reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Witajcie,

Dla dzisiejszych roczniaków i miesięczniaków wszystkiego najlepszego:)

zyraffka - dobrze że już wróciliście do domu.

gosiagro - ale super, zazdroszczę już wypadu na wakacje;-) Też już mi się marzy odpocząć, a jeszcze dwa egzaminy:-(
Maja ma tak jak moja, też uwielbia raczkować, od kiedy przeknała się że lepiej raczkować niż pełzać jak żołnierz:-)

lena - a czemu czas wracania? Poszłaś na wychowawczy? Pięknie Gajka chodzi:-) Nie dawno zaczęła raczkować, a już tak popyla na nogach:)

Liza gratulacje dla Mikiego;-)

MagdaM - powinnaś bardziej o siebie zadbać!! WIem że łatwo powiedzieć, ale to już nie pierwszy raz:-:)-(, a przeżycie pewnie masakryczne, współczuję:-:)-(

hefi i adorea torciki przepiękne:-)

U nas bez zmian - ząbków nadal nie ma, mała raczkuje:)

reklama
hej, dojechalismy
w Toruniu niestety pogoda okropna, pada i szaro ale od soboty ma byc poprawa
podroz super, jechalismy 6 godz z dwoma dluzszymi przerwami
Jas prawie caly czas spal, ostatnie pol godziny nie mogl sie doczekac i piszczal, trzeba bylo go zabawiac

Jas w 7 niebie, ulubiona zabawa to wlazenie po schodach i gonienie psa
dziadek, babcia i ciocia ciagle sie z nim bawia wiec dla raj

Karo gratuluje awansu
Gosiu a jakie wybrzeze? zachodnie?
MagdaM straszna historia, kurcze jak to trzeba na siebie uwazac,
Perfecta juz sobie wyobrazilam te kwiatowe laski:-D co do makow to teraz cale pola czerwone, w ogole to piekna ta Polske mamy, mimo okropnych drog widoki przepiekne

hefi, adorea- śliczne torty:-)

kasiaj - super takie warsztaty, widzę, ze ci posłużyły i bardzo dobrze czasami dobrze spotkać się z innymi i się wygadać:tak: a jak je wygrałaś? na stronie bobovity?

Klementinka - fajnie, ze podroż tak dobrze minęła, teraz to dziecka od rodziny nie wyciągniesz i dobrze niech się dziadki nacieszą a ty odpoczniesz:tak: jak długo będziecie w Piernikowie? my zmierzamy na środkowe wybrzeże

Nadinka zlokalizowalas przyczyne goraczki?

Lena super filmik

Elizka fratulujemy kroczkow

Asencja duzo tych zebow u Was. powiedz mi jak Wam dopsala pogoda bo byla tydzien przed nami a nasz piuerwszy tydzien byl w kratke wlacznie z mega ulewami i burzami takimi ze prad wylaczalo

Karo zdolniacha z Ciebie juz kierownik !!!!

Koriander jak Ci sie miesza w nowym miejscu i jak sie mala zaaklimatyzowala

MagdaM nie dus w sobie tylko sproboj jakos sie wyladowac bo napawde sie czegos nabawisz

Adeora Hefi piekne tory !!!

Zdec czy jestescie ostatnie bezzebne ??:)) raczkowania gratuluje !!

Klementinka super ze droga za Wam a teraz wypoczywaj niech dzidkowie bawia :)

KasiaJ musisz koniecznie zatrzymac ta lyzecze a moze opatentuj jako chodzik :))

U nas syropku na alergie dzien 2 na razie ja nie widze poprawy ale moja mama owszem wiec moze ja za szybko oczekuje cudu lekarka mowila o tygodniu, ale on naprawde wyglada jak stary dzidyga

Buziaki dla roczniakow JAGODKI I BLIZNIAKOW

Ostatnia edycja:
Wpadłam tylko podziękować za zyczonka:))) Baaaardzo jest nam miło i bardzo dziękujemy! Cały dzien jak tylko pomyślałam o tym co było rok temu to zaraz mi się płakać chcialo, ze wzruszenia oczywiście:)))

Polcia śpi więc mam chwilkę na BB :-)
lena - cudownie juz Gaja chodzi....
klementinka - cieszę się że jesteście już na miejscu.....Dobrze że Jaś tak dobrze zniósł podróz.....i że teraz szaleje z rodzinką.....Nie mogę się już doczekać Polci spotkania z dziadkami....Bawcie się dobrze a Ty odpocznij i naładuj troszkę akumulatorki bo już niedługo....zawita braciszek Jasia.....Jak będzie miał na imię bo nie wiem czy już pisałaś?????
koriander - no właśnie jak Wam sie mieszka w nowym gniazdku...
gosiagro, kasiek - udanych wyjazdów dziewczyny i spokojnych podrózy.....
gosiagro - świetny filmik z Majusią.....Żebyś wiodziała jak Polcia zaczęła rechotać na rechot Majeczki....Ale miałam ubaw.....Siedziała u mnie na kolanach i śmiała się razem z Majusia....a ja z nimi....Jęsli jutro nadal ją będzie śmieszył filmik to postaram się ja nagrać.....
adorea, hefi - torciki świetne i tak,ie smakowite.....
MagdaM - o matko!!!! Dziewczyno nie strasz nas....i tak jak piszą dziewczyny nie duś niczego w sobie....Oby nigdy więcej nic takiego się nie zdarzyło!!!!!Uważaj na siebie!!!!
kasiaj - nawet nie wiesz jak się cieszę że udało się to spotkanko.....Fajnie że mogłaś pogoadać wyżalić się i wogóle wyrwać z domu ......Super że wróciłaś do domciu zadowolona.....
karo - no no no!!!! Super!WSidziałam Twojego loczka na nk.....Słodziak!!!!Super Milenka....

A u mnie ok....Z P. już wszystko ok....Miłość kwitnie.....więc i ja odżyłam.....Dobrze że wtedy szczerze pogadaliśmy....Polcia Anioł....Naprawdę mamy złote dziecko.....Uwielbiam ją....Nie płacze nie marudzi ....śpi od 21.00 do 8.00 rano ....Nauczyła się wielu nowych rzeczy....a najbardzie lubię jak sama się kąpie w kąpieli....szoruje brzuszek i pępuszek....myje ślicznie raczki...i cieszy się przy tym nie samowicie......A jak siedzi juz w wannie to odrazu woła...Mama da.....co oznacza że chce szczoteczkę do żebów.....hihihihihi....
co do pracy....to masakra.....busy jak diabli .....padam.....no ale cóz jeszcze 3 tyg. i urlopik.....

Jagódkom i bliźniakom
z okazji ukończenia roczku
radości, miłości
życia obfitującego w piękne chwile
i spełnienia wszelkich marzeń!!!!

Rześki ranek zbudził słonko
kwiatki wstały też ochoczo
ptaszki dawno już ćwierkają
listki szumią przeuroczo

dzisiaj w dzień ten wyjątkowy
gdy najmłodszy skarb rodziny
wasz Jasio ukochany
ma swe pierwsze urodziny

wszyscy biegną z prezentami
niosą kwiatki i laurki
uśmiechami zalewają
jak deszczykiem z ciepłej chmurki

i ja składam Ci życzenia
rośnij zdrowo skarbie złoty
miej radości pełne kosze
zaś szerokim łukiem zawsze
niech mijają Cię kłopoty

zyczy BB-ciocia Gosia z Majusią:-)

Najlepsze życzenia urodzinowe także dla Natalki (kpi):tak:

dzień dobry:)
pierwsza?hehe
pragniemy Wam podziękować za życzonka wczorajsze, baardzo bardzo! Ola z Jagódką!
Natalce i Jasiowi najlepszego z okazji 1wszych urodzinek!!:*
wczoraj mieliśmy torcika, ale impreza będzie w sob, więc mogę raczej nie mieć czasu do pon....
a Jadźka dostała wczoraj koszyczek-siedzonko wiklinowe do rowera:) ale będziemy śmigać:)

Jasieńku Kochany najserdeczniejsze życzenia z okazji pierwszych urodzinek!!!!
W dniu Twojego święta powiedział baranek,
że życzy Tobie uśmiechu od ucha do ucha
i byś radośnie rozpoczynał każdy swój poranek.
A stadko małych słoników
życzy Ci codziennych zabaw bez liku.
A misio ze świnkami,
dużego tortu ze świeczkami.
Natomiast pięć małych piesków Tobie życzy
dużo zabawy i mnóstwo słodyczy,
i żebyś każdego dnia i o każdej porze,
był szczęśliwy i w dobrym humorze.
A my do życzeń się dołączamy
i sto buziaków Ci przesyłamy!!!!!
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek również dla Natalki

reklama
Milka26 - no wlasnie u nas pogoda nie dopisala i byly i burze i zimno. Takze srednio udany urlop. Do tego mieszkalismy za centrum i ciężko mi w ciaży było przejść ten kawałek na piechote, więc siedzieliśmy głównie w ośrodku.
Karo - gratulacje awansu :)

Wszystkiego naj dla Natalki i Jasia!!

Do góry