reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

milka- straszne pustki, jak długo Eryk ma przyjmować zelazo?

uciekam obejrzeć filmik i spać.
Buziak na dobranoc :-)
734790.jpg

reklama
Cześć,

Jak zwykle z doskoku....

eagle ja bym zaryzykowała tym L4, w sumie zawsze to prawie rok darmowej kasy, a tak właściwie i tak nie masz pewności że po trzeciej ciąży przyjmą Cię z powrotem do pracy:(

U nas wysypka narazie zeszła:)))))) Ale jedziemy cały czas na Pepti. Chyba znowu nam skaza powróciła:( Ale musimy iść do alergologa, bo już mi nie chcą recept na Pepti wypisywać:(
Wakacje za półtora tygdnia a nadal nic zarezerwowanego i jakoś weny brak:(

dzień dobry Kochane:*
ja nie wiem ale spałąm od 21 i jestem taka nie wyspana,że zaraz padnę:(

agast - pewnie że pamiętamy i tęksnimy, tylko teraz tyle dziewczyn nie ma czasu na bb,że nie wiemy co się dzieje. Pewnie każda zabiegana:(( a powiedz jak Jagódka? ma jeszcze gips? kiedy ściągną? nie zapomniała jak się chodzi?

edit: zapomniałam Wam napisać,że idę w środę z Jagodą do dermatologa! ona chyba ma grzybicę paznokcia u nóżki!!zawsze pilnuję higieny, na bosaka biega tylko po domu....nie wiem..zobaczymy w ogóle co to jest:((

Ostatnia edycja:
hej
zdec u nas tez dalszy ciag wystypki po mimo wizyty u alerg. , wprowadzeniu leków i odstawieniu produkt.uczulajacych...ręce opadaja:/!!!!
agast oczywiście że pamietamy, ja sama ostatnio mało piszę bo nie mam na nic ochoty, napisz co u Was jak Jagódka??
ola własnie zauwazyłam że Kuba ma coś takiego jakby wgniecionego na paznokciu u kciuka ręki:/

Jestem!
Moze któraś chce pysznego eklerka?? trzeba sobie podobadzać, ostatnie dni w domu. W czwartek do pracy.

zdec- to pewnie skaza znowu się odezwała :(( ważne ze wysypka zeszła! zdec przyjeżdżajcie do Świnoujścia:-):-)

agast- ja pamiętam, ale tu już niewiele dziewczyn się ostatnio udziela, więc nawet nie wypytuję o nikogo. Ja też mniej piszę, jakoś ostatnio zdołowana wszystkim i zestresowana i nie mam weny, tylko podczytuję. Napisz co u dziewczynek, jak Jagódka się ma z gipsem, czy już bez??

olavip- już chyba zapomniałaś że w ciąży cały czas się spać chce co:-) mam nadzieję ze to nie grzybica :eek: daj znać po wizycie co z paluszkiem!

milusia- kiedy macie następną wizytę u alergologa?? już powinna wysypka zejść, nie mam pomysłu co to może być :-(

Ja jakaś jestem wypruta z resztek energii, nie wiem co ze mną jest. Powinnam badania jakieś sobie porobić, ale czekam już jak wrócę do pracy i tak mi sami zlecą, więc będzie pretekst. Jeden spacer z dzieckiem potrafi mnie tak wykończyć, że ledwo funkcjonuję.

dziecko_zyrafa_by_tom_arma.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Wlasnie wrocilismy z Pola ze szpitala ....byl;ismy z nia od wczoraj.....Nie moglam zbic jej goraczki 40 stopni.....Napisze potem wiecej jak sie wyspie...bo padam na twarz....Luska odsypia noc.....

Do góry