reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
JA niestety poza podium ale też dobrze:-D
Dzień dobry! Choć nie do końca moje dziecie nie interesuje że dzisiaj niedziela i nie dało mamie pospać od 6 na nogach a mama kładła się o 1;30 super

witam się i ja:-)
izia - to spałyśmy tyle samo:((

caluśką noc padało i dziś jest chłodno! matko na reszcie mamy czym oddychać.. ostatnie 3 dni to była katastrofa (w słoncu 45stopni a w cieniu ok 35..)może nie byłoby tak źle gdyby nie było tak parno okropnie... no ale dziś rewelacja:)
buziaki:*

dzień dobry.
Byliśmy już na spacerku po promenadzie, na lodach i placu zabaw. Tak fajnie jak mąż w domku, szkoda ze za kilka godzin musi znowu jechać :((

Ja dzisiaj znowu spiąca jak nie wiem, jak Łuki pójdzie spać to ja chyba razem z nim. Dzisiaj wstał po 8, nie mógł tak całe wakacje:(( a teraz nie pasuje ze tak się budzi bo odrazu drzemka o innej godzinie i do żłobka będę musiała go wybudzać. :(

konniczyna- super, ze już po przeprowadzce, szybkiego zadomowienia życzę:))

Mąż pojechał, Łukasz śpi, na bb pustki, ehhhhh:(( dobrze że mam Oh Karol 2 do dokończenia, bo wczoraj zasnęłam oglądając:-D

hohho jaka pustka

Eryk wazyl ostatnio 9900 najnizsza 2200 wiec wazy niezle ale anemie ma a buzia rusza caly czas

u nas tez duzo chlodniej wczoraj wieczorem zerwal sie wiatr i nagle temp spadla o jakies 15 st dzis cieplo ale bez szalu

reklama
oh dziewczyny, ale Was tu mało ;(
byliśmy na festynie ;) teraz Kubus juz usnał, szkoda ze weekendy tak szybko mijaja, od wtorku idziemy do złobka, strasznie sie tym denerwuje, nie wiem jak to bedzie.........
koniczynka fajnie ze sie juz sie przeprowadziliscie ;)
zyrafka ja tez dzisiaj caly dzien usypialam na stojąco, dopiero teraz na wieczor troche ozywiona jestem;)

Do góry