reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
iiwka to ty niezle smakolyki robisz, uwielbiam probowac nalewki
ta z truskawek musi byc fantastyczna, bananowej jeszcze nie pilam
u mnie niestety juz od dwoch lat "dojrzewaja" w butelkach, mam nadzieje ze latem sobie odbije

iiwka ty dostałaś energii a ja wręcz odwrotnie nie mogę się zebrać do kupy ale choć trochę ciuszków wystawiłam w końcu na sprzedaż:-)

hejka,
Natek od 7 nie śpi, my wrócilismy po 12 więc nie jest źle i nawet w miarę się wyspałam. Imprezka super, dawno sie tak nie bawiłam i nawet se wypiłam z chłopakami, ze 4 kieliszki i miałam dyma że hej :)) tak to jest jak się dawno nie pije, ale było dobrze bo dzisiaj nawet głowa nie boli :))

Iiwka no no od rana takie smakołyczki
kajdusia no to ładnie tak o studentach zapominac, ale fajnie że taki wyrozumiały się trafił :)) tak jak ja zawsze chodziłam na wybory tak w tym roku strajkuje i nie idę. Nie ma dla mnie kandydata.

Miłej niedzieli kobitki :))

pokażę wam moje maleństwo :-Dtakie słodkie ciuszki 005 [HDTV (720)].jpg

A hoj! :p
Co macie dzisiaj an obiadek? My mamy barszczyk biały a na drugie chińskie pierożki z mięskiem imbirem i KOLENDRĄ:p
Izia- PRZESŁODZIAK!!!!
Tak piszecie o tych kukułczankach , truskawkówkach i innych smakołykówkach a mnie żadna nie poczestuje:(:p Ale z Was koleżanki...
Kolenderko - :*:*:* Zgaga minęła a cały czas mam w sobie wielkie pozytywne emocje:)
Gosiu- Jak się czujesz Kochana??? Mam nadzieję że katarek minął i masz się świetnie!
Lenka- współczujos ! A na ile on do tej Germani wyjechał?
Nadika - Kochana idz na wybory plisss Jak nie ma kandydata to wybierz mniejsze zło:( Fajnie ze sie dobrze bawiliście Kochana!
Kajdusiu- Proponuję Lecytynkę:):):p Ale ja tez musze zacząc chyba brac bo zapominam nagn\minnie o czymś.

Izia- Kochana podaj mi prosze przepis na likier kawowy bo kiedyś piłam i strasznie mi smakował jednak wyciągnąc przepisu od częstującego sie nie dało:( Współczuje nocki a tego Twojego Małża to strzel lekko z tyłu od nas wszystkich!!! Będzie nam Koleżanke denerwował!
Iwwka- :) Skąd te energie masz? Przeslij ze 2 wiadra:)
Milusia- Kochana jak się masz????
Kasiek - A Ty gdzie a???

Ide sobie zrobic kawkę jak nie mam likieru:)
Buziaki Kochana moje i miłej niedzieli!

reklama
Do góry