Dzień dobry kurcze blade! Co to za poematy mnie tutaj piszecie jak mnie nie ma ? Jak ja mam to nadrobic a?
Lenka - Wszystkiego Najlepszego z okzaji imienim!!! Spóznione ale najszczersze! Zdrówka , szcześcia i słodyczy ! I aby te kilka miesięcy szybko zleciało!!!!!
Konicznko- Zdróweczka dla Emilki!!!!
Milka- My mamy z Tchibo kombinezon. Oglądała te z cocodrino i powiem Ci Kochana że skusiła mnie cena o prawie połowę nizsza

A jeszcze udało mnie się na allegro kupić za 170 złotych

Nam też czapka i szalik i rekawiczki zostały. Chciałabym takie rekawiczki z palcami bo to Jasia pierwsza świadoma zima a niech ma

Chyba kupie 3 pack w H&M ie są takie zwykłe Będę nosic 3 pary jak się jedne zmocza to drugie nałożę
Lencja- Kochana Ty Moja !!! Przytulaki od Cioci z Kentaki !!!! Odgon złe myśli a kysz a sio! Niech się na 3 sprawach zakończy te Twoje jasnowidzenie

Buziaki dla Nelki niech uczulenie idzie A kysz!!!!!
Gosia- Zobacz załącznik 401592 Zobacz załącznik 401593

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NAjmocniej jak umiem i jeszcze B. mi pomaga i Jan Silny nasz syn
Emalia - Kochana z całego serduszka kciuki trzymam. Na pewno wsio będzie okej!!!!
Zobacz załącznik 401592
Na- Stuśka- Kochana zdróweczka i wracajcie szybciutko do domku!!!! Kciuki trzymam!!!
Zobacz załącznik 401592
Lenka - nie oddawaj żelazka zawsze na dwie rece szybciej Ci prasowanie pójdzie

Jak masz paragon to możesz wymienić w ciągu 7 lub 14 dni od zakupu Kochana!
Miluśka- Melduj tutaj szybciutko jak ta na kursiku? Kiedy kończysz i przeprowadzasz sie do Wawy i ten saloon otwieramy i te 11 nianiek zatrudniamy????
KASIEK-

Kochana jesteś dzielna jak nie wiem co!!!! Przytulam moooocno!!!!
Olusiu- Kochana super że Bartuś/Łukaszek rośnie

i ma się dobrze

a te bóle to pewnie więzadła Kochana!
Julia- Do lekarza sio!

:-) Nie bagatelizuj Kochana takich objawów i mierz cisnienie koniecznie!
Aisa - Zdówka dla Teścia!!!! Jeszcze kawał życia przed nim!
Ufff troche mnie to zajęło... w przerwach jakieś telefony się rozdzwoniły ...