reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Podejrzany - banan, ale już powoli rozkładam ręcę, bo ja swoje a moja mama swoje - i dalej jej wszystko pod nos jak leci podtyka... wrrrrrrrr

reklama
zdec-doczytałam o ten wysypce, Klara też miała kilka takich guzów na głowie czole tak jakby komar ją ugryzł a potem robił sie taki guzek czerwony, byłam z tym u pediatry i okazało sie ze to od ugryzienia meszek(albo komarów??) tak stwierdziłą pani dr i dostała masc ze starydem triderm, hydrocortizon i fenistil w kropelkach, zeszło w ciagu dwóch dni.Spróbój, moze masz którąś z tych maści w domu.

Ja siedze i zajadam słonecznika a mój mąż rodzi....kamienie, bidak...i tak siedze sie zastanawiam co by wykombinowac zeby jutro nie pojechac do tesciów :p tak mnie wkurza tesciowa ....nie mam ochoty w ogóle tam jechać...ehhh

czesc dziewczyneczki ;)

wizialam dzisiaj tygodniowego noworodka!!!! rety az nie moglam uwierzyc ze Kubus był kiedys jeszcze mniejszy od tej laleczki!!!!!!!!!!!!!!! cudo!

Laski gdzie jest spotkanie w sobote?

Nadinka ja bym stawiala na jelitowke u nas ostatnio sie zdarza wiec moze i u Was wirus krazy?? W kazdym razie uwazaj na maluszka zeby sie nie odwodnil

Konniczynka my mielsimy takich super znajomych na wakacje imprzey i na codzien skonczylo sie jak zaszlam w ciaze z Olafem im udalo sie pol roku pozniej maja teraz 2 dzieci ale kontakty nie wrocily do normy mysllismy ze to dlaego ze sie starali i im nie wychodzilo tyle ze oni przez rok nie zdazyli prezyjechac zobaczyc Eryka.... strasznie to smutne bylo super i sie skonczylo. Oni sporo imprezuja i wyjezdzaja bez dzieci my raczej nie moze dlatego drogi sie rozeszly sama nie wiem

Zreszta musze Wam powiedziec ze jak urodzil sie Eryk to nikt ze starej paczki sie tym nie zainteresowal a rodzice poznani w piaskownicy czy w przedszkolu przychodzili podziwiali pytali cos mu podarowli a Ci z ktorymi sie lata znalismy wyslali smsa z gratulacjami albo i tego nie.... dal mnie to przykre bo ja zawsze sie inetresuje pamietam o urodzinach itd jak cos sie dzieje probojemy pomoc, widac zycie szbko zweryfikowalo przyjaznie

witam wieczornie;-)
chciałam w dzień napisać to mi net nie chciał chodzić:eek:

jesteśmy po wizycie u alergologa:główny podejrzany naszych krost jest płyn do kąpieli...ogólnie stwierdziła że te kolorowe płyny nie sa dobre, bo b.często uczulaja:baffled:mamy odstawić kakao, czekoladę, cytrusy i soki , masę leków i za 2mies się zgłosic...

Zdec u nas krosty na ciele też są, lepiej idź do lekarza, bo ja zbyt długo kombinowałam i nic to nie dało, moje dostawały ketotifen czy coś takiego, to bez recepty chyba i tanie(ok. 6zł) nam nie pomogło, ale mozesz spróbować

Żyrafka
super rocznica!!moi dziadkowie mieli tak ową parę lat temu ale nie mieli żadnych medali, ani cin takiego...tylko msze se sami zamówili i imprezka:-)

iza ale masz DUŻEGO "malucha":-D
Nadika nie doczytałam chyba czy byłaś u lekarza?a dawałaś smektę?? może spróbuj domowych sposobó?np kisielek parę razy dziennie i taka dietka tylko lekkie jedzonko?
koniczynkasuper Ci z tymi rolkami smigać<zazdrosci>ja wózek do tego mam, ale nie mam ani rolrk, ani odpowiedniego terenu:-D na spacer nie mam gdzie isc a co tu o rolkach mówić...:eek::-D

Boże jak w trakcie pisania Kubus zacząl mi płakać!!!1:szok::wściekła/y: tak strasznie płakał jak nigdy!nic kompletnie nic nie działało, chwila spokoju i dalej w płacz...:wściekła/y: caly dom postawił na nogi...nie czekałam tylko dałam mu czopka, bo dzieciak aż czerwony on płaczu a wręcz krzyku..:szok::zawstydzona/y: zdjełam pieluszkę, przytuliłam i zrobił siku(oczywiscie na mnie...)i przestał płakać!!!!!!tylko jeszcze chnypał i u mamusi na rączkach musiał się tulić...mielismy juz takie napady jakis czas temu, ale wyniki wyszły niby dobre(drobne szczawiany wtedy byly) a teraz to samo!!na tym na pewno się nie skończy...znów ma pewnie jakies zapalenie i teraz każde siku to za pewne będzie taka akcja...:wściekła/y:

To i ja się na podium załapałam:) Trzecia:)

Tak od kilku dni was podczytuję częściej i widzę że sporo dziewczyn przestało się już odzywać:( Czy coś się stało?

Witam sié i ja....

zdecku - ja jestem ale cierpie na kompletny brak czasu....wrrrr...Ledwo starcza czasu na podczytywanie forum ....ale jestem żyję obie z Polucha mamy sie dobrze.....a dla Natalci ogromne gratki z okazji wyjścia pierwszego ząbka.....Ależ bedzie miała mocne zęby Twoja córcia.....i mam nadzieję że ta wysypka wkrótce zejdzie....Może dobrze by było to z kimś skonsultować bo może nie ma sensu nic z jedzenia jej odstawiać bo może rzeczywiście to jakieś meszki albo komary....
Asnecja - baw sie dobrze na grillu i udanej wizyty kochana....
milusia - zdrówka dla małego.....a jak jest dzisiaj, ???? Lepiej????
Wszystkim mamom miłej soboty życzę!!!!!

reklama
Dziewczyny a ja przeżyłam wczoraj koszmar w związku z moim ostatnim problemem co pisałam ostatnio na forum, wylądowałam wczoraj w szpitalu, potem napiszę więcej bo jestem jeszcze zbyt nerwowa

Do góry