo to dzień radosny wielce...
Masz już jeden roczek więcej...

Oczywiście składamy najlepsze życzenia roczkowe dla Karolinki, Jasia i Basieńki oraz dla 11- miesięczniaczki Natalci

witam sie i ja weekendowo:)

Lena ale się rozpisałaś :) u nas już ok,Natuś zdrowy i rozrabia, w nocy nie dał pospać bo się budził co chwilę, wiercił a o 5 już pobudka. Ładne rzeczy z tą koleżanką, taka stara dupa z niej jak ze mnie :-p w maju kończyłam 31 :szok:, nie wiem co na prezent, ja uwielbiam storczyki i od teściów dostałam i byłam bardzo zadowolona, w sumie to nie wiadomo co kupić takiej staruszce :)
fajnie że u Cobry ok :)
kreatorka udanej imprezki !!!
Liza to miałyśmy pobudkę o tej samej godzinie :)
eagle coś długo tą kawę robisz ;-)

no i ładnie Natan się obudził, zasnął mi o 8 i myślałam że dłużej pośpi po takiej nocce a tu nic, nie da mamie odpocząć

lenka z sukienkami nie pomogę bo sama w tym temacie jestem nieco do tyłu, a chciałaby sobie kupić jakąś letnia i nie mam pomysłu, może w tygodniu się gdzieś wybiorę

kasiaj. dzięki za podpowiedź z benzynką - zawsze miałam problem żeby usunąć resztki kleju po odklejeniu elektrod- zwłaszcza za uszkami a wczoraj wszystko zeszło idealnie

hej hej.
Lenko- Ola ma się trochę lepiej. W nocy wypociła się jak szczur. Miała aż krople na buzi. Gorączka już tak nie dobija i ogólnie lepiej wygląda :*

Jasieńku kochany, w dniu twoich urodzinek życzymy Ci kochanie samych uśmiechów na buzi i samych szczęśliwych dni. Wielkie buziaki od ciotki, Jasia i Oli :* :* :*

Z torcika płomyczek
Mruga do Jasieńka
Dziś Twój Pierwszy Roczek
Uroczystość wielka

Z życzeniami spieszą
Do wnuczka Dziadkowie
Jak bardzo się cieszą
Słowo nie wypowie

W uściskach cieplutkich
Wręczają Ci serce
By nie było smutków
W Twym życiu dziecięcym

Z torcika płomyczek
Robi śmieszne minki
Dziś Twój Pierwszy Roczek
Twoje Urodzinki

Zobacz załącznik 360322

Ostatnia edycja:
Wskoczył kotek na ławeczkę, zdmuchnął na torcie jedną świeczkę, i zamiauczał pięknie miauuu... Teraz pobiegł bez miauczenia żeby złożyć Ci życzenia!!!
bloemen.jpg
Jasienku Słodki i my również życzymy Ci z okazji taaaaakiej rocznicy wszystkiego naaaaaaaaaajnajanajanajaj!!!! Lilusia sle zalotnego buziaczka a ciocia ogromnego przytulaska:-):-):-)

Fajnie że u pozostałych chorujących dzieci też już lepiej :-D :-D Kamil ma się na tyle dobrze że nawet nie widzi mu się uciąć sobie przedpołudniowej drzemki :-( chyba coś mu się poprzestawiało przez tą chorobę.

Jak ja nie lubię lata i takich temperatur, jeszcze 11 niema a ze mnie się już leje :-(

Dla wspanialego Jasiulka, moc najlepszych zyczen, wiele radosci, pogodnych dni, zawsze usmiechnietej minki i samych dobrych ludzi na Twojej drodze zyczy Jas z mama!!!

a dla chorowitkow duzo zdrowka:**

reklama
Do góry