Agi wiem co to znaczy bo tez przez to przeszlismy, najwazniejsze ze udalo sie zbic temperature.. jesli moge cos doradzic to dla pewnosci zrobice badanie moczu zeby wykluczyc zapalenie drog moczowych, wiem ze w Angli podobnie jak tutaj raczej sami wam tego nie zaproponuja.. buzaiczki dla POlusi badzcie dzielne!! I pisz jak dasz rade co u was!
Milusia jak dzis samopoczucie? Moze wieczorem jakies piwko czas wrocic do starych zwyczajow forumowego browarka :-)
Liza pewnie rodzice bardziej to przezywaja niz dzieci :-) Na pewno Hania bedzie zadowolona i szybko przywyknie
zyraffka powodzenia w czwartek, nie doczytalam ale Lukaszek chyba juz powoli przyzwyczaja sie do zlobka? Bedziesz pewnie przykladem dla wielu mam bo u nas chyba pierwsze zlobkowe dziecie czerwcowe
Asnecja o kurka ty za chwile rodzisz!! :-) Ciesze sie ze szpital taki przyjazny
Perfecta jak ci ida kursy? Juz chyba wszystko pokonczone?
konniczynka gratuluje przeprowadzki :-)
agast co to za smutna buzka?? Co tam u dziewczynek? Ciekawe jak Jagoda za dwa dni zacznie szalec :-)
Lencja jak sie udaly wycieczki rowerowe? Nas wczoraj zlapal okropny deszcz ale i tak bylo fajnie zaliczylysmy dwa koncerty w parku ;-)
Kajdusia a co tam u was? Udalo sie wam milo spedzic ostatnie wolne wakacyjne dni, jakis spontaniczny wyjazd?
A my sie witamy po wakacjach. Postaram sie byc na biezaca ale raczej nie nadrobie zaleglosci :-)