reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

Witam sie znowu po nie przespanej nocy :( Nie moglismy spac, bo maly sie znowu dusil cala noc. Tak mi żal maluszka :(

Kładziemy na boczku i podwyższyliśmy materacyk i dajemy sól fizjologiczną - nic nie pomaga :(

Kurcze szkoda mi malenstwa..mam nadzieje ze szybko przejdzie to cho....rne dziadostwo

Zgadzam się z Leną i piszę o tym cały czas. Czosnek przy łóżeczku to najlepszy sposób na zatkany nosek.
Asencja Kochana może skonsultujcie to z innym lekarzem? Bo mnie się wydaje że jakby miało samo przejść to już by przeszło. Jak chcesz dam Ci namiary na świetną pediatrę w Luxmedzie. Kochana przytulam mocno Was ! I oby szybciutko przeszło./

Dziewczynki ja tylko na chwilkę wpadłam bo piękna pogoda i wyruszamy do lasu zaraz. Chciałam podziękowac za kciuki. Pod koniec września beda wyniki więc jeszcze nie puszczajcie tych kciuków:p Mąż nie powiedział jednoznacznie czy dobrze czy zle mu poszło.
Chciałam się pochwalic że dzisiaj pojechałam z rańca na bazarek iiii udało mi się kupić górę super rzeczy Kupiłam zestaw małego sprzątacza z wózeczkiem szczotkami , szufelką wiaderkiem mopem za 20 zeta:) Jasiek własnie szaleje:p:p:p
Kupiłam dresik piękny niebiesko- szary nike za 8 złotych. Buty adidas z seri toy stor za 20 złotych:) trampki adidasa za 7 , buty bartka za 4 Tygryskowe spodnie jeansy za 7 i kilka rzeczy innych :) Jestem bardzo zawodolona./ Już dawno nie byłam na "łowach" :)
Kurcze to co to za bazarek tam masz/:)

Iwka 25 n ie wygralam wiec zaszdzilam sie na 35v :)) wiec nie licz na wygrana :)) 5 trafisz bo 6 moja :))

Perfekta trzymam kciuki !! ech chyba sie spoznilam o pare godzin jak poszlo?

Asencja kladziesz go na boczku ? podloz cos pod gorne nogi lozeczka

Bylismy dzis na kawie u tesciowej Eryk nagle zaczal plakac i wyciagac do mnie rece i caly czas ogladal sie za siebie a wszyscy byli przed nim. I wiecie co po wyjsciu moj maz powiedzial to o czym myslalam , Eryk chyba widzial tescia podobno male dzieci widza duchy. Eryk plakal na jego widok byl w takim okresie kiedy wszyscy malo widywani a do tego starsi powodowali u niego panike a moze on przyszedl popatrzyc na nas w komplecie bo zadko nam sie to teraz zdaza. W kazdym razie jutro jedziemy na cmentarz zapalic znicz

AAAAAAA i teraz ja prosze o kciuki jak dobrze pojdzie to moja chlop od 17 pazdziernika wroci do zawodu za porzadna kase i na okreslonych zasadach a nie tak jak teraz co sie komu dzis uwidzi. Dyzury po 24 godz ale 10 w miesiacu wiec w sumie wkoncu bedzie w domu bo nocek jakos nigdy nie liczylismy nawet jak pracowal po 12 godz. No i zdecydowal ze w czerwcu ponownie podchodzi do egzaminu bo teraz oblal zadalo tylko 5 osob na 40 . Wiec na wiosne oboje sie uczymy bo ja wlasnie zapisalam sie na podyplomowke ciezkie czasy nas czekaja dobrze ze to tylko rok

Ja wierze w takie rzeczy:)

reklama
czesc dziewczyny
cudny dzis dzionek, wrocilismy od teściów, teraz moi chłopcy śpią, a ja jestesm szczesliwa bo własnie kupilam sobie groupon na solarium i kosmetyczke ;) czy ktoras z Was miala robiana mikrodermoabrazje? jak cera po tym?

Milka Klementinka rety, az mam świeczki w oczach po tym jak przeczytalam Wasze posty o duchach zmarłych, to niesamowite!!!!!!!!!!!!!!!

Percia gdzie w Wawie macie taki bazarek? tylko w niedziele?ja tez chce;)

Asnecja myslalam, zeby mu kupic jakis praktyczny prezent np pasek lub portfel (kupie mu na dzien chłopaka), Koriander podpowiadala, zeby polozyc sie w wannie pełnej piwa i to bylby niezly pomysl, bo moj maz uwielbia piwo;) kiedys moze tak zrobie.... ;) mnostwo jest takich gadzetów jak kajdanki, kostka do gry z pozycjami erotycznymi, ale jakos nic z tych rzeczy nie wpadło mi w oko, a koledzy kupili mu sportowa koszulke z napisem "zycie zaczyna sie po 30tce", a z tyłu jest jego ksywa i nr 30, wyglada fajnie, moze cos z takich rzeczy spodoba sie Twojemu mezowi????

milej niedzieli laseczki

witam sie poweekendowo:-)
chrzciny sie udały i mam już oficjalnie chrześniaka:-D aniołek z niego nawet nie zapłakał jak ksiądz go wodą lał. Pogoda jak marzenie sie udała:tak:
Majusia pooddychała wiejskim powietrzem a w Dawidka wpatrywała się jak w obrazek:-)
pokazywała mu książeczki i co chwile robiła cacy cacy:-) ale nie daj Boże za mocno Dawisia tuliłam to już się jej to nie podobało;-) zazdrośnica mała;-)
lecę sie was poczytac

Witam

perfemta uwielbiam takie"zakupy" :-) szkoda ze pzoznaniu takich "sklepów" nie ma :p

Lena jak po imprezie?? :p

gosiagro zazdroszcze chrzesniaka :zawstydzona/y:

Milka, klementinka moj Filip tez miał taka "akcje duch" krótko po smierci mojej kumpeli z bb ;/ obudził sie z takim rykiem, cały sie napinał itd.... cos strasznego :(

my po weekendzie na działce :) jestem mega zadowolona :) wypoczeta (prawie) bo wiecznie z nosem w ziemi albo gobitwa za dzieciakami :) alle to inne zmeczenie niz takie bedac w domu :)

Witam się wieczorowo:tak::tak::tak:

Iwka 25 n ie wygralam wiec zaszdzilam sie na 35v :)) wiec nie licz na wygrana :)) 5 trafisz bo 6 moja :))

Bylismy dzis na kawie u tesciowej Eryk nagle zaczal plakac i wyciagac do mnie rece i caly czas ogladal sie za siebie a wszyscy byli przed nim. I wiecie co po wyjsciu moj maz powiedzial to o czym myslalam , Eryk chyba widzial tescia podobno male dzieci widza duchy. Eryk plakal na jego widok byl w takim okresie kiedy wszyscy malo widywani a do tego starsi powodowali u niego panike a moze on przyszedl popatrzyc na nas w komplecie bo zadko nam sie to teraz zdaza. W kazdym razie jutro jedziemy na cmentarz zapalic znicz

No to jak teraz robimy ????:-D:-D:-D:-D
Ja zapomniałam wkońcu i nie puściłam,ale teraz muszę:-D:-D:-D:-D
Odnośnie sytuacji u Twojej teściowej,ja w to wierzę...
Ostatnio(w sierpniu jak męża nie było )sama miałam cyrki w mieszkaniu a okazało się że kobieta zmarła u mnie w bloku...:baffled::baffled::baffled:

Milka Jas zachowywal sie podobnie po smierci mojego dziadka, bylismy tylko z siostra w domu a on patrzac na otwarte drzwi wyciagal przed siebie rece i sie usmiechal
obie z siostra pomyslalysmy o tym samym, ze dziadzia przed pogrzebem przyszedl na nas popatrzec
Jas lubil swojego pradziadka
U siostry znajomych zmarła mama bliźniaków(miała lekko ponad 30 lat-nie obudziła się ze snu:-() i był Mikołaj-chłopaki dostali po MP3 i nagle polecieli na korytarz i krzyczą-mamusiu zobacz jakie mamy Mp3-ki i z rękami wyciągniętymi w górze pokazywali na pustym korytarzu...
Zresztą mam w rodzinie duuużo taki przeżyć...:confused::confused::confused:

W nocy znow mysz mnie o 1 obudzila,no jak ją spotkam to jej ogon z d**y urwe :happy: :-D hehehe
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Ale się uśmiałam:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Chciałam się pochwalic że dzisiaj pojechałam z rańca na bazarek iiii udało mi się kupić górę super rzeczy Kupiłam zestaw małego sprzątacza z wózeczkiem szczotkami , szufelką wiaderkiem mopem za 20 zeta:) Jasiek własnie szaleje:p:p:p
Kupiłam dresik piękny niebiesko- szary nike za 8 złotych. Buty adidas z seri toy stor za 20 złotych:) trampki adidasa za 7 , buty bartka za 4 Tygryskowe spodnie jeansy za 7 i kilka rzeczy innych :) Jestem bardzo zawodolona./ Już dawno nie byłam na "łowach" :)
Gdzie masz taki bazarek????

Lenka i jak po imprezie????

Ja miałam przekichany dzień...Alan tak mi dał po garach że nie wiedziałam wkońcu jak mam na imie:szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Niech te zęby wychodzą szybko bo zwariuję:szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok::szok::szok: Idą mu dwójki dolne... I oczywiście nie mogą pojedynczo tylko dwie naraz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Jedyny spokój był na placu zabaw-czyli godzinę spokoju ale pod koniec znowu się zaczeło i była szybka ewakuacja...

życze miłych snów;) :tak::tak::tak:

Witam po weekendziku, ale u nas cieplo, dwa ostatnie miesiace max 20 stopni a od kilku dni 25! Mam nadzieje ze tak zostanie do zimy
yes2.gif

Milka, Klementinka u nas takie historie tez sie zdarzaja, ja zreszta w nie wierze
blink1tu.gif
Warto wtedy zapalic swieczke i pomodlic sie za dusze, niech spoczywaja w spokoju

Perfecta ale zakupy, super!! A kciuki nadal trzymam chyba ze juz cos wiadomo???

Asnecja straszne to duszenie, a odciagasz troche frida? To nadal przeziebienie czy jakas alergia bo nie wiem czy doczytalam.. Jesli choroba to rowniez polecam czosnek, sol fizjologiczna no i niech ten katar idzie sobie precz

Ja miałam przekichany dzień...Alan tak mi dał po garach że nie wiedziałam wkońcu jak mam na imie:szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Niech te zęby wychodzą szybko bo zwariuję:szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok::szok::szok: Idą mu dwójki dolne... I oczywiście nie mogą :
oby szybko wyszly, wspolczuje
dry.gif

witam sie poweekendowo:-)
chrzciny sie udały i mam już oficjalnie chrześniaka:-D aniołek z niego nawet nie zapłakał jak ksiądz go wodą lał. Pogoda jak marzenie sie udała:tak:
Majusia pooddychała wiejskim powietrzem a w Dawidka wpatrywała się jak w obrazek:-)
pokazywała mu książeczki i co chwile robiła cacy cacy:-) ale nie daj Boże za mocno Dawisia tuliłam to już się jej to nie podobało;-) zazdrośnica mała;-)
lecę sie was poczytac
czekamy na fotorelacje
blink1tu.gif

czesc dziewczyny
cudny dzis dzionek, wrocilismy od teściów, teraz moi chłopcy śpią, a ja jestesm szczesliwa bo własnie kupilam sobie groupon na solarium i kosmetyczke ;) czy ktoras z Was miala robiana mikrodermoabrazje? jak cera po tym?
i
Ja nie mialam, mam nadzieje ze bedzie super efekt. A jak Kubus??

cześć Dziewczyny:)))

Mam nadzieję, że weekend minął Wam równie dobrze jak mnie:))))

W piątek wraca mój mąż:)) jestem szczęśliwa:)) jeszcze będzie musiał pojechać na egzaminy na 5 dni ale przez 2 tyg. będzie z nami w domku:))

Ja zawsze jak mam sprzątać albo coś do pracy szykować znajdę sobie inne zajęcie:) zrobiłam właśnie bukiet z 30 cukierków dla znajomej na 30 urodzinki, które miała kilka dni temu ale niestety Łuki był chory więc nie było wcześniej możliwości.
Gardło mnie jeszcze boli. Łuki już ma końcówkę kataru ale zaczął mi pokasływać:no:

Muszę posprzątać sajgon po robotach bukietowych i szykować się do snu. Jutro wkońcu do pracy. Ciekawe jak mój Łuki zniesie powrót do żłobka :(((( i czy panie go nie zapomniały

Dobranoc

Iwka nie wygralysmy ysle ze musimy sie umowic ze ta nastepna wygrana dzielimy na pol:)

Zyrafka powodzenia w zlobku pewnie nie bedzie latwo po tygodniu z mama

Koriander ja ostatnio stwierdzilam ze nasz wrzesien jest duzo ladniejszy niz byl lipiec

My dzis wystepowalismy w multikinie tzn chlopcy jako modele cocodrillo na imprezeie charytatwywnej Olaf super ale puscil Eryka bo mu kazali isc z kuzynka no i Ercio zrobil panike a potem to szedl z olafem ale musiamisc obok niego :)) wiec mama tez pomodelingowala :) potem cmentarz i park z sesja jesienna, oczywiscie musial sie przy kasztanach "skasztanic" i bylo przewijanie na trawce:)

Dobranoc

reklama
Hej:-):-):-):-):-) Rany chyba pierwszy raz pierwsza:eek::eek::-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nocka spokojna-szkoda tylko że krótka:-D:-D:-D
Od 6 na nogach ale już z kawusią i golonkę wstawiłam dla męża na obiadek aaaaaa zapomniałam rybę wyjąć dla dzieciaków:tak:;-)
Kurcze mam problem,nigdy nie miałam problemu z jedzeniem Alana a tu od paru dni jest kłopot bo jeść nie chce...hmmmm:cool::cool: czyżby przez zęby???I może dlatego taki marudny???:baffled::baffled::baffled::baffled:

Milka dobra to po połowie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Mama kubulki ja nie pomogę bo nie miałam:no::zawstydzona/y:
Zyraffka do piątku już nie daleko:tak::tak::tak: I zdrówka dla Was;-):tak:
Gosiu bo zapomniałam wcześniej:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Super że chrzciny udane ;-);-);-) No i mieć chrześniaka to fajna sprawa:tak::tak:

Do góry