reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Koriander- ja jej normalnie wszystko zakładam tylko we wszystkich bluzkach mi się ten rękaw rozciąga;/ , kurtke tez bez problemu. Rękawic nie trzeba bo tylko koniuszki palców jej wystają. Tak na prawde to najbardziej męczące jest to ze ta rączka cały czas musi być na temblaku a to ją wkurza..
No i od dzisiaj jeszcze Hanka chora :crazy:

reklama
Hejka :-)
Tak tylko przelotem zaglądam co u Was słychać
Lencja- muszę podpytać małża o plany na sobotę, może też się wybiorę do FP. A może uda się to połączyć z jakąś kawusią? :-p:-p
Agast- zdrówka dla Hani!

Może zajrzę jeszcze wieczorem na dłużej, ale teraz jestem sama z dzieciakami i trza im dać kolację jakąś.... Właśnie wróciłam z Gosiakiem z basenu. Jeżeli tydzień temu myślałam, że te skoki do wody były wysokie to się grubo myliłam :szok::szok::szok: Boję się, że jak tak dalej pójdzie to wkrótce pani ją zacznie rzucać z saltami jakimiś :-D

na razie

i jestem wieczorkiem

najmłodsze położone spać, coś szybko sie ululał, Asia ogląda bajki z babcią to mam prawie wolny wieczór ;-)

konniczynka gdzieś mi umknął Twój, Wasz wyjazd do uk, fajnie taka mała odmiana a jak Emilka zniosła lot?

na-tuska pewnie jak juz jest taka możliwość żeby sprawdzić wszystko w szpitalu to tylko skorzystac a nuz cos sie wyjaśni choć przyznam szczerze że wcale nie zazdroszczę, oby szybko Wam minął pobyt tam, a jak przeczytałam o "reanimacji" w wykonaniu dzieciaków to padłam, moje zrobiłyby tak samo :-D:-)

Emalia u nas postępów łazienkowych ciąg dalszy a ja juz nie mogę sie skończyć zachwycać oczywiście efektem końcowym równiez się pochwalimy
Jasieniek w krzesełku boski, chyba te chrupki go tak wykończyły

Milka i jak sprzątanie wczorajsze "inspekcja" wypadła wzorowo zapewne? a jak sie czują chłopaki miałam życzyc dużo zdrówka dla nich już wczoraj ale gdzieś mi umknęło:zawstydzona/y: więc dziś życzę szybkiego powrotu do formy i rozrabiania;-)

Ola_fasola oooo kolejna zbłąkana owieczka wróciła, super oby tak na dłużej;-):-)

zdec oj kochana a co u Was? jak Natalcia dalej tak łobuzuje z babcia, a Ty do kiedy będziesz tak zapracowana, wracaj tutaj na dłużej :tak:

Lencja prosze jaki pracowity tydzień, a Kornelci to ja się wcale nie dziwie że tak pędziła do zabawy, a jak kilka razy byłam z Tomkiem po Asię do przedszkola to tak strasznie sie wyrywał żeby pobiec do dzieci na salę że szok, a jak po dzisiejszym spotkaniu, może jakąś obszerniejszą relacje poprosimy?

iiwka oj to kiepska nocka, sąsiada z remontem nie zazdroszczę choć musze przyznac że moi pod tym wzglądem są bardzo wyrozumiali bo tyle co przeszli przez ostatnie tygodnie z naszym remontem to masakra,

Koriander nic tylko pogratulowac dzielnej Lili, będzie później zostawała tam sama? na jak długo? fajna taka zaprawa przed przedszkolem

Perfecta jak ewakuacja przed burzą? u nas co chwile dzis padało, do doooopy z tą pogodą, ja chce lato

Agast zdrówka dla Hani a Jagodzi szybkiego i ostatecznego pożegnania sie z wszelakimi gipsami, chyba juz wystarczy na dłuższy czas

Kajdusia aż się boję zapytac co nowego Gosia się tym razem nauczyła? juz ostatnie było mega wyczynem a teraz..... chyba rośnie Ci jakas medalistaka olimpijska w pływaniu bo jak inaczej, gratulujemy serdecznie

i to by było na tyle, cos miałam jeszcze napisac ale zapomniałam

miłego wieczorku zatem wszystkim życze:-)

a zyraffke to gdzie wywiało? czyżby obecnośc męza nie pozwalała na BB?? odezwij się

Ostatnia edycja:
Witam i ja.
Eagle- po raz kolejny ci zazdroszczę!!! Mnie dzisiaj tak stary wkurzył ,że szok. Wrócił z pracy i położył się , bo go główka bolała i śpi do tej pory tzn,będzie spał do rana i robota stoi!!!!!!!!!!!!!!!! A ja z Olą w tą zimnice muszę do sąsiada latać ,żeby się wykąpać. Wrrrrrr:wściekła/y:

Kurde kochana, ty już w połowie jesteś. Trzymajcie się dzielnie i zdrówka życzę.

Agast- Wam też zdrówka kochana.

zyraffka- gdzie jesteś kochana. Wszystko ok?

Lenka-
ty silna baba jesteś. Dacie radę.
Liza, Milusia- jak tam u Was zdróweczko?
Percia- gdzie ta chmura ;) ?
Kajdusia- z Gosiaka to taka zdolne dziecko będzie ,że pozazdrościć tylko :) Czekam na nowy filmik ;)

Ostatnia edycja:
Kochane wybaczcie że nie jestem z Wami na bieżąco ale u mnie panuje kompletny brak czasu... :( a dziś zaglądam bo wiem że nie jedna z Was przechodziła biegunkę u maluchów a u nas już jest drugi dzień, i nie wiem co robić... wczoraj było 6 kup a dziś już 2... dupcia odparzona ciutkę... do tego nie ma za bardzo apetytu :( Help!!!

Kochane wybaczcie że nie jestem z Wami na bieżąco ale u mnie panuje kompletny brak czasu... :( a dziś zaglądam bo wiem że nie jedna z Was przechodziła biegunkę u maluchów a u nas już jest drugi dzień, i nie wiem co robić... wczoraj było 6 kup a dziś już 2... dupcia odparzona ciutkę... do tego nie ma za bardzo apetytu :( Help!!!

A kupka jest sluzowata i zielona?
Moja kolezana robila teraz badania kupki - bo dziecko mialo biegunke i brzydkie kupki, i sie okazalo ze ma gronkowca!!!!

reklama
Do góry