• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2010

reklama
To ja ósma. Już drugi post dzisiaj ale mam coś spitolony internet.
Dachu ni ma. Obiadek się gotuje.
Iza- ja mam sie lepiej od 3 tyg odkąd neurolog przepisała mi leki na depresje i nerwice. Przykro mi z powodu kuzynki. :(
Lena- jak Gajka dzisiaj/?
Kajdusia- gratki dla małej zdolnachy
Zyraffka- a ile Łukaszek waży?
Milusia- a gdzie się kochana podziewałaś?

Tyle co pamiętałam.
Miłęgo i chłodnego dnia.
U mnie woda dzisiaj idzie zgrzewkami :)

Dziewiąta:-D:-D:-D
życze miłego dnia he he:-D

Oj dziś ruszam na panieńskie mam nadzieje że się wybawie i jutro nie będzie dużego kaca:tak:a mężólek taki zazdrosny cały czas wypytuje co i jak hi hi czy go nie zdradze dla kogo tak sobie paznokcie maluje w czym ide ubrana jesu masakra z takim zazdrośnikiem;-)

dziesiąta:-) edit 11

Miłego popołudnia i wieczoru:-)

ewelinka udanego wieczoru. Oby kaca nie było hihi

zyraffka wrzuc fotkę w nowej fryzurce:tak:. jak dziś samopoczucie?

kajdusia gratki dla Gosi małejpływaczki:-)

lena jak Gaja? współczuje Wiktorii i jej rodzicom zalania.

mimi gratulacje zdania egzaminu!!!

emalia szybkiego ukończenia tego remontu.

no i koniec Karola woła.

Ostatnia edycja:
10:)

byłam dzisiaj u fryzjera i mam krótkie włosy :))))))))))))

emalia- Łukasz waży 9900

miłego dnia dziecię płacze

To Jasiek na ostatnim bilansie ważył 10kg a wystartował z wagą 3810, więc też bez rewelacji, ale jak moje dziecko nie ma czasu jeść tylko gania to co się dziwic. Myśle ,że nie ma co się zawczasu martwić.Zrobisz kochana wyniki i się uspokoisz :)
Pokarz się w nowej fryzurce ;)

U nas robota wre. Modlimy się żeby nie padało bo chmurki naszły a mamy dopiero połowe folii.

Krystianek ważył ostatnio 12,200, a teraz to pewnie sporo więcej :) U nas śmiesznie jest za to ze wzrostem - zanim skończył rok mierzył 81 cm, a na ostatnim mierzeniu 79 cm :P Jak widać miarki są subiektywne :P

melduje sie :))

nieczytam w tyl bo nie mam za bardzo czasu wrocilismy urlop udany pogo0da dopisala a dzieciaki szczesliwe brykaly do woli, z eryka to prawdziwy wodniak najlepiej sie czuje w wodzie bez kolka pozwala soba krecic na brzuszek i plecy i ma rogala od ucha do ucha od jutra bede na biezaco

dobranoc

reklama
10:)

byłam dzisiaj u fryzjera i mam krótkie włosy :))))))))))))

emalia- Łukasz waży 9900

miłego dnia dziecię płacze

Pola na ostatnim ważeniu (miesiąc temu) ważyła 8800....wieć teraz moze jest nieco ponad 9kg.....wieć też nie za wiele....ale odka wróciłyśmy do UK i jest ważona tu przybiera na wadze dokładnie tyle samo....ok 350gram na miesiac.....idzie swoim rytmem wiec chyba jest ok i sie nie martwie....zreszta po ostatniej morfologii wiem że do anemii jej daleko....także zyrrafciu kochana nie martw się na zapas.....
|Chiałam dziś z Wami popisać ale tak mnie głowa boli że szok....Nawet nie czekam na P.....Na szczęście jutro i poniedziałek mamy wolne więc zapowiadają się fajne rodzinne dni......
Zmykam do łozeczka...Buziaczki
Mamusiom z brzuszkami życzę przespanych nocek......

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry