reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Na poprawę humorku UWAGA BĘDĄ BRZYDKIE WYRAZY dzieciom nie spiącym prosze zamknąc Oczka:)
Przepraszam za te wyrazy ale to kawał który zawsze sobie przypominam na poprawę humorku Ot przy % sie przyda po ciężkim dniu:)

Podjeżdża DRES pod blok swoją BeEmWicą - Umcyk umcyk , syndrom zimnego okcia te sprawy:) I krzyczy na cały głos pod tym blokiem
" Za ... Ba Na ..................................! Za ... Ba Na.............. Po kilku minutach wychodzi taka blondyneczka z klatki i spokojnie mówi: Misiu tyle razy Ci mówiła IZABELLA!!

Ostatnia edycja:
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha... Perfecta hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
nie no ale sie rozesmiałam:D dobrze ze dzieci nie obudziłam :-D kawał super!

zyraffka - dobranoc :*

ps. maz w pracy do 6 rano ;P ehhhh życie....

Ostatnia edycja:
KORIANDER zrezygnowalam z pracy poniewaz moj partner dostal super platna prace ktora uwielbia:),z mila checia zajelabym sie czyms w domu ale niemam zupelnie pomyslu...;/ wrocic niemoge bo niemam z kim corki zostawic a moja obecna praca jest 3 zmianowa i nawet poszukanie niani ktora zgodzila by sie na taka prace byloby ciezko...niestety moja mama pracuje,a tesciowa ma kiepski wzrok i mamy bardzo bardzo kiepskie relacje!nierozmawiamy ze soba!!!i nigdy bym jej nieprosila o bawienie mojej corki...

Gosiargo chyba az tak zle niemoze byc...pokaz nam sie ocenimy:)

Zyrraffka dziekuje:) twoja pociecha tez sliczna jest:) o co chodzi z ta mata wodna? ja juz sie zastanwiam nad prezentami na gwiazdke hehe:)

Perfecta super kawal hehe

Nadika- dobrze że dostaniesz kasę
Perfecta- świetna fota Jasia, Ignaś też uwielbia biegać ze szczotką J, a kawał rewelacja JJJ
Julia- śliczną masz córeczkę J współczuję cały tydzień sama w domku, ja dopiero 3 dzień a już bym chciała żeby T. wrócił
Koriander- oj wcale nie idą poszukiwania pracy L kiepsko w tym Szczecinie, najchętniej wróciłabym do Torunia J
Gosia- czemu nie jesteś zadowolona ??? Może musisz po swojemu się uczesać i jutro będzie Oki J

Ignaś dziś nie miał gorączki więc sporo spacerowaliśmy J trzeba korzystać ze słoneczka

Gosia pokaz sie:)
Julita jejku poswiecilas sie dla męza by on sie spełniał:-) szacun :tak:
NAdika mam nadzieje ze wyrok bedzie prawomocny :tak:

Miki spi od 18:40! starszaki od 20.
A to moje lobuzy :-)

Klementinka wysylam urodzinowe buziaki i zycze wszytskiego na naj

Koriander czyli Lili i Eryk maja tyle samo hemoglobiny :)

Kasiulka lena nie za wczesnie na laptopa? Eryk ostatnio dorwal laptopa Olafa no i swietnie sie sprawdzil do stawania na nim......

Zyrafka dobrze ze choroba mija

Nadinka 1:0 dla Ciebie nie daj sie zastraszyc

Perfekta gospodarz pierwsza klasa

Eliza super dzieciaki

Julia piekne zdjecie :) ja tez wczoraj pierwszy raz od dlugiego czasu spedzilam popoludnie w domu z chlopakami i okazalo sie ze juz nie pamietam w co sie bawilam na tym etapie z Olafem, zreszta Eryk kazde zajecie ma na 1 min...

ja wczoraj odkurzylam jesienne ubrnia dla chlopakow tzn wypralam dzis czeka mnie prasowanie..... moze ktos mi pomoze ?? choc jedna cheta sie przyda:)

reklama
Do góry